Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Nojo, Motosman se dojídal ještě chlebem. Ale do pančáka bych neřekl, že to nedá...to zklamal. :)

Však to bylo takové střední kolínko. U nás na budvarce dávájí min. 1.5 kg. a maj to v takový otáčecí mašině.

• Autor

Kde vubec je Pancho? Poslední dobou se tu neukázal....

PANCHO leští  :kol-28:

Tak nevím nevím...ale Golf asi chce zase na post před RSo... desetistupňoveé DSG v eRku by mohl chtít jenom ________, přece když si budu kupovat pilu, tak snad v manuálu a ne nějakým podělaným DSG, kde jenom šlapu na plyn,nebo to už snad vymizela chlapská láska k autu, kdy se obě duše sžijou za jízdy v jednu??? Nebo je na silnici pořád více tupců, co umí jen šlapat na plyn a brzdu a nic dalšího k tomu už nezvládají???

Pancho mel ted 12 dni prace,ted dva dny volna  a znovu 13 dni v kuse.Takze asi tak:) 

Panco byt aktivní na RS klubu :D chce podložky :D

Jaky podlozky?  Kokta zase ma nejake sny:) Na RSklubu  chci kalendář 

Podložku na spz :D

Kokta  ale ja  uz je mam  ty podlozky  doma  asi rok  a takze to sem urcite posledni dobou neresil:)

vlastne je mam v praci ve skrince:)

:kol-28:  :kol-28:  :kol-28:  JJ, pro Pawouka, už nikdy nebude jezdit sám. Vyfotí si v práci svoje nejoblíbenější čerpadlo a nalepí si ho na přístrojovku. 

Ale nemám Octávii, takové auto bych totiž nikdy nekoupil.  :kol-46:

Byl jsem vloni a móc příjemný večer. Na ten biftek vzpomínám do teď.[emoji1]

Ale to byla pizzerie Na Šutce. Na Bobovce jsem ještě nebyl.

Upraveno od motosman

Generálka motoru - snadno a rychle:

www.xado-eu.cz

[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Ty krávo, to věc hlavně pro Clinta aby si utěsnil tu svoji olejničku. Já si hned objednávám minimálně 3 balení, určitě to bude i proti vytahování řetězu  :kol-98:

To určitě. Podle popisu to vyrobí nový a lepší řetěz.

Generálka motoru - snadno a rychle:

www.xado-eu.cz

[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Toto je u toho výrobku naprosto výstižné a dostačující: Vyrábí XADO chemiský koncern „XADO – Technology“ Ltd. se sídlem v městě Charkov, Ukrajina.  :kol-46:

Po dlouhé době sem si pořádně pročetl sekci OIII a koukám, že Aleš_BX jede jako za starých časů:-D

Cos tím jako myslel? :kol-32:

To co jsem psal ja, Kokta nechtel abys jezdol sam. Tuhle si psal ze nepotrebujes vetsi auto, ze jezdis sam. :D

Já chci taky nový motor,...kde se to dá koupit levně  :_icon_smich2:

Tohle se mi začíná líbit pořád víc a víc... Dneska jsem si ho všiml u nás na parkovišti v práci ve žluté barvě, tak jsem to tam v noci očumoval a je to prostě bomba... kam se na to hrabe nějakej Rkovej Golf, jedině ta Cupra by se s tím mohla rovnat (beru teď tedy vzhled a detaily)... 

http://www.sauto.cz/osobni/detail/opel/astra/15953098?goFrom=list

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.