Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

No vidíš, ani to nebolelo ;)  Já to řikám furt, že jsi ten nejlepší  :palec:     A co ty hlášky, nezlobí?

Upraveno od Clint

To jen trochu lepší než klasický. Ale hlavni důvod je ze při brzdění nepraší a to znamena co?

Chces rict ze keramicky brzdy neprasej? Proc je jeste nemam! NEmusel bych mejt alespon tolik kola....

• Autor

My je nemyjeme, my je reklamujeme, že se na ně práší ;)

Neustálím zlepšováním vašich aut se docílí toho, že přestanou fungovat úplně. [emoji1]

jak to krásně vytáčí ten motor :D takhle se jezdí, mj člověk.

škodova je nejlepší, amén hale luja!!!

petře ta tvoje namakaná kára, má dojezdy oken všude i nahoru dolu?

Si naivka? Jasne ze ne. Jen dolu a to jen u mista ridice. :o
  • Autor

On to ví, ale schválně do tebe rejpnul ;)

Ne ověřoval sem... Takže transportér t4 z roku 2003 umí i spolujezdce nahoru i dolu :D :D

Nejhorsi Je skodovka

Upraveno od kokta7

• Autor

Ále bůh ví jak to je, třeba mu to taky má jít, jen to má rozbité ;)

Kdepak rozbité a FIII má na tom být údajně stejně, bléé

hlavně že tam jdou dát 22" kola, černý střechy bílý dveře, žlutý lišty v autě, ale tyhle základní věci to nemá.... to je hold pokrok kupředu.

Upraveno od kokta7

Já bych tomu i věřil. Na zimu jsou fakt lepší zimní.

Tak už je to tady do Fábie3 co se TDI týče už se budou dávat jen 3 válce 1,4 TDI

Zájemci o naftový motor mohou zvolit jednu ze tří výkonových variant nového tříválce 1,4 TDI s blokem motoru z hliníkové slitiny. Ve všech případech se jedná o agregát o objemu 1,4 litru s přímým vstřikováním paliva Common Rail a přeplňováním turbodmychadlem. Stejně jako u předchozí generace, která nabízela čtyřválce o objemu 1,6 litru, jsou k dispozici výkony od 55 kW do 77 kW; u novinky je však těchto parametrů dosaženo při nižším zdvihovém objemu. 

• Autor

Zas to bude jezdit za dva litry na sto, to lidi chtějí :D

Chyba ne 2 ale tady cituji

Nejekologičtějším provedením v řadě Fabia bude varianta GreenLine s motorizací 1,4 TDI/55 kW (75 k), která na trh přijde koncem roku 2015. Díky kombinaci systému Start-Stop, rekuperace brzdné energie, pneumatik se sníženým valivým odporem a cílených úprav aerodynamiky bude nová ŠKODA Fabia GreenLine dosahovat spotřeby pouhých 3,1 l/100 km, což odpovídá emisím CO2 ve výši pouhých 82 g/km. 

TO BY SI PAWOUK CHROCHTAL. Náš eco jezdec.

Ale chledal jsem odrobnější tech. údaje, jako zrychlení atd. hlavně u 1,2TSI 81kw a nenašel jsem. Kurva fix, to vypadá, že mi natrhne prdel i kdejaká fábie. zase taková O3 G-tech 1,4 CNG má víkon taky 81kw, tedy ho taky natře kdejaká fábie.  :kol-28:

Upraveno od Petrrr

Pak už jen nejrychlejší O3. Proslýchá se, že bude mít motor 2.5.

Nechrochtal - něco, co má méně než čtyři válce a srmdí to naftou, mi nesmí do garáže. :kol-46:  Jo, to víš, musíš počkat, až ten nový motor bude v Rapidu a pak ho (Rapid) vyměnit. Ale nečekej kvůli +4 kW nějaký skok, parametry budou stejné, myslím, že i hodnota točivého momentu je stejná. :kol-28:

• Autor

Časem si budeme muset kupovat supersporty, abychom měli jistotu ještě nějakého motoru. I když, F1 jezděj s obsahem 1,6, otázka času, kdy budou mít také litrové motory....

BMW I8 také jezdí s tříhrnkem 1,6.  :kol-28:

Spíš to vidím na veteránský čísla.

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.
Výškové práce po celé ČR – rychle, bezpečně, bez lešení! Nátěry, čištění, opravy, kácení stromů a další služby.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.