Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Kokto 2 otazky, planujes sazet brambory do koberecku a druha, ovladani svetel mas origo?

Editováno: , autor: Pawouk
Necituj příspěvek i s fotkami!
  • Pozitivní 3
Vloženo

Až teď na fotce na PC jsem si toho všiml :kol-48: , Kokta alias Béda trávníček nebo jako vedlejšák jezdí z Oktou a s pluhem teď na polích aby si vydělal na O3 a zároveň chce dokázat, že ne jen diesel patří na pole.  :kol-28:

Vloženo

Koukam ze se Kokta urazil. Ok, tvoje mimopracovni aktivity si nech. Ale ten ovladac me zajima, ze by LaK mel chromovej? Nechce se mi tomu verit! Ze$ tam nacpal z Golfa/Pola ci Superba?

Vloženo (editace)

Kluci Hilfe, nějak sjem si vypl SZ, nevíte kde to aktivovat. bych se z toho posral.

Už jsem to aktivoval, beru z5

Editováno: , autor: Petrrr
Vloženo

Tak ted pri ceste domu Leon Cupra, a ta predni svetla, malem jsem uchcaval. Byla uz tma a jak svitily ty xeny a ledky po obvodu tak to melo kocici oci vztekle oci ve tvaru trojuhelniku s vyraznym svetlem po obvodu oproti svetlu ve stredu lampy.

Vloženo (editace)

No dobre no videl jsem na dalnici kdyz jsem ji natrhnul prdel :D ve zpetnem zrcatku. Nema? Ja si rikal ze to ma az jedovate bilou barvu. Proste at ma ci ne, oproti treba jen rozsvicenym dennim, kdyz jsou rozsvicena vsechna, je to brutus a nelze ve tme vubec s nicim zamenit.

Editováno: , autor: Petrrr
Vloženo

Omlouvám se hoši, že poslední dobou nepíšu, ale řeším majetek, co jsem zdědil po dědovi....mimochodem i nějakej obraz, prej hodně vzácnej, nevíte, co by to mohlo bejt?  Myslim, že si brzo už koupim pořádný auto :)

post-32269-0-22845800-1415822784_thumb.j

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...