Clint Vloženo 18. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 (editace) Nožičky by mohly bejt dobrý na sulc Ze zubů Kokta vyrábí na kšeft perfektní náhrdelníky typu "Kopčem", kdyby někdo měl zájem o vhodný dárek k Vánocům, třeba manželce, přítelkyni či milence, tak Marek příjmá objednávky.... Psa sice nemám, ale zase nemám voskákané auto a vochcanej plot Editováno: 18. Listopad 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 Twl,ty mu dáváš. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 Clinte: Já tady z tebe chčiju. Ty nám Koktu urazíš a ještě nepřijede na sraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 Kokta prijede, to uz je defakto inventar...:-) Clintovych srazu, leda ze by se kochal a prekazel pri odbocovani nekomu to by pak eventualne nedojel popripade by mel decentni tuning zadni casti vozu;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 já vím Jirko že si neandrtálec a nesnášíš ani svoji manželku, ale on pes dokáže pochopit, že na auto se chcát nemá, já vím že ti to přijde novinka v tvém uzavřeném životě, ale tak to je. Že skákat do auta může jenom s rozeběhem,aby nepoškrábal nárazník Víš a pak jak je takovej nástroj vysavač co je u každé lepší pumpy(kde bydlíš ty u lesa tam fakt není). @arlo no jo to sem jednou nepředjížděl a byla to chyba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 moji psi jsou inteligentní a na auto nechčijou. Ostatně, asi by to ani nedokázali. Jsou to feny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 (editace) Kokto: za prvé manželku mám rád, za druhé kdo mluví o chcaní na auta? Já psal něco o plotu....a naposledy les tu u baráku nemáme Vysavač u pumpy neznám, pač mám doma svůj. A pes nechápe vůbec nic, jedná na základě instinktů a reflexů. A teď jdu někam pro pořádnej klacek a najít pár křemenů na rozdělání ohně u jeskyně...... , pač za chvíli se vrátí sousedi s uloveným mamutem.... Editováno: 18. Listopad 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 To me kdyz vecer pobidne manzelka tak taky nechapu nic a jednam jen na zaklade instinktu a reflexu :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 Myslíš jako pes a fena co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 (editace) Clinte ty vole, rikam ti ze uz jsem si normalne cvrnknul do trenek po editaci tveho posledniho prispevku. :-) :-) :-) Editováno: 18. Listopad 2013, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 Co máte proti psům ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 Co máte proti veverkám? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 tak tohle by mi nesmělo do baráku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 Clinte,to je maskot. :_icon_smich2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 To je shodou okolností krasavec mého kámoše, stáhnul jsem mu to z FB Měl jich víc, ale jeden se sám vypustil do volné přírody a druhej ve verzi feny prej pošel leknutím u vchodových dveří, když se průvanem zabouchly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 :D když se dveře zabouchli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 Twl,já už nemůžu. :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 tak já tomu věřím. Takovýho kripla bych se bál i postavit do tý trávy. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 Tak závada airbagu je vyřešená, vyšlo mě to na litr, byl přerušenej drát ve dveřích v té harmonice. Museli rozdělat dveře. Takže to dopadlo dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 (editace) za litr :D :D tě dobře natáhli divné, že na scoutu to před 2 roky stálo 200kč a pak to odešlo po druhé a s montáží 300kč ale tak víte jak, v autorizáku vždy jsou nejlepší BT modul nejde dodělat, nic nejde dodělat jak jinak . hold autorizák musí taky vydělat Editováno: 18. Listopad 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 (editace) No nenatáhli, nezapomeň, že v ceně je i diagnostika.... Za 200 ti to udělá za rohem maximálně nějaká špinavá cikánka s blond přelivem Editováno: 18. Listopad 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 (editace) diagnostika za 700kč :D tak ozi clint nám udělal na sebe ceník panečku to byla námaha se ohnout a strčit kabel a počkat pár sekund a vymazat chybu Editováno: 18. Listopad 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 (editace) Diagnostika za 300, oprava 600, materiál 90....Nevím, čemu se furt divíš, se prober, nikdo ti dneska nic zadarmo neudělá a pokud odstrojovali dveře, tak si myslím, že cena je naprosto normální. Editováno: 18. Listopad 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 (editace) myslíš sundávali tapec? a tam měnili reproduktor k airbagum? a prej sem slyšel, že olej v autorizáku s 100% přírážkou je o 100 lepší stejně nezapomenu na místní autorizák, jak nevrátili zpátky šrouby do zadního nárazníků... Editováno: 18. Listopad 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky