kokta7 Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 jupí chceme mít motor ještě víc udušenej euro šestkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 (editace) Paw:Tak si to můžeš oblepit molitanem, nebo fototapetou Jo, souhlas s Koktou, ten 2,0 by mě z toho lákal nejvíc. A přepínání sport - eco a ten umělej jakoby sport zvuk bych taky nechtěl. Editováno: 22. Listopad 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Pro mě by to mělo smysl jen kvůli motoru (RS za 1,8) a polepšil bych si xenama a více místem vzadu na zadních sedačkách. Vlastně i MF volantem a konečně origošem BT sadou....(ten Parrot je na hovno) BT mě nezajímá, místa vzadu mám dost i teď a vlastně ho ani nepotřebuji, tam stejně skoro nikdo nesedí. No v autě za minimálně 600 - 700 táců bych tedy čekal jinší kvalitu, než ten papundekl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 (editace) a jinak ta 1.4 103kw je fakt zajímavá.... když mě Igor referoval i spotřebu jakou má po Bratislavě... klinte MF a BT mám i teď a není problém to dodělat za pár tisíc km... vzadu mě moc místo nezajímá a ty tapece ideál to asi není no.... Editováno: 22. Listopad 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Kokta uz ma po starostech ma Katalance a jak je spokojen. Zivotni kauf a jeste usetril. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 jupí chceme mít motor ještě víc udušenej euro šestkou No to bude asi peklo až naběhne Euro 6.1 a 6.2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Brácha je se spotřebou taky happy u svého Katalánce (1,4 TSI), na dálnici při 130km/h ustáleně má 5,9/100km....to já nedosáhnu ani s vypnutym motorem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Vysněný katalánec v TDI DSG Tohle Petrovo kinder kár nemá!!! Vyklápějící logo a tím otevíráš kufer o objemu 1hektolitru! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 To nemam. Jinak chyba Kokto. Ma min. 5 hektolitru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Jo, to jsou ty převody objemových jednotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 (editace) Snad nespíte? Já ne, držím stráž Venku začíná mrznout a padá mlha..... Editováno: 23. Listopad 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 Dobré ráno. Tak nějak nespím kvůli stavbě před barákem od 7:00 hod.[emoji20] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 Tak to jsi vypil malo vina. Mne se spalo dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 Já si spíš říkám, co by mi přinesla OIII oproti mému autu. Já OIII nejvíc vyčítám dveřní výplně - tam to šetření je už přehnané, čiší z toho lacinost na sto honů a to mi nikdo nevymluví. OII je v tomto v úplně jiné dimenzi. Když tak přemýšlím, zda a kdy jít do OIII, říkám si, co by mi to vlastně přineslo oproti současnému autu? Jistě, motor 1.4 TSI 103 kW (který mě nejvíc zajímá) bych bral hned, ale co zbytek? Elektronické fičury (typu Start/Stop a různí asistenti atd), mě moc nezajímají a neohromují, získal bych jednodušší zadní nápravu (čili krok zpět), podle reakcí majitelů horší standardní audio a já nevím co ještě. Má to vůbec smysl? Jako majitel OII a teď OIII ti mužů říct, že to smysl nemá, alespoň já to tak cítím. Já mít svoji starou OII s 1,8, tak to jen chipnu a sem spokojenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 Včera když sem byl projet slepici a zkusit XDS, tak sem měl možnost prohnat novou Fabii. Asi to byla ta silnější 1,2, protože sem se musel i snažit abych ho zlomil:-). Každopádně Fabie vypadá dobře a s 1,8 jako je to u Pola GTI bych ji snad i bral. PS: XDS opravdu funguje:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 jojo xds funguje i u mé O2, zrovna včera v zatáčce při 130 km/h, udělá to za tebe elektronika, nemusíš kroutit volantem nic.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 To bude něco pro koktu, který má tak v oblibě DSG: Volkswagen Golf VIII dostane desetistupňový automat a Bi-TDI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 (editace) Jedna reklama na nedělní večer: a jedna klasika: Editováno: 23. Listopad 2014, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 Linky jsou nefunkční. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 (editace) [emoji16] Už to fachá.... Editováno: 23. Listopad 2014, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 Ze sody raději pohádku na dobrou noc : http://www.youtube.com/watch?v=8GCAfcto2mo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 (editace) Tak kdy uděláme prosincovej ČAJ o páté? Editováno: 23. Listopad 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 Už máš konečně pořádný hlad, abys to koleno spráskal celý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 Hehe...na rozdíl od Pancha mi zbylo jedno sousto O Petrrrovi nemluvím vůbec, ten si odvezl domů půlku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 Amatéři, jediný profík je v tomto oboru motosman. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky