Clint Vloženo 17. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 No říkal ten soused, že už se taky právě opřel čumákem o auto.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Kdo má automata, nebrzdí křižovatky, tak ať si to lidi kupují. Když vidím idioty telefonovat a řadit v křižovatce při odbočování, hned bych jim manuál zakázal....jen zdržuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 DSG je dobrá věc, ale ne pro všechny...Kamrád to koupil jen proto, že v autě kouří a pije kafe... Když se asi po 5té opařil kafem když musel přeřazovat, nasral se a do týdne měl manuál prodanej a přijel v automatu a od té doby má klid, já bych to doma taky nemohl mít, baví mě roštovat a podle mě ani ve sport modu to nebude nějaké zábavné, v nejnevhodnější okamžit to přeřadí a je po srandě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMitik Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Telefonování bez HF je velký nešvar. Ten řidič pak jede jak dědula v klobouku ve 120 s vajíčky za oknem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Přesně tak Stringo, taky mě baví si dělat to co já chci. Aby jsi měl trochu s DSG dynamiku, musíš tam mít stejně stále sport.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Mě jen docela překvapilo, že ani s těma pádlama to nejde ovládat tak jak bych to dělal se šaltrpákou, sice je to trochu lepší, ale stejně to není ono... DSG dobrý pro pohodáře a takové ty ředitele, kteří mají na všechno čas a chtějí jet na pohodu, pro člověka co se s aute sžije a chce mít absolutní kontrolu je DSG k ničemu a spoustu dalších "vychytávek" typu START-STOP a spoustu další elektornických vychytávek je k ničemu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 přesně tak Stringo, mluvíš mi z duše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Doby, kdy rozhodoval jen řidič, co má auto dělat, či nemá, se chýlí pomalu a jistě ke konci. DSG a jiné automaty se pomalu přesouvají do stále nižších kategorií. Přehršle různých asistentů kecají a zasahují do všeho možného i nemožného a je jen otázka času, kdy budou povině ve všech nových autech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Jednou to dopadne tak, že sedneš do auta, dáš nohy na palubku a řekneš "Beroun". A o zbytek se starat nebudeš.....Hezkej výhled co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMitik Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 To sice jo, ale pak by ježdění byla pěkná otrava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Právě, už to nebude sranda, bude to plastová pixla, co tě jen někam doveze za dodržování všemožných limitů a pravidel. Auto přestane být koníčkem. Všechno k tomu spěje bohužel.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Jednou to dopadne tak, že sedneš do auta, dáš nohy na palubku a řekneš "Beroun". A o zbytek se starat nebudeš.....Hezkej výhled co? V tom případě již nebudu mít auto - toto by mě nikdy nebavilo. To raději pojedu vlakem. Tato doba není zas tak daleko. V USA již zkoušejí auta "bez řidiče" v běžném provozu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Jediná útěcha je pro mě to, že dříve než budu pod drnem to nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Nojo, takové auta budou běžně jezdit a mezi nimi Kokta v historickém supu s 3,6 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Jediná útěcha je pro mě to, že dříve než budu pod drnem to nebude Jsi ještě mladej - to bude za dlouho. Podívej se, jaký pokrok nastal za posledních 30 let. Takže co bude za dalších 30 let? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 V tom případě již nebudu mít auto - toto by mě nikdy nebavilo. To raději pojedu vlakem. Tato doba není zas tak daleko. V USA již zkoušejí auta "bez řidiče" v běžném provozu. Ono to nebude tak horké Pawouku, zkoušet můžou ale ikdyby nakrásně to auto nakonec schválili pro provoz, bude neprodejné pár desítek let a navíc infrastruktury hlavně ve velkoměstech na to nejsou piřpravené a to taky nebude za pár let, stačí se podívat jak RYCHLE u nás rostou dálnice a tunely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Na tom něco je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 @clinte já sem rád, že mam svoji oktu vyrobenou ke konci roku 2012 a fakt o ni nechci přijít, protože ta nová OCT 3 mě nijak nepřitahuje. vlastně já zapomněl, měl sem si za ty prachy koupit ambientku s 1.2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Spíš to vidím na nějaký systém centrálního dálkového ovládání aut ze shora za pomocí družic nebo spec. vysílačů v kombinaci nějakou podobnou GPS.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 ja to vidím na čip v prdeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Tak určitě nějaký čas jí mít Kokto budeš, než tě zase nabourají zezadu :D To je tvůj osud, sudička u tvé kolíbky byla asi špatnej řidič či co.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 To bude krásný kolaps, až se na družice zaměří nějaký hacker "CLICK" a na večeři se nedostaneš i kdyby ses podělal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 ten hacker budu já a budu hakovat hravce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 Možná nebudeme jen jezdit, ale i lítat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 (editace) Kokta: Hravec, trvale odkázanej na bezporuchovou elektroniku bude vyřízenej...(Ten člověk by si dal do auta snad i asistenta na větrání prdů) Editováno: 17. Listopad 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky