Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Kokto, když si tak chytrej, tak večer když nemáš co dělat a dřepíš jen na škodahome, tak vem krumpáč. lopatu atd. a dostav si ji sám tu D11, hubou umí každej, ale ruku k dílu nikdo.  :kol-98:

• Pozitivní 1
Vloženo

Z toho strach nemám, ale když třeba nějaký Pražák vyrazí do Tesca na nákupy s 1,6 TDi 4x4  tak pojede jak přibitý a na těch 2cm sněhu se to ani nehne. :kol-48:  

Vloženo

Me by zase zajimalo, co se ti Clinte na te 1.6 nelibi? Je nasobne lepsi nez 1.2 TSI v Oktavce a jeste jsem te nevidel na 1.2 TSI nadavat. Tak proc porad hanis to TDI? Ja jsem s tim motorem jezdil a plne dostačuje. Nemel jsem potrebu mit lepsi, cekam az mne nekdo sveze tim TSI s uvidim, ale dopredu vim, ze to rozhodne nebude lepsi.

Vloženo

Tak jsem se zasmál, tu 1.6 TDI fakt ne, to je tak pro vyklidněné nenáročné jezdce, či důchodce. Jediné plus u ní je, že málo žere, ale to je tak asi všechno.

Vloženo (editace)

Dneska jsme přivezli Fábku manželky, měnili zadní nárazník + lak a zadní světlo. Musím říci, že nepoznám rozdíl v odstínu (a to je to stříbrná metla), udělali to fakt precizně. Dokonce jí tam přelepili i tu ochranou plastovou lištu, co je nahoře na nárazníku, aby se nepoškrábal od nakládání věcí do kufru. A hotové za pár dnů, netrvalo to ani týden. Když měla tchýně KIU v KIA autorizáku, bylo to tam na lak blatníku a dveří dva měsíce a ještě to totálně zesrali. Odstín je uplně jinej a nic nelícuje. Já bych to nepřebral a hodil jim to na hlavu. Jenže korejci mají prostě s lakem problémy, nejen že co kus to originál, ale hlavně slabá vrstva. Když jsem byl před rokem na rozleštění škrábanečku, říkal mi šéf lakovny, že korejce nerozleš´tujou, protože jsou hned na plechu. :D

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Vloženo

Tak v Rakovníku je výhoda, že to lakují přímo na místě, mají svojí lakovnu, ale třeba Kladno Amond to vozí po vlastní ose do Slaného do lakovny....Takže se to všechno ještě protahuje.

Vloženo (editace)

Možná by ses divil, ale je stále lepší jak u korejců. Nicméně nikde v předchozích příspěvkách jsem nepsal, že je nejlepší na světě a nikde jsme nevychvaloval nějakou super kvalitu. Je určitě pro naši potřebu dostačující.

(To, že kvalita šla dolů víme všichni s nástupem vodou ředitelných laků)

Vloženo (editace)

Oni to nějak dělají přes počítač, nastaví tam stáří a ono jim to vypadne ze stroje, Jáchyme...víš  :D

Vloženo (editace)

čest pánové,

hlásím se do skupiny. Pořídil jsem si domů na ježdění do práce RS II ... fotky si postnu později.

Johan

Editováno: , autor: JohanJFV
  • Pozitivní 3
Vloženo

právě mě klinte říkal, že ty vodoředitelný laky stojej za hovno a že se to hůř nanáší, ty starý prej už nejdou koupit :( taky je tímhle otrávnenej...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...