Radius Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 nevim o cem mluvite, tusim (youtube nepoustim, jsem na mobilu) Je to smutna tragedie, ale muze si za to z 50% sam a z 50% vedeni zavodu. 1) vlaly zlute vlajky, mel zpomalit, to neudelal a slova odborniku to potvrzuji 2) vedeni zavodu melo zavod odpiskat hned na zacatku Kdo by treba neznal film Rivalove, tak doporucuju, stalo se tam neco podobneho a kdyz Niki videl tuto nehodu, tak kroutil hlavou ze se historie opakuje a tvrde odsoudil vedeni zavodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 ty jo,...15000 reakcí v tomhle topicku... to je už velká nálož Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Jeste rok a platime hosting Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 http://www.marca.com/2014/10/06/motor/formula1/1412603831.html tady je vidět i jak mávají... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Celé to je nějaké divné, že by hustě pršelo na žádném videu patrné není, alespoň ne tak, že by neviděl na cestu. Traťoví mávali žlutě, až po odtažení monopostu o már metrů začali mávat zeleně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 no pokud byl mimo trat jako ze byl, tak je pripustne mavat jen v tom danem useku, ale v zatacce mi to prijde dost nebezpecne prave z tohodle duvodu ja bych pustil SC a nekdo psal ze snad jel... nvm, nevidel jsem, uz nestiham formule. Ono nemusi ani huste pršet, treba zrovna prestalo, jde o to, kolik vody je na asfaltu - pak plaves a nezapomen, ze to silene strika a viri, vidis jen cervenou ledku... sterace nemas, nechapu jak jezdi za deste, asi po pameti nebo ty prilby umej zazraky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Tak klasika. Orientují se podle daných bodů. Jedou na maximu rychlosti a podvozku. Když se něco semele za zatáčkou, tak než jim to dojde, tak jsou tam. S tím ale každý pilot počítá a je to pro něj přijatelné riziko. Nic víc, nic míň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Já tedy nevím, ale viděl jste někdo závod? vždyť mávali žlutýma v celém úseku, on vjel do zatáčky a jel rovně, přímo na ten odtahovač, místo toho aby vyjel ze zatáčky. A prvně psali, že přes hustý déšť si spletl ty červený světla odtahovače se světly co blikají monopostům a jel normálně tím směrem dál ven z dráhy, ale říkám, nezdá se mi že by pršelo až tak moc, že by nepoznal, že jede ven z dráhy a že nejede před ním monopost... no to asi nikdo nezjistíme, ale prostě to je divný celý... Možná že usnul za volantem, co mi víme... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 (editace) No tu zelenou vlajku jsem tam moc nepochopil,at už příšla po Bianchiho nehodě nebo před ní. Radius:co vím,ta Lauda vedení závodu obhajoval,ale možná jsi někde četl něco nového... Editováno: 7. Říjen 2014, autor: Sanek81 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Já si to vysvětluji takto: zelená vlajka byla až za tou zatáčkou, kde se udála první nehoda. Tam už tedy nebyl důvod pro žlutou pro další úsek trati. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Nicméně to s ním vůbec nevypadá dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Tak nějak, když byl monopost v části dalšího úseky, traťák musí mávat žlutě, jakmile ho přesunuli o těch cca 10-15m do sektoru před traťákem, už mohl a správně mával zelenou, tak to prostě je... Ale o to tu nejde, i kdyby mával zeleně před tím, tak prostě tam byla zatáčka kterou měl projet a ne to vzít přesně z ní ven a navíc v takové rychlosti, snad jel i pod plným plynem psali, tudíž si asi fakt myslel že vyjíždí z té zatáčky a šlápl na to no uvidíme co z toho bude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Pancho: Objednal jsem ti vnější samolepku To mi zaplatíš jenom dvojitým vepřovým steakem s fazolkama a pěti kofolama, neboj jedna kofola musi stacit,ja te svezu v RSu:) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Aby zase nebyl letecký den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 vdyt nebyl fungovalo jen jedno kolo prece:) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Ozi nebo Kokta jde u meho rs nakodovat funkce corner-nasvicováni mlhovek v zatačce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 To záleží na tom, jakou máš BSG jednotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 takze napichnout a potom budu vedet:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 (editace) Jakéj mas měsíc a rok výroby? U scout a RS to šlo, i denni pres mlhy Editováno: 7. Říjen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 denni mam,mam tam ted ameriku a je to rok 2006 mesic ted nevim ale myslim nekdy duben nebo kveten Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 to by mělo jít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 tak mi to udelas?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Jasně že udělá, když to půjde a k tomu i deaktivuje zadní mlhovku a zapne omezovač na 130km/hod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 jo jo vzdyt se vice nesmi ne?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 To víš, že ti to Kokta udělá 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky