Pany Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 Clinte,to se opraví a pak se budeš smát ty , 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 Tak tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pany Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 Doma víš co máš a koupě ojetiny není řešení a hlavně v naší republice nejsou všichni slušný prodejci 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 Clinte drzim pesti. SA-WAR zacina. Jinak jedine vahovka. Na medovinu se jim vyser. Od toho nejezdis do AS a nekupujes jejich znackovy olej aby s tebou vyjebali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 Klinte uvidis no. Jestli ti dají jinéj shortmotor a nebude te to moc stát tak proč ne, ale jinak bych to auto poslal pryč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 (editace) Co je SA-WAR? Myslíš jako válku se škodovkou? Editováno: 7. Prosinec 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 No jiste. Vzdy pocitam s tou obtiznejsi variantou pri reseni takove zalezitosti. Mne konci v unoru zaruka a jak to tak sleduji asi do AS jeste 2roky jezdit budu tez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 Jinak panove vcera pri navsteve stryce jsme nasli doma mrtvou sousedku ve vesnici v baraku. Starsi pani. Maminka strycovo kamarada zijici v NDR. No nebylo ji pomoci, zkousel jsem tep a uz tam asi den byla mrtva. Tedy nepekny den. Volali jsme zachranku a ta se ani neobtezovala prijed s tim ze stacilo nase slovo jako lajku ze je nejspis mrtva. Po 40 min. prijeli az PCR pak Coroner a pak kriminalka s tim ze jeste meli blbe keci, cekali jsme se sousedy venku a popijeli vino. Coroner mohl jeste dostat pres drzku. Pristup desnej. Misto aby byli radi ze tam nekdo cekal a vse jim na miste rekl atd. nikoho nemuseli nahanet atd. Ale nejvic me zarazilo ze nejaky doktor proste neprijel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 Povidám, že jo a že asi začnu tahat cisternu oleje. Pak mi řekla, že to dobře zná na své oktávce, když jsem jí řekl spotřebu oleje, měla to prej ještě horší. Pokecal jsem se všemi, co tam byli a doporučuli mi ten škodováckej "med", prej se to vypláchne, naleje med, pak prej ujede 15km a zase nějakej proplach či co....moc sem to nebral, ale údajně jí to hodně pomohlo a vydrží to cca 40-50tis. km. Co se týče rozvodů, tak servismani povidali, že prej tam 3x měnili na 1,8 TSI celej motor a pokaždé ho cvakala Škodovka. Řekli mi, ať se s výměnou rozvodů nedělám, když prej to skočí, daj mi novej motor. Platil bych jen práci a to mi řekli cca 4-5tis Kč. Což prej vyjde levněji než moje výměna rozvodů. Nějaké bližší info o tom medu nemáš? Nový shortmotor by nezaškodil, ale spolehni se na to, že ti to ŠA vymění... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 Na SA se muzes spolehnout. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 jak si nemůžeš polepšit koupí jiného vozu, nemá smysl auto posílat pryč... ač je staré, vím co s ním bylo děláno a to je to nejdůležitéjší, dokud jede jak má nejde o nic... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 Kokta samozrejme mysli i 100% overene ve Skoda+ o 30% drazsi nez jinde. A nejlepsi je AAA tam mas sicher ze koupis to nejlepsi, rikaji to v reklame. Clint tomu uveril a jeho zena ted jezdi v aute slozene ze dvou a jak je spokojena :D:D 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 Tady jak byla před pár dny ta ledovka, tak u nás ve Strašecí to byla docela na R6 sranda Tu lampu sundal nádherně.....ještě te´d tam leží. (má to dva díly) https://www.youtube.com/watch?v=UpBeeAnXLZg https://www.youtube.com/watch?v=Xz5EIe_aCNw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 (editace) Chtěl bych tam mít to auto na benzince Stringo ze se ztrácí olej to je vážná věc a můžeš o tom autě vědět cokoliv... Editováno: 7. Prosinec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 Dobrý kluziště, jen nechápu toho borce v tom Passatu, proč to auto hned neuklidil na parkoviště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 Třeba se mu v Pašíkovi ztrácel olej a doufal, že ho taky někdo nabere na komoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 Hezké video. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 Taky za to zaplatil autem na odpis. Po tom prvnim narazu treba jeste opravitelne a po tom druhem o Fabky z boku na odpis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 (editace) Ten s tou Fábkou byl magor, jet takhle rychle a vidět nehodu před sebou....al nejlepší je ta lampa. Ten s tím stříbrňákem, jak to vzal o svodidlo, udělal taky pěknou blbost se tam procházet....byl hodně překvapenej, když mu to rozčísla ta fábka Editováno: 7. Prosinec 2014, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 Njn. S Octou už ví, že na brzdy se nešlape a k autu se posléze neleze. A ten s tou fábkou udělal to nejlepší co v dané chvíli mohl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 Tak sem se už nasral a trochu sem to před barákem rozebral, abych se podíval, kde se ten olej ztrácí......, co teď??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 myslíš fotky od šuriho? http://surky.rajce.idnes.cz/cdaa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 Koupit opravnou sadu a složit. [emoji106] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 Kokta: Takhle dopadnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 škodou tam, fordem zpátky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky