Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Nafot ty garaze, nejde mi do hlavy, jak to nekdo muze otocit. Byly to jen gumy? Nebo i disky ci elektrony? A tedko mas auto na spalkach?

Na med se zeptam pritelkyne ja bych kilco vzal hned do caje na zimu.

Editováno: , autor: Radius
Vloženo

klasicke garazove stani. auto na spalkach nemam, vzali mi sadu na okruh co jsem mel a zimaky

jako beru to s usmevem, aspon je konecne duvod koupit nejake pekne zimaky, misto plechacu... ;)

Vloženo

Dobre rano, dnes jsem se vyspal do ruzovoucka.

Jinak Ozi tedy v podstate jeste tem zlodejum podekujes, dej jim za dobre provedenou praci za sterace jeste tisicovku. :D

Vloženo

Dobré ráno Vietname! ;)   Já dneska pojedu koupit ty zadní desky, pač mi celou cestu Petrrr vyčítal, že se za náma každej otáčí, pač si myslí, že brzdí lokomotiva :D

• Pozitivní 2
Vloženo

Petrrr no tak bych to nerekl, ale v podstate jako bonus si muzou vzit komplet auto :kol-46:

jedine co me ted vrta hlavou, jestli si tam nekdo sel pro auto a kdyz tam nebylo tak si vzal predem kola a jestli si priste dojde i pro auto

Vloženo

Ne že nám z chatky uděláš saunu, my s mexikánem jsme zvyklí na spaní na mrazu, takže pokud bude vedro, házíme přímotopy z okna a otvíráme dveře ;)

Vloženo

Však Motosman je stará vojna, když ještě bojoval za Císařpána, jinak se nepralo ;)  Mejdlo z jelena, co mu dodává myslivec Ozák...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...