Stringo Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 Jistě, to je taky možnost, kterou jsem nikdy nevyloučil. Jediné, co už vím, že by mi vadilo, je šířka (respektive úzký) interiér. A proto Kokta POKUKUJE po benzínovém RSku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 (editace) Mě se třeba líbí moc novej Passat, ale s těmi motory ať se jdou vycpat. Když vyšla před x lety 3.6 FSI tak se s tím chlubili, dnes se chlubí samejma kretenskejma asistentama a pomalu se nedozvíš žádný technický parametry, hlavně že to má lajn asist. Stringo to sem pokukoval před rokem, auto teď mám. Další auto musí mít přes 300 koní Editováno: 5. Prosinec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 Taky bych mě začít sázet...akorát nějak nevím co má největší pravděpodobnost výhry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 Pawouku sice plna ale je to totez jako dat za Rapida 450 a vic tisic. Stejny nesmysl. Rapid je nejvyhodnejsi tedy byl ve stredni vybave a u F3 tomu bude nejspis stejne pomer cena vykon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 Petře musí se ti to líbit nic víc Asi jako lidem se líbí Tesla a je uplně k hovnu a nesmylsně drahá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 (editace) Stringo poradim ti, cim vetsi vyhra v te dane hre tim mensi pravdepodobnost ze ji vyhrajes. Sportka ze vyhrajes prvni 1:13mil. a EU jackpot kde hrajes uz i o miliardy je 1:95 mil. Editováno: 5. Prosinec 2014, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 Pawouku sice plna ale je to totez jako dat za Rapida 450 a vic tisic. Stejny nesmysl. Rapid je nejvyhodnejsi tedy byl ve stredni vybave a u F3 tomu bude nejspis stejne pomer cena vykon. No vždyť ta Fabia je prakticky stejně velká jako Rapid SB, tak proč ne? Ten by byl dražší a se starší technologií. Navíc nehodlám slevovat z některé výbavy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 No a nova technologie neznamena zaruku vetsi spolehlivosti, nekdy spis naopak. Ukecal si me jdu se podivat cos tam natukal dopodrobna jsem to nezkoumal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 Tak co tedy doporučujete, musím začít škádlit štěstí, nebo mě dohoní smůla k smrti... Jinak oprava auta bude svépomocí, řeklo mi to víc lidí, navíc bych na tom měl podle všeho "vydělat" protože nárazník zadní už mám doma delší dobu, a mohl bych za to udělat znovu ten předek. To že v autorizáku se mi budou věnovat a dělat mi věci podle mě je nesmysl pokud tam nemám známého (já ho nemám bohužel)... Takže oprava svépomocí a bude to až v Lednu, protože mám dobré mechaniky ve vsi a není důvod řešit každou věc někde kilometry daleko a navíc mezi svátky... zatím mi "srovnali" dveře tak abych mohl jezdit a nechcalo mi do kufru, takže už jezdím opravy začnou až kolem 12.ledna... Toť zatím vše a já čekám na výsledky dokumentace z pojišťovny, ještě bude fotit až to odstrojí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 Ja ti zatim Stringo muzu rici ze v PO do prace bohuzel zase musim. Jinak zkus treba Sportku ale jestli vyhrajes tak sem nechot, i kdyz bych to t pral, nasral bys me Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 Pawouku, pekne a slusna vybava. Rapid ma kufr ovsem o 20l i presto vetsi kyš kyš 350-355 bych za to dal v te konfiguraci co mas. No a natrhl bys mi s tim embriem prdel i kdyz v zatackach nevim. F3 ma pry podvozek káčátka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 No a nova technologie neznamena zaruku vetsi spolehlivosti, nekdy spis naopak. Ukecal si me jdu se podivat cos tam natukal dopodrobna jsem to nezkoumal. To je do jisté míry pravda, jenže i ta tvoje strojovna je s otazníkem. A kdybych náhodu šel do EA211, tak nejdřív za dva roky - pro jistotu. Pawouku, pekne a slusna vybava. Rapid ma kufr ovsem o 20l i presto vetsi kyš kyš 350-355 bych za to dal v te konfiguraci co mas. No a natrhl bys mi s tim embriem prdel i kdyz v zatackach nevim. F3 ma pry podvozek káčátka. No dvacet litrů řešit nehodlám, stejně bych nezaplnil ani tento. Konfigurace se dá samo ještě upravit, jak jsem psal, toto je jen hrubý nástřel. No a něco srazíš u prodejce a jsi na těch 355. Sice kachna, za to ne kostitřas. Hele nevím, to se dá srovnat jedině jízdou. Se SB mi to třeba nepřišlo nějaké extrémně tvrdé. A kdyby do něj přišla EA211 1.4 TSI, bylo by zase o čem přemýšlet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 (editace) Mě se nějak líbí teď ten novej Fíkus v myslivci Ten 1,5 Ecoboost - benzín 180k by mohl docela vystačovat na to auto. Akorát ho mají jen v ceníku, ale nakonfigurovat nejde, zřejmě přijde tenhle výkonější motor později. Já nikdy k Fordům vztah neměl, ale nějak mě nasrala Škodovka s tím olejem a tak si řikám, že ono je to vlastně jedno, co člověk koupí. Tedy vyhnul bych se Francouzům, Korejcům a Italům. Ale je to jen úvaha a jistě že se půjdu svézt Myslím, že dva roky auto řešit nebudu. Editováno: 5. Prosinec 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 (editace) Pawouku já se asi popukám smíchy Jinak meziřečí, focus má i vyhřívanej volant, o tom si O3 může nechat zdát. Editováno: 5. Prosinec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 Právě Ale teď se mrkni na tohohle krasavce od VW: (v tom budeme jednou jezdit, Pawouk si to koupí jako první) https://www.youtube.com/watch?v=JWh2qT9yiTo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2014 skoro všechny automobilky jsou výbavama výše koncernu... ten prostě těží jenom z pověsti dob minulých... ať se nám to líbí nebo ne, prostě to tak je a to říkám otevřeně, že jsem příznivcem škodovky, ale jiné automobilky ať už se o nich říká že zpracováním a kvalitou jsou míle vzdálené od koncernu, není to takový rozdíl, jak je zažitý, stejně jako je to se zažitou kvalitou koncernu která každým modelem a faceliftem klesá... inu simply clever,tam žádný vyhřívaný volant nebo čelní sklo nepotřebuješ 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2014 Jo a to ten ford bude i levnejsi, ale proste Ford krom Mustang nebyt laska tak netvrdim ze to jsou spatna auta. Mit ve firme ve worku a good. Mondeo a Focus a to se s nima nezachazi zrovna v rukavickach a zadny, opakuji zadny problem. I kdy oba jsou jeste atmosky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2014 Pawouku já se asi popukám smíchy A z čeho? Clinte, ten fokusí kombík nevypadá špatně, zato hatch je příšerný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2014 Tak euro jackpot padl. 1,6 mld. vyhrál někdo v Německu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2014 Pawouk: hatch se jim nevede, ten zadek, ta světla, to je bída. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2014 Jj vcera padl,, ale ja to nebyl. Ovsem porad tam zustava 500 mil. Tam i kdyz vyhrajes nejakou treti vyhravas stejne jako u sportky pri prvni a nemusis mit vsazenej plnej tyket s sanci abys vyhral Jackpot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2014 Radius ma dnas birthday, ptaci den . Kolik ze mu je ? 19? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2014 Jinak v autosalonu Golf Sportsvan 2,0 TDI a nevypadal zle. MPV pro nas pro fotry od rodiny. Slusny jizdni vlastnosti s da se s tim jed i svizneji. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2014 No já sem tady před pár měsíci četl od Klinta, Ford stojí za hovno, Fordem tam, zpátky vlakem. atd koncern nejlepší a jenom pomlouvám oktávku atd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2014 :D:D:D A ted si mu to nandal, no mas pravdu. Clint by se mel nad sebou zamyslet jako predseda Clintova octavia klubu, ztraci tady identitu a zavadi tu neprimou propagandu jinych znacek, asi byl na skoleni u Putina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky