Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

DSG je dobrá věc, ale ne pro všechny...Kamrád to koupil jen proto, že v autě kouří a pije kafe... Když se asi po 5té opařil kafem když musel přeřazovat, nasral se a do týdne měl manuál prodanej a přijel v automatu a od té doby má klid, já bych to doma taky nemohl mít, baví mě roštovat a podle mě ani ve sport modu to nebude nějaké zábavné, v nejnevhodnější okamžit to přeřadí a je po srandě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě jen docela překvapilo, že ani s těma pádlama to nejde ovládat tak jak bych to dělal se šaltrpákou, sice je to trochu lepší, ale stejně to není ono... DSG dobrý pro pohodáře a takové ty ředitele, kteří mají na všechno čas a chtějí jet na pohodu, pro člověka co se s aute sžije a chce mít absolutní kontrolu je DSG k ničemu a spoustu dalších "vychytávek" typu START-STOP a spoustu další elektornických vychytávek je k ničemu...

Odkaz ke komentáři

Doby, kdy rozhodoval jen řidič, co má auto dělat, či nemá, se chýlí pomalu a jistě ke konci. DSG a jiné automaty se pomalu přesouvají do stále nižších kategorií. Přehršle různých asistentů kecají a zasahují do všeho možného i nemožného a je jen otázka času, kdy budou povině ve všech nových autech...

Odkaz ke komentáři

Jednou to dopadne tak, že sedneš do auta, dáš nohy na palubku a řekneš "Beroun". A o zbytek se starat nebudeš.....Hezkej výhled co? :)

V tom případě již nebudu mít auto - toto by mě nikdy nebavilo. To raději pojedu vlakem. Tato doba není zas tak daleko. V USA již zkoušejí auta "bez řidiče" v běžném provozu.

Odkaz ke komentáři

V tom případě již nebudu mít auto - toto by mě nikdy nebavilo. To raději pojedu vlakem. Tato doba není zas tak daleko. V USA již zkoušejí auta "bez řidiče" v běžném provozu.

Ono to nebude tak horké Pawouku, zkoušet můžou ale ikdyby nakrásně to auto nakonec schválili pro provoz, bude neprodejné pár desítek let a navíc infrastruktury hlavně ve velkoměstech na to nejsou piřpravené a to taky nebude za pár let, stačí se podívat jak RYCHLE u nás rostou dálnice a tunely :kol-98:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...