Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak nevím nevím...ale Golf asi chce zase na post před RSo... desetistupňoveé DSG v eRku by mohl chtít jenom ________, přece když si budu kupovat pilu, tak snad v manuálu a ne nějakým podělaným DSG, kde jenom šlapu na plyn,nebo to už snad vymizela chlapská láska k autu, kdy se obě duše sžijou za jízdy v jednu??? Nebo je na silnici pořád více tupců, co umí jen šlapat na plyn a brzdu a nic dalšího k tomu už nezvládají???

Vloženo

Kokta  ale ja  uz je mam  ty podlozky  doma  asi rok  a takze to sem urcite posledni dobou neresil:)

vlastne je mam v praci ve skrince:)

Vloženo

:kol-28:  :kol-28:  :kol-28:  JJ, pro Pawouka, už nikdy nebude jezdit sám. Vyfotí si v práci svoje nejoblíbenější čerpadlo a nalepí si ho na přístrojovku. 

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Byl jsem vloni a móc příjemný večer. Na ten biftek vzpomínám do teď.[emoji1]

Ale to byla pizzerie Na Šutce. Na Bobovce jsem ještě nebyl.

Editováno: , autor: motosman
Vloženo

Ty krávo, to věc hlavně pro Clinta aby si utěsnil tu svoji olejničku. Já si hned objednávám minimálně 3 balení, určitě to bude i proti vytahování řetězu  :kol-98:

Vloženo

Generálka motoru - snadno a rychle:

www.xado-eu.cz

[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Toto je u toho výrobku naprosto výstižné a dostačující: Vyrábí XADO chemiský koncern „XADO – Technology“ Ltd. se sídlem v městě Charkov, Ukrajina.  :kol-46:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...