Korni Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 Pánové trošku čumím co se tu děje :-) nechápu :-) Ačkoliv jsem stále nepochopil jak to chodí na srazech, ale rád bych dorazil jakožto nováček fóra na sraz v Krušovicích ač je to přes 3/4 republiky. Nicméně snad do té doby dorazí auto.... :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2014 Jen doraž Rádi tě poznáme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 (editace) čoveče, Klint je fakt ospalý... už sem čekal vtipy typu" kokta ti prohledá švi u sedaček lupou u laurina ) S Klintem nejsou žerty, když mě ukázal jeho 20 průkazek od zbrojáku, tak sem se fakt začal bát! Editováno: 24. Září 2014, autor: kokta7 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2014 Jojo, pujdu chrápat....už mi to nemyslí....i můj laciný vtip už šel spát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 Na průkazky od zbrojáku vám kašlu, ukážu vám výbuchu prachových disperzí z průmyslu :-D (černě uhlí, hliník, mouka, cukr, slad atd .... ) :-D Švy si zkontrolujte pokud bude co :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 Pánové trošku čumím co se tu děje :-) nechápu :-) Ačkoliv jsem stále nepochopil jak to chodí na srazech, ale rád bych dorazil jakožto nováček fóra na sraz v Krušovicích ač je to přes 3/4 republiky. Nicméně snad do té doby dorazí auto.... :-( Jak to chodí? Asi takto: příjezd na místo, dobrý oběd a pokec v hospodě, pak nástup k vozidlům, kde se provádí nezbytné kódování a pomlouvání výbavy, výkonu, benzínu, či nafty. Pak většinou nějaký to kafe, dezert, či u některých jedinců druhý oběd a zpět k vozům. Rozjíždíme se jak kdo potřebuje. A to fakt chceš přijet z takové dálky? To by měl Clint přichystat nějaké extra uvítání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2014 Extra uvítání, přemejšlím, ano rozbijeme mu o auto slavnostně láhev šampaňského (nějakého laciného, složíme se všichni) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 Clinte....ten je dobrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 To abych vytipované místo vystužil nějakým kusem plechu ze zaoceánského parníku, aby se při otvírání oné lahve nepromáčklo Mno tak jakože láká mě sraz to jo, ale taky nevím zda bude do té doby auto a něco mi kolega říkal že možná vyrazíme od čtvrtka do úterka na služebku do Polska, nic není zatím jistého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 Ale hlavně zajede auto jednou jízdou a pak už tomu může dávat kouř aby se DPF nezanesl. My mu to můžeme protáhnout do Krušováčku aby si ventily sedly a bude-li chtít Pancho za mé navigace mu udělá echt tuning v podobě kol naležato. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 DPF u TSI? :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 tak to se povedlo. Promiň, nějak jsem si špatně vsugeroval že se jedná o dehet. Beru poznámku o DPF zpět, ostatní zůstává. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 Týjooo, koukám co se stalo za dobu mé nepřítomnosti. Hravec zase zlobil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2014 Teď, když někdo řekne, co že máš v autě za hravcovský sračičky, nebude nikdo z nových vědět o čem je řeč. Jen my skalní, co hodně pamatujeme, budeme vědět, že jde o lane asistent atp.... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 Týjooo, koukám co se stalo za dobu mé nepřítomnosti. Hravec zase zlobil Nezlobil!!! On se nejspíš úplně zbláznil! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 Tak třeba dodrží svůj slib z původního nicku, že už sem nikdy nenapíše Ale jak ho znám už tu je pod jiným nickem 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 http://youbo.iprima.cz/video/kdyz-priroda-zavola-9204 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 nebo toto? Kdes vzal fotku moji pritelkyne? Si rikam ze mi za ni nekdo leze. V pondeli byla nejaka divna a kdyz jsem prijel ze srazu, tak byla vana jeste mokra... a to je divny. Obvykle uz byva ve 23h sucha! To znamena ze se koupala dyl, nez je obvykle a to neni obvykle a zrovna kdyz jsem byl neobvykle pryc dyl, nez obvykle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 Jako jestli neprijede Hravec, tak si u me nech otaznik Clinte. Kdyby prijel, tak jedu i napr. po kotoucich. Jeste je tu teoreticka sance, Maverick - to bych prijel i busem, kdyby bylo nejhur. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 (editace) Hravčík se z té Jipky nevrátil úplně ve formě? byla to otázka času jako u Wolfspitze.. Editováno: 25. Září 2014, autor: Hurikan88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 tak to se povedlo. Promiň, nějak jsem si špatně vsugeroval že se jedná o dehet. Beru poznámku o DPF zpět, ostatní zůstává. No, treba jsi koukal do budoucnosti... ;-) Se zprisnenim EURO norem je vice nez jiste, ze dalsi generace DPF dostanou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 Pravda, jsem asi vizionář a ani o tom nevím. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 (editace) Petreee, trubka jako trubka vid, jedno jestli od kanalu nebo od motoru Editováno: 25. Září 2014, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 No abych trochu zastal Hravce když tu teď není, musím Tě poučit, že u kanalizace je to "trouba" (kanalizační trouba) a pojem kanál není správně, nýbrž "kanalizace". :-) :-) :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 (editace) Aaaaaa, tady se pozná mistr v oboru Editováno: 25. Září 2014, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky