Stringo Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 Picho... Kokto to si necháš líbit ? Tady to bude večer zasejc drsný asi... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 (editace) Tady "perníčkovej" Kokta jede se svým vysněným buzna kár Editováno: 20. Listopad 2014, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 A co je přimalovaný, kokta nebo auto? Jinak to je ale nějakej starej model, kokta pojede novým, i když on vlastně nový auta nekupuje. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 Tak sup bude až v sobotu. Praj nějaká hadička k čidlu na posilovači a kotouče a destičky, tak jsem jim řekl, ať udělají rovnou 90ku prohlídku. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 Mě se ten Golf líbí jenom v té červenej barvě, jinak mi prostě vůbec nesedne... Ani bych neřekl že je to buznacar, ale prostě je to Golf a připadá mi už léta pořád stejnej, chtělo by to nějaký úplně nový tvary, je to prostě okoukané Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 (editace) Ale to není jen tak obyčejnej golf, to je R-kovej golf! No zeptej se Kokty, on ti to vysvětlí Motosi: nepleť sem ty tvoje laciný limuzíny, stejně to tu nikdo nekoupí Editováno: 20. Listopad 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 OK. Budu dávat jen ceny. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 Vibrace u SII jsou asi rozšířenější problém. By mě zajímalo, co je na Golfu "buznakárovského"? Podle mě je to typické auto pro důchodce alias páprdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 (editace) No to taky Já už vím proč Kokta chce auta bez kufrů, aby mu je totiž nikdo zase zazadu nevoprášil Editováno: 20. Listopad 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 R-kovej ne R-kovej kdyby už Golf tak hatch s 5-ti dveřma a Rko se dělá jenom 3-dveřové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 (editace) RrrrrrrKO se dělá i 5 dverak za příplatek Cenové nejvíc vychází čupraLeon a je pěkná i zvenku. Editováno: 20. Listopad 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 Jooo Leonek v Cupra provedení je libůstka, ta se mi líbí opravdu moc! Akorát nejde dodat tažný, takže taky nic pro mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 Nejprodávanější auta Evropy dle tříd, leden až září 2014: Octavia i Rapid kralují Nějak mi uniká zařazení vozů do příslušných kategorií. Ty tabulky snad vymýšlejí škodovce na míru, či co. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 Leon nebyt 4kolka coz pri 300 konich uz ma i smysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 Celkem mě překvapuje, že mezi combíky není Octavie vůbec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 Tak Fabie III v provedení Monte Carlo je opravdu mooooc pěkná, ještě aby tam dali alespoň tu "silnější" 1,2 TSi http://www.skoda-news.cz/skoda-fabia-iii-monte-carlo-a-sedan-takto-by-mohly-vypadat-vznikne-ale-jen-jedna-z-nich/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 Nějaký černý světla me SOU někde, at tam Narvou 130kw abude to krásné malý auto s manualem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 Celkem mě překvapuje, že mezi combíky není Octavie vůbec... Moc bych těm tabulkám nevěřil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 Tak Fabie III v provedení Monte Carlo je opravdu mooooc pěkná, ještě aby tam dali alespoň tu "silnější" 1,2 TSi http://www.skoda-news.cz/skoda-fabia-iii-monte-carlo-a-sedan-takto-by-mohly-vypadat-vznikne-ale-jen-jedna-z-nich/ Ale to je jen nějaká omalovánka. I když to nevypadá špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 Autosalon. Ted Biturbo Pasik. A tema je i o chiptuningu, ze by jsme se neco noveho dozvedeli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 Pepa bude cipovat jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 B8 asi až za 2 roky. http://auto.idnes.cz/volkswagen-passat-problemy-se-zahajenim-vyroby-ftq-/ak_aktual.aspx?c=A141119_032329_ak_aktual_ada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 pro strejdu jak mu vrže retazka německá! http://auto.bazos.cz/inzerat/41030574/Vw-Skoda-Seat-Audi-motor-18Tsi-118kw.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2014 Ti, co takhle kupují z nějakých bazošů levně nebo výhodně díly jsou jen sami proti sobě až jednou ráno přijdou k autu, které tam nebude. A ne jen oni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2014 Co je, nikde nikdo? Tos e zase Pražáci balí na chalupy či co? Tady o Motosmanovo žihadle http://www.auto.cz/test-skoda-superb-2-0-tdi-103-kw-stale-ma-cim-zaujmout-84205 ( i když né tak úplně). Co jsem si pročetl celé téma vibrujících volantů trochu jsem zesmutněl a jak je vidět i u vlajkové lodi se dělají utajené konstrukční změny (změna materiálu nápravnice), ale problém samozřejmě neexistuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky