Petrrr Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 Jo souhlas, až na ten tvar a že je to BuznaCar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 čirou náhodou, tam na mě vyskočí škoda auto a koho tam nevidím? jak to tam Jířa diktuje https://www.dropbox.com/s/ac2h0nh9u5eoolc/Screenshot%202014-09-19%2008.56.51.png?dl=0 Kde je RS, tam je Clint a naopak a to i na té propagandě Škody. :-) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2014 Vy mě vyčmucháte všude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 Kokto, ale s Polem bude větší legrace, je menší a lehčí... Proč taky na WRC jezdí Polo a ne nějakej Golf...??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 Jj, Clinte, já už tě vyčmuchal i na fajsbůku, haluzově, ale vyčmuchal:-D Jsi prostě pod dohledem:-))) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 Přesně, když si koupíš RS a budeš to chtít utajit (abychom Ti nezáviděli) tak to stejně neutajíš. Máme Tě v merku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 (editace) Budou mu tam psát rostenky, jestli je sveze v RSE Ale budou chtít kroutak, tak musíš vzit naftu Editováno: 19. Září 2014, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 Kokto, bereš Supa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 Nefušuju, neměl bych na to čas, něco organizovat, ale vzhledem k tomu, že do Plzně to mám 45min.cesty, a do Krušovic je to celý den pro mě, tak do té Plzně se to dá i když mám doma práci. Ono když je člověk 3/4 roku pryč a doma je jen každý druhý víkend, tak ten čas hodně řeší už kvůli dětem.Se ti nedivim covece, ja mit deti tak taky hodne cestuju a planuju praci i na vikendy.Jinak s prachama si nestezuj. Ja mam dziny odrbany, sem tam nejaka dzura. Na Skodovku si nevydelam, uz jen na Korejce a jeste o 1-2 tridy mensi. A to deti nemam. Jen fenu a ta zere malo a hadry ma uz tretim rokem stejny. Doma nevarime skoro vubec, protoze ja umim jen caj, kafe, parky a pizzu z Lidlu. Pritelkyne se snazi varit na vikendy, ale to se zas neda jist, proto obrazim srazy. Jeste ze varej dobre v praci a pak nejakej Clint dela caje v tydnu, kdy se najim v praci i na vecer a pak se nevejdu za volant... No rekni ze se mas alespon z poloviny tak dobre, jako ja. Cekam na sluzebku jak na bozi znameni a idealne od pa do po nejmin. Pac mi vcera pristala sms, o vikendu bys mohl natrit to zabradli vid a v patek bychom mohli na velky nakup. No kdo spravne tusi ze delam sofera a banku, tak u me vyhral sobotni obed. Pred chvili zase zvoni telefon a uz se zakaznice dotazuje, v kolik hodin bude pristaveno vozidlo, aby byla pripravena. A ja tam byl brzo, jinak bude vse vykoupeno. Co se tyce repraku v 03 a interieru, tak mam nafoceno, dodam az bude chvilka. Koukal jsem i na oficialni fotky na webu a tam je vse fotomontaz - napr. nejdou videt srouby pod volantem (interier je dokonale nasvicenej, ale jen v miste sroubu je tma jak v prd.) znaky na kolech jsou i za jizdy ostre a mnoho dalsiho, proste klasicke klamani spotrebitele. Canton, hele sluzebak je asi ambiente (socka ne, jestli je to nutne, poptam se co je to zac), cili ocekavam uz kvalitni repro - poslouchatelne. A kdyz to mam srovnat s 02 Tour tak je to nesrovnatelne, Tourka ma repraky jak vinko! Pokud hraje supr pisnicka, tak to ohulim az se klepou i schranky na barakach v ulici a nic nedrnci. V 03 jsem basy dal temer na maximum a stejne to bylo bez basu a ploche. V 01 naopak sly basy rozumne, ale zase pro zmenu vejsky a stredy byly totalne zkresleny no spis jen stredy (mel jsem Eleganci s reprakama i v kufru - rozsirena vybava, celkem jich bylo odhadem asi 10, 2 na kazdych dverich + 1 na kazdy strane drzaku plata - u C sloupku - ne dodelavka do plata, origo z vyroby; jestli byl jeste nejaky iny nekde nvm, ale podle me vejsky suplovaly i stredy a tim by se vysvetlilo to zkresleni; respektive jsem nikde nenasel reprak vetsi nez na stredy a zaroven mensi nez na basy). 02 hodnotim velice kladne v tomhle smeru (co odhaduji, tak stredy jsou v mrizce chlazeni pod celnim oknem 1 - 2, dalsi 2 na kazdych dverich - vejsky a basy a kdo ma lepsi vybavu, tak asi i v C sloupku nebo jak to ma 01, vedle neho). Stejne jako Peugeot 307 SW a Fluence (ale za 450klacku, jestli je tam lepsi repro nez v zakladni cene nvm). Fabie 2 socka se dle meho velice dotahuje na 03 a Fabie 2 Elegance hraje luxusne, uplne stejne jako 02 Tour. Kdysi jsem nekde videl/slysel/cetl, ze Cantony v 03 sice hrajou rozumne, ale ze se to s Cantonem co si koupis samostatne neda srovnat - neco jako u ovoce, 2 trida jakosti. Nemohu soudit pojem, Canton jsem slysel poprve az s 03 a na zivo jsem to neslysel. Kazdopadne zakladni repraky jsou v 03 jasne a zamerne degradovany a urcite bych si za ne priplatil i za cenu toho, ze se to pri prodeji absolutne nezohledni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 (editace) Na caj si me Clinte napis dle nabidky v praci, novej rozpis jidel bude az v po kolem 10h, takze driv ti nereknu. Ne ted vazne dle stupne dopravy budto prijdu nebo ne. Ps, vcera jsem mel veprovy steak se sazenym vejcem a hranolky, dnes to vidim na veprenky s horcici a cibulkou, varene brambory; veprovy steak se svestkovou omackou nemusim, to mi moc nechutna Motos: kdybys mel 15tky gumy, tak se ti tohle nestane, je tam matrose dost Editováno: 19. Září 2014, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 Nejmenší můžu mít 17ky. :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 Proto ja si na vetsi elektrony moc nepotrpim a 15tky jsou ideal. Mam vychytane, ze kdyz se jede k obrubniku tak na 90 procent je max stejne vysoko, jako bok gumy. U 14tky ten obrubnik uz myslim zas moc nelicuje to bych mohl zkouknout u i20. 16tky na 03 uz taky nesedi, bocni strana gumy uz je niz a tak vojedes krasne hranu elektronu jako Hurikan. Pak taky nesmis kupovat vystouple elektrony (paprsky), jinak je vojedes i metr od obrubniku! Proto zase miluju zarazeny nebo nevycnivajici pres gumu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 (editace) http://www.auto.cz/test-volkswagen-golf-gti-performance-konecne-nejlepsi-83156 stringo asi nejlepší koupě výkon/cena/možnost čipovat.... polu tu nandá(větší brzdy, VAQ, vykon), i to W2C co se prodávalo v limitce s 162kw 2.0 TSI... ono mít na té 3.6 měnší kola než 17" by nebylo ideální.... asi jako já jezdil na 15" s těmi mými 164kw a lítal sem ze strany na stranu a při plné akceleraci sem furt musel rovnat volant... hold pořádny zimáky pak stojí 16k, bohužel no Editováno: 19. Září 2014, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 čirou náhodou, tam na mě vyskočí škoda auto a koho tam nevidím? jak to tam Jířa diktuje https://www.dropbox.com/s/ac2h0nh9u5eoolc/Screenshot%202014-09-19%2008.56.51.png?dl=0 No tady asi nekdo nevi, ze zariva cervena je cervena metalíza!!! Od kapitana klubu mi to prijde jako zavazny nedostatek a divim se, ze to Skodovka nemazla.Jinak tuhle metalizu mam na Hyundai , takze az to ve Skodovce zanalyzuji tak ji nabidnou jako premiovou pro RSa, stejne jako to udelali s Blue Storm - modra metaliza ktera se poprve objevila na Peugeotu 206. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 (editace) Jinak Kokta dělá nábor nových Rapiďáků do Clinova klubu, chce si vyděkat na kódování. Asi mu pak ty výdělky zdaníme 80%. http://forum.skodahome.cz/topic/125760-dá-se-něco-dokódovat-do-rapida/?p=1952763 Editováno: 19. Září 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2014 Hravec se ještě dneska nikde neukázal Moc dobře to s ním včera nevypadalo, psali jsme si pár zpráv....Tak doufám, že se z toho vykřeše..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 Snad ano, hodně lidem by tady chyběl:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 Už není nejmladší, musí se šetřit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 (editace) Co se mu stalo? Jinak kdo neveril ze 01 mela safe system... http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/32528-Zamčené-dveře---jak-je-otevřít?#entry1952550 kdyz je to zamceny, tak se to pak neda otevrit zevnitr.... Editováno: 19. Září 2014, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2014 Včera byl na JIPce.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 Radius: O1 samozřejmě měla safelock, kdo tvrdil, že ne. jsem jí měl tak to musím vědět. Clinte: Jo tak, tak to beru z5, nevěděl jsem, že je to až tak vážné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 Na Clintove srazu mi to nikdo neveril! Ja taky vim, ze to mela. Ma to 03 vubec? To musim zkusit. Clinte ty jsi buh, akorat jsi zapomnel dodat proc. Byl za manzelkou v Praci? A je to spatne ze se mu neco podelalo na jeho hybridu a nejsou dily? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 Rapid to má, resp to měl v MR13 co mám já. Novější už ho nemají včetně O3, pokud si nepřiplatíš za alarm, pak ho mít budeš. Lze to ale hravě dokódovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 Alarm jsou vyhozeny prachy, musi byt nezavyslej na odemykani dveri, jinak je to k nicemu a to Skodovka nema. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 v O1 jsem měl dodělanýho magicara a super. U rapida jsem se na to kvůli záruce vyprdnul, navíc si myslím že Rapidy asi úplnej zlodějskej trhák nebudou. Možná diesly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky