kokta7 Vloženo 11. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2014 To sem byl já! Pawouk neumí vyhledávat a dělá duplicitní příspěvky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2014 XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXJOHNYXXXXXXXXXXXXXX kdy budou ty fotky žlutáka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 11. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2014 (editace) Kokto 2 otazky, planujes sazet brambory do koberecku a druha, ovladani svetel mas origo? Editováno: 12. Listopad 2014, autor: Pawouk Necituj příspěvek i s fotkami! 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 Až teď na fotce na PC jsem si toho všiml , Kokta alias Béda trávníček nebo jako vedlejšák jezdí z Oktou a s pluhem teď na polích aby si vydělal na O3 a zároveň chce dokázat, že ne jen diesel patří na pole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXJOHNYXXXXXXXXXXXXXX kdy budou ty fotky žlutáka?Az se mi bude chtit sednout k pocitaci a natlacit to sem :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 Koukam ze se Kokta urazil. Ok, tvoje mimopracovni aktivity si nech. Ale ten ovladac me zajima, ze by LaK mel chromovej? Nechce se mi tomu verit! Ze$ tam nacpal z Golfa/Pola ci Superba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 Nesedim tady cely den OMG. V autě se ma jezdit nic víc. Jo ovladač je z s2... Akorát se kryt musel vzít z o2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 (editace) Kluci Hilfe, nějak sjem si vypl SZ, nevíte kde to aktivovat. bych se z toho posral. Už jsem to aktivoval, beru z5 Editováno: 12. Listopad 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 Nemohl jsi donášet Pawoukovi co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 To víš, dostal jsem klíčenku a ta nebyla zadara. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 Som přezul 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 AAAAAAAA Biene Mája. Ale good, máš nějakou zepředu ze šikma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 zejtra zkusim neco rozumneho vyfotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 Jasný. Hned po umytí [emoji16] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 (editace) umyvat se bude v pondeli, neni cas ztracet cas... tzn v pondeli bude mozna nejaka fotka Editováno: 12. Listopad 2014, autor: XJOHNNYX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 Tyhle kola SOU pekny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 Tak ted pri ceste domu Leon Cupra, a ta predni svetla, malem jsem uchcaval. Byla uz tma a jak svitily ty xeny a ledky po obvodu tak to melo kocici oci vztekle oci ve tvaru trojuhelniku s vyraznym svetlem po obvodu oproti svetlu ve stredu lampy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 Cupra nemá xeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 Přední LED světlomety + světla pro denní svícení z LED diod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 (editace) No dobre no videl jsem na dalnici kdyz jsem ji natrhnul prdel ve zpetnem zrcatku. Nema? Ja si rikal ze to ma az jedovate bilou barvu. Proste at ma ci ne, oproti treba jen rozsvicenym dennim, kdyz jsou rozsvicena vsechna, je to brutus a nelze ve tme vubec s nicim zamenit. Editováno: 12. Listopad 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 (editace) Editováno: 12. Listopad 2014, autor: XJOHNNYX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 Jo ale v realu ta svetla v lampe splyvaji v jedno za tmy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 Dneska přišel balíček. Zase něco k autu[emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 Omlouvám se hoši, že poslední dobou nepíšu, ale řeším majetek, co jsem zdědil po dědovi....mimochodem i nějakej obraz, prej hodně vzácnej, nevíte, co by to mohlo bejt? Myslim, že si brzo už koupim pořádný auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky