Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

podle me ne, ale treba kdyz vydrzi dlouho, tak se nekdo najde, kdo ji koupi... 

zaráží mě ta cena za socku se 77kw ... já mám vlastně "jen" o rok a půl starší, ale v nepoměrné výbavě (joooo je bouraná dokonce 2x, ale to by nikdo nevěděl kromě Vás) a před půl rokem jsem v bazarech dostával nabídky kolem 100 tisíc, tak jsem čuměl na tu cenu...

Vloženo

Zapomel na moji sedou (stribrnou)vzadu vedle tech DVOU RS3 :-))

Nefotil jsem úplně všechno a hlavně nejsou všechny fotky v tom příspěvku. Během týden to dám na ulož.to.

Vloženo (editace)

Ještě jsme se o tom bavili v sobotu, že nesmíš potkat obrubák ani díru :D bouli máš z boku nebo na vzorku? na to si pojištěný nebo ne?

Jinak bixenony se ti furt fakt klepají???

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo (editace)

Sakra, to jsou ty velká kola a mizerné silnice, mám dojem, že tohle se ti stane asi víckrát.... :(

Rozum říká 16 palců max, RS-o říká 17 palců minimálně, oči napovídají 18 až 19 palců krásných :)

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

Kokta - jojo, dokonce jsem mel vsera po ty dire pocit, ze jeden sviti krivo, ale byl to jen pocit ;-)

Mno zkusime to na pojisteni

Clint - vcera jsem bohuzel velmi spechal, ale priste volim fizle a cestare, pac me to nebavi

Vloženo

Clint - tohle byla moje prohra, pac jsem nechtel kejsnout u Rican v kolone a tak jsem jel zadem na Cernak. Mno bohuzel tam na me cekal krater... A to jsem jel fakt pomalu

Vloženo (editace)

hele to si nevybereš :(

no on se může rozštípnout i ze zadní strany,či venitř že jo ;) ale to se dá dyžtak v klidu opravit snad.

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Bejt tebou nejezdím vůbec. Loni jsem udělal gumu na R7. Kolega o týden později přední i zadní.

Zlatý 15ky. Já jezdím offroad neustále.[emoji16]

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

V tom pripade je chci vymenit za stredozemni. Tyhle musej bejt nekde z Francie bo Italie od more, pac se klepou i kdyz je venku 25° :-D

Editováno: , autor: XJOHNNYX
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...