PANCHO Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 Je noc.čas na půlnoční oběd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 no a ja si davam havanu na zal. po vikendu jsem o sadu letnich a sadu zimnich kol lehci - nekdo me je ukrad z garazi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 (editace) Nafot ty garaze, nejde mi do hlavy, jak to nekdo muze otocit. Byly to jen gumy? Nebo i disky ci elektrony? A tedko mas auto na spalkach? Na med se zeptam pritelkyne ja bych kilco vzal hned do caje na zimu. Editováno: 25. Srpen 2014, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 klasicke garazove stani. auto na spalkach nemam, vzali mi sadu na okruh co jsem mel a zimaky jako beru to s usmevem, aspon je konecne duvod koupit nejake pekne zimaky, misto plechacu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 Dobre rano, dnes jsem se vyspal do ruzovoucka. Jinak Ozi tedy v podstate jeste tem zlodejum podekujes, dej jim za dobre provedenou praci za sterace jeste tisicovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 Dobré ráno Vietname! Já dneska pojedu koupit ty zadní desky, pač mi celou cestu Petrrr vyčítal, že se za náma každej otáčí, pač si myslí, že brzdí lokomotiva 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 Petrrr no tak bych to nerekl, ale v podstate jako bonus si muzou vzit komplet auto jedine co me ted vrta hlavou, jestli si tam nekdo sel pro auto a kdyz tam nebylo tak si vzal predem kola a jestli si priste dojde i pro auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 doufej že jo, máš gap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 samozrejme doufm ze ne, uz sem si na auto zvykl a gap mam jeste na vic jak rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 Dobré ráno, v noci se nám ochladilo na 4º ale teď už je krásně slunečno. A jako starý tremp jsem se vrhl na velké prádlo. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 To házíš rovnou do kyseliny a vylejváš to do Vltavy? Přesně jako starej tremp, pak rovnou koupíš nové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 :D no do žamberka si beru 2 přímotopy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 Ne že nám z chatky uděláš saunu, my s mexikánem jsme zvyklí na spaní na mrazu, takže pokud bude vedro, házíme přímotopy z okna a otvíráme dveře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 Nee. Ohřátá voda z Vltavy. Správný program na pračce a je hotovo. Ženský z toho dělaj vědu.[emoji16] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 Ty se peres pradlo moto? Ozi, tak dej cedulku na auto, vymenim za gumy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 hmm, cedulka by asi mela uspech, ale nejsem si jistej jak by se na to pak tvarila pojistovna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 Jasny Motosman si sam pere, sam vari, mejdlo z jelena valchu do vody a jede. Vzpomina na vojnu a studia u toho 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 Však Motosman je stará vojna, když ještě bojoval za Císařpána, jinak se nepralo Mejdlo z jelena, co mu dodává myslivec Ozák... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 Hele Clinte, uprav trochu letový koridor. Potřebuju rozehnat mraky, aby svítil puňta. Jinak mi ta valcha opravdu hrozí.[emoji33] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 tak asi nebudu mit auto na sraz:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 pancho jestli ho nebudes mit ani na zimu tak bys me mohl pujcit zimaky, abych mel na cem jezdit jak to s nim vlastne vypada? co vsechno se jeste musi udelat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 pokud nebude na zimu tak kupuji cupru:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 Na zimu haldex, nebo lépe torsen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 tak subaru:) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 Ok. Ale bez automatu. Automat je něco jako haldex. Dobrý kousky maj na awd.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky