motosman Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Však jasně. Mě by zajímalo, jak moc to kecá do řízení v plavném smyku. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 nevím blbne forum z mobilu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Tak to co ti dělá ta ručička, dělá přesně kolegův Superb, takže jako vždy u ŠA - vlastnost 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 A co dělá, ničeho zvláštního jsem si nevšiml Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Johny, ten muj komentar nebyl mirenej proti tobe. Byl psanej obecne, ale tim jak ses ho zhostil osobne neco vypovida. Znas to stare prislovi , potrefena husa. Souhlasim se Stringem, jsou pripady kdy se o sluzebak lidi staraji jako o vlastni, ale nikdy to jako o vlastni nebude. A 99% lidi ma sluzebak na jezdeni bez ohledu na potreby auta. Chci videt za necely 2 roky bazarniky co prodavaji 2 leta auta po prvnim majiteli, koupis a vse se vyklokta. Budou to totiz Skodovky bez starosti , a tak se k tomu lidi chovaj. Mlzi se sveto? No a? Neni moje... tamhle neco drnci, smejka apod no a? Skoda usetri a me to 2 roky netrapi. Proto i ten slogan. Sam sem toho dukazem, kdyz mam sluzebak, chovam se k nemu jako k vlastnimu. Ale kdyz vlitnu do diry, tak si reknu njn... stane se, priste na ni budu myslet a vyhnu se. U svyho se drbu na hlave a nadavam. Jezdim i lehce rozdilny trasy. Bohuzel se hraje na km a spotrebu, tak jezdim na tohle lepsi usek, ale cesta je to nic moc. Svym to radsi objedu a neresim 2km zajizdku. Jen kdyz je to ucpane, tak jedu tou kratsi cestou i svym autem - ale stejne rychle, ne ze bych se tam propletal pomalicku. Naopak sluzebakem jedu tu delsi trasu jen v lete, protoze muzu jet jinde dobrou zkratkou a vim ze nebude ucpana. Kapitola sama o sobe je ta bouracka, u svyho auta bych mel asi srdecni zastavu, u sluzebaku me to fakt sralo, ale v noci jsem usnul... Ano, ozvu se, protoze to tak neni, ale mysli si co chces. Beres to mozna podle sebe, ale ja takovej nejsem. Ale vymlouvat vam to nebudu, myslete si co chcete Uz treba jen to, co ty tu popisujes, ja vubec nedelam. Vsechny auta mam na stejne urovni, se vsema jezdim stejne, vsechny dostavaj stejnou cocku. Je to o lidech, pro me je to auto proste vlastni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Chlapi , mel bych prosbu , kdo tu z Vas ma trojkovou oktavku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 nevím blbne forum z mobilu. Dela mi to take, dokonce i na S2 FL. Vlastnost. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 A co to dělá??????????? já nic nevidím na té ručičce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Dřív me to nedělalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Stringo: klepe se, když to video zvětšíš, měl by si to vidět. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Chlapi , mel bych prosbu , kdo tu z Vas ma trojkovou oktavku ? co potrebujes? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Potreboval bych vyfotit nejak zblizka pedaly , idealne by bylo obyc cerne musim nejak vyhytat sklon plynu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 hmm http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-iii/interierove-doplnky/skoda-octavia-iii-kryty-pedalu-z-uslechtile-oceli-3-ks-id:10128.eshop http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-iii/interierove-doplnky/skoda-octavia-iii-kryty-pedalu-z-uslechtile-oceli-2-ks-id:10242.eshop Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Dobre tak jinak , potrebuju to videt celne z pohledu ridice a idealni by to bylo bez sport provedeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Takhle zblizka to vyfotit zvladnu sam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 (editace) nevím blbne forum z mobilu. A co jako??? Nic tam nevidím. Ty už jsi jak Rádius :D Editováno: 19. Listopad 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 (editace) Dneska jsem večer na okresce předjížděl náklaďáka když jsem byl skoro vedle něj, tak z ničeho nic vybočil doleva a natlačil mě na obrubník....Měl jsem co dělat, abych to ubrzdil, kretén blbej....absolutně nechápu, proč to udělal, nic tam neměl. Už když jsem jel za nim, tak jel hodně po prostředku, byl snad vožralej magor. Troubil jsem jako o život, střílet jsem nemohl....V autě manželka a děcko samozřejmě. Proti nic nejelo. Editováno: 19. Listopad 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 klinte kdybys koukal, tak vidíš že se hejbe ručička.... forum20 i michal to poznal, dřív mě to nedělalo ani na ostatních budíkách sem to nikdy neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 (editace) No hejbe se, když šlapeš střídavě na plyn, přidáváš a ubíráš, to je jasné. Jak se mění rychlost vozidla, tak se pohybuje i ručička....to je vlastnost. Tak si jí tam nalep vteřiňákem a hejbat se nebude Editováno: 19. Listopad 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 (editace) měl sem tempomat a na plyn sem nešahal čemu nerozumíš? nevím všimnul sem si toho včera a možná i dřív, nic víc nic mín... jenom mě to zaskočilo. čemu nerozumíš, že to dělá i ostatním Editováno: 19. Listopad 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 No a mě večer zapípal sup, že na to sere. Posilovač brzd a ABS. Budu si zítra muset vzít potupně SQ5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 diagnostika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 No jo, uz je 3 roky stary a ma 65tis, to uz ma narok 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 (editace) Kokta: to nás lakuješ, tempomat svítí i při přidání plynu a jeho ubrání, já tě prokouknul To ti natočím zejtra mobilem taky Editováno: 19. Listopad 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 (editace) pro takový lidi jako si ty, asi si dám mezi nohy druhou kameru nebo nohy natáhnu na palubovku. pak mě napíšeš že přidávám plyn diagnostikou viď Editováno: 19. Listopad 2014, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky