motosman Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Závada byla podtlakové čidlo posilovače brzd. Odhad 1500. Pak přední kotouče, destičky a klasika + inspekční servis. Faktura bude později, jen matroš za 20.000,- Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 (editace) To na to pěkně dupete, to byly destičky už úplně k.O I KOTOUC?Otec ma 50000km a destičky furt nad půlkou Editováno: 22. Listopad 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 motosman je přece známý pirát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Nevím jak desky, ještě nepíply, ale kotouč měl prý min. tloušťku. Navíc byl docela dost vroubkovaný. Ani se tomu nedivím, při mých rychlostech a stoupajícím počtu blbů co to házej natvrdo do levýho, je to ještě dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 No nevím, já už během 90 000km měnil podruhé... Ale je pravda, že napřed zadní a potom až přední a teď přední podruhé... Ale já taky jezdím celkem svižně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Jinak na salonu u Přerosta mají O3 v zelená pistachia blabla. Ve finále je to žlutá po 20 letech na sluníčku s ozónovou dírou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 No nevím, já už během 90 000km měnil podruhé... Ale je pravda, že napřed zadní a potom až přední a teď přední podruhé... Ale já taky jezdím celkem svižně... Další pirát. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 no já už sem svoje kotouče, destičky i třmeny prodal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Kokto,kde zijes, Rapid ma regulaci automatickou, tedy kdyz je jasno a sviti slunicko, sviti vice, kdyz se setmi sviti na minimu. Kdyz ve tme zasvitis na senzor vse se vice rozsviti a kdyz zhasnes tak vse zmirni vcetne podsvitu dispkeje radia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 (editace) njn to je pokročilá technika good. jinakfakt vyhoda, vzadu je tolik místa.... s loketní opěrkou to není vůbec špatný vzadu sedět. Editováno: 22. Listopad 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Já ještě přední kotouče a desky neměnil a ještě nejsou ani zdaleka na konci. Najeto 103tis. Zadek zreznul, tam sem musel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Kokto,kde zijes, Rapid ma regulaci automatickou, tedy kdyz je jasno a sviti slunicko, sviti vice, kdyz se setmi sviti na minimu. Kdyz ve tme zasvitis na senzor vse se vice rozsviti a kdyz zhasnes tak vse zmirni vcetne podsvitu dispkeje radia. To si můžou strčit víš kam. Na co má svítit osvětlení budíků, když je jasný den??? Za dvacet let za volantem jsem toto neměl a nikdy nepotřeboval. Za to za tmy mi reostat chybí v FII FL - tam to bílé světlo budíků je až nepříjemné. Ještě štěstí, že OII FL nepodlehla v šetření úplně všemu a tato regulace tam je. Nemám totiž rád, když si auto (nebo někdo, kdo to vymyslel) myslí, že jsme každý stejný a chceme zrovna tu kravinu, kterou vymyslí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Kokto tak se priznej ze si koupil katalance. Pawouku tak se tolik nerozciluj. Vsak kdyz je den a mas denni sviceni u MR13 sviti ti jen rucicky. Az od MR 14 ti to sviti porad. Ja to mam ovsem prekodovane, ze mi to tez sviti porad, nekteri si zase totiz stezovali ze cifernik nebyl v urcitych situacich citelny. Me to bylo jedno. U MR14 pri denim sviceni kdyz se setmi tak ti podsviceni zhasne aby ti doslo ze si mas rozsvitit. U me toto bohuzel nefunguje jen se to utlumi a protoze nemam kontrolku potkavacich svetel musim si davat vetsi pozor kdy si rozsvitit. Hold kodovani rucicek u Ferdy kdy sem se na to nechal zlakat v domeni ze to funguje jako u MR14, bohuzel pozdeji jsem zjistil ze ne tak uplne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Jinak tady neco na uklidneni. http://www.drsnysvet.cz/brutalni-masova-poprava-vsem-urezali-hlavy/ Zase z toho nebudu spat kam se ten svet ridi. Verim ze na ty kryply dojde. Tedy neco na uklidneni a dobrou noc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 No vždyť říkám, že je to kravina - pak nemusí dělat fičury se zhasínáním budíků při setmění. Kdyby tam raději byla kontrolka potkávaček... Mně taky svítí jen ručičky i když teda nevím k čemu je to dobré. A jestli někdo nevidí na budíky, měl by navštívit očního lékaře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Jinak tady neco na uklidneni. http://www.drsnysvet.cz/brutalni-masova-poprava-vsem-urezali-hlavy/ Zase z toho nebudu spat kam se ten svet ridi. Verim ze na ty kryply dojde. Tedy neco na uklidneni a dobrou noc. Varuji slabé povahy - na toto se rozhodně NEDÍVEJTE!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Motosi ten Vas servis to je asi nejdrazsi servis v republice ne? To je schvalne ze jo! Aby meli co do odpisu. Nebo servis vidi kdo je majitelem, tedy a.s. tak je pekne natahnem. Nebo ty kotouce jsou keramicke? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Pravda Pawouku, staci ze nebudu spat ja, kdyz tak to smaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Mazat se to nemusí, jen jsem varoval, že to není pro každého. Já to už viděl dřív. A tento problém bych vyřešil jednou provždy - jaderných zbraní jsou přehršle a tady je možnost se jejich části užitečně zbavit. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Náhodou. Ať tam uděláš cokoliv stojí to 30k. Serviska, rozvody, kastle, možná zkusím koupit u nich auto za 30k.[emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Taková fixní cena. A co když budou měnit třeba motor? To by nebylo marné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Ad. video. Nejlepší na tom je, že největší řezníci jsou flustrovaní jedinci z Evropy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 (editace) Petrrr: to je hodně drsný.... To je přesně to, co američani potřebují, oni musí bojovat, ISIL jim vyhovuje, je to všechno kšeft, potřebují vyrábět zbraně, prodávat je, potřebují zase rozjet ekonomiku...chápete? Čím déle budou proti ISILu bojovat, típ pro ně lépe. Koneckonců oni stojí částečně za jejich vznikem. ISIL je nebezpečný a celý svět by se měl proti nim spojit. Editováno: 22. Listopad 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Zarovku Ti vymenili nahodou levneji za 120. Jinak na svete jsou nastesti i krasne veci jako auto a tady moje mladsi segra . Pro slabe povahy tez nedoporucuji. Slintam jeste ted, ovsem nenapadne, manzelka vedle zehly pradlo. http://www.extra.cz/brutalni-tanec-u-tyce-ktery-nedokazete-pochopit-a-vstrebat-tanecnice-popira-gravitaci-i-fyzikalni-zakony#utm_source=facebook.com&utm_medium=FBpage&utm_campaign=st Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky