Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Nojo, Motosman se dojídal ještě chlebem. Ale do pančáka bych neřekl, že to nedá...to zklamal. :)

Však to bylo takové střední kolínko. U nás na budvarce dávájí min. 1.5 kg. a maj to v takový otáčecí mašině.

• Autor

Kde vubec je Pancho? Poslední dobou se tu neukázal....

PANCHO leští  :kol-28:

Tak nevím nevím...ale Golf asi chce zase na post před RSo... desetistupňoveé DSG v eRku by mohl chtít jenom ________, přece když si budu kupovat pilu, tak snad v manuálu a ne nějakým podělaným DSG, kde jenom šlapu na plyn,nebo to už snad vymizela chlapská láska k autu, kdy se obě duše sžijou za jízdy v jednu??? Nebo je na silnici pořád více tupců, co umí jen šlapat na plyn a brzdu a nic dalšího k tomu už nezvládají???

Pancho mel ted 12 dni prace,ted dva dny volna  a znovu 13 dni v kuse.Takze asi tak:) 

Panco byt aktivní na RS klubu :D chce podložky :D

Jaky podlozky?  Kokta zase ma nejake sny:) Na RSklubu  chci kalendář 

Podložku na spz :D

Kokta  ale ja  uz je mam  ty podlozky  doma  asi rok  a takze to sem urcite posledni dobou neresil:)

vlastne je mam v praci ve skrince:)

:kol-28:  :kol-28:  :kol-28:  JJ, pro Pawouka, už nikdy nebude jezdit sám. Vyfotí si v práci svoje nejoblíbenější čerpadlo a nalepí si ho na přístrojovku. 

Ale nemám Octávii, takové auto bych totiž nikdy nekoupil.  :kol-46:

Byl jsem vloni a móc příjemný večer. Na ten biftek vzpomínám do teď.[emoji1]

Ale to byla pizzerie Na Šutce. Na Bobovce jsem ještě nebyl.

Upraveno od motosman

Generálka motoru - snadno a rychle:

www.xado-eu.cz

[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Ty krávo, to věc hlavně pro Clinta aby si utěsnil tu svoji olejničku. Já si hned objednávám minimálně 3 balení, určitě to bude i proti vytahování řetězu  :kol-98:

To určitě. Podle popisu to vyrobí nový a lepší řetěz.

Generálka motoru - snadno a rychle:

www.xado-eu.cz

[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Toto je u toho výrobku naprosto výstižné a dostačující: Vyrábí XADO chemiský koncern „XADO – Technology“ Ltd. se sídlem v městě Charkov, Ukrajina.  :kol-46:

Po dlouhé době sem si pořádně pročetl sekci OIII a koukám, že Aleš_BX jede jako za starých časů:-D

Cos tím jako myslel? :kol-32:

To co jsem psal ja, Kokta nechtel abys jezdol sam. Tuhle si psal ze nepotrebujes vetsi auto, ze jezdis sam. :D

Já chci taky nový motor,...kde se to dá koupit levně  :_icon_smich2:

Tohle se mi začíná líbit pořád víc a víc... Dneska jsem si ho všiml u nás na parkovišti v práci ve žluté barvě, tak jsem to tam v noci očumoval a je to prostě bomba... kam se na to hrabe nějakej Rkovej Golf, jedině ta Cupra by se s tím mohla rovnat (beru teď tedy vzhled a detaily)... 

http://www.sauto.cz/osobni/detail/opel/astra/15953098?goFrom=list

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.