Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Stringo si nepotřeboval kupovat nový chladiče, si měl koupit ten přípravek a nalejt to do okruhu a měl bys to opravené, když to naleješ do rozprašovače a postříkáš s tím i ten spoiler, tak se taky zacelí, vyrostou nový držáky, mlhovky atd. vše jako před nehodou.

Jinak je to Opel, měl si jít dělat drifty do Autosalonu a možná by si ji vyhrál. Hold nechopil ses příležitosti. Jako mohl jsem se také účastnit, ale já Opla nechci.  :kol-28:

Upraveno od Petrrr

Tady chcíp jeden nebo dva psi? Před chvílí jsem viděl live F3 z venku, nevypadá špatně. jen dle mého názoru má velká přední světla.

Krátká je docela pěkná, záleží na barvě. Divnej mi přijde kombík, asi to chce zvyk.

to bude za ten jackpot nebo euromilion?

Tchýně, předevčírem koupila los od sazky za 300 a vyhrála 10tis. Tedy kdo nehraje, nevyhraje.

Upraveno od Petrrr

• Autor

Jak sám Petrrr přiznal, cituji: "Tohodle medvěda jsem už prosázel, kdybych si ty prachy nechal, už jsem v něm jezdil :) Proto teď už musim zcela zákonitě vyhrát...." :D

Ty vole, kluci. Nehraju automaty, řada lidí toho medvěda prohulí, prožere (Motosman), prostřílí ( víme kdo), prochlastá (Kokta). A až jednou vyhraju ( i když vím, že to do mě dřív uhodí blesk) tak pak se smíchem ve tváři rostřílím na poli za NS 2x nová RSa a dostaneš pozvánku aby ses mohl přijít podívat. Další Ti jako dárek pustím z vrtulníku na pozemek na Vašíkovo pískoviště aby si měl s čím hrát.  :kol-48:

Zde inspirace, provedeno s mnohem lepším vozem než O3RS

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/196891/unikatni-test-vytahli-novou-skodu-rapid-do-vzduchu-a-shodili-na-zem-takhle-to-dopadlo.html

neber si do huby božskou oktavii 3!!! to se trestá v této sekci!

Jedinej kdo to možná trestá je Clint, všichni ostatní víme, že je to euro plechovka jako každá jiná :kol-46:

Ježíšmarjááá, já se spletl, myslel jsem že jsem v Renault fóru. 

:kol-98:

Das auto - Bratránkovi O2 1.2 tsi asi 2011 rok nějakejch 50000km svítí mu EPC a klepe se celej motor... ještě že to má v záruce :D

Upraveno od kokta7

• Autor

Petrrr: Ty jestli někdy vyhraješ, tak mě dřív porostou vlasy, Kokta bude prezidentem Volkswagenu a Pančo sežere tři divočáky k věčeři ;)

No jo, když on nevi jak se s takovým concernovým vozem jezdí. Nejprve, musí se kolem něj chodit po špičkách, nemlátit s dveřmi, auto musí být parkováno v teple, suchu, bez jiných negativních vnějších vlivů, musí se s ním jezdit pouze po absolutně nových silnicích s hladkým povrchem. V místě parkování několik nejvýkonnějších plašiček kun, olej měnit každých 5-10tis -samozřejmě v autorizovaném servise a stejně tak nejlépe při té výměně nechat vyměnit krom filtrů atd., rovnou i bezúdržbový rozvodový řetěz. Pak je třeba tankovat jen super nejkvalitnější čistý křišťálově  benzín bez biosložek atd. ( Clint doporučuje zásadně Shell ). No když toto vše budeš dodržovat, auto ti bez problémů vydrží i 60tis km. 

• Autor

Já si stejně koupim Mergla od souseda, to je voňavka, už stojízase na polystyrenech a přikrytý plachtou ;)

Das auto - Bratránkovi O2 1.2 tsi asi 2011 rok nějakejch 50000km svítí mu EPC a klepe se celej motor... ještě že to má v záruce :D

Hupsnul mu rozvod? Spíš to budou kabely. Na mě dnes 1.2 TSI vybaflo toto.

Nakonec jenom kabel za 500kč nebo což.. ono pawouku když típneš motor a znova nastartuješ tak to většinou zmizí, ale přes diagnostiku to zase vyčteš no...

To já vím, jen se k ní snadno nedostanu.  :kol-34:  Až to udělá víckrát, tak s tím zajedu do servisu.

• Autor

Hele Pawouku, kdy že budeš kupovat ten japonskej kinder kár, tu Mazdu 3? 

Upraveno od Clint

Hele Pawouku, kdy že budeš kupovat ten japonskej kinder kár, tu Mazdu 3? 

V nejbližších letech určitě nic kupovat nebudu. Jaksi není důvod. Proč?

Tu samolepku na palubovku si musis poridit aby si nejezdil sam :D

To víš že jo - a dám si tam Clintovu fotku. :kol-46:

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.