Clint Vloženo 13. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2014 To ti vyšisuje stejně na slunci , kartáče by ti přidaly ještě krásné mikroškrábance Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 13. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2014 hele popravde zas tak hrozny to neni, kamarad se mi o lak stara dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2014 (editace) Petře, takže hlasuji proto abys byl vyhozen z klintova klubu, protože my používáme jedině ŽELVU a ne kartáče v OMV! Jinak super akce s Oc klubem v praze i celkem dobrej hambáč. Jinak Jarda rolbařu dotáhl tuhle knížku a fakt totální prdel http://knihy.cpress.cz/skola-tuningu.html Editováno: 13. Prosinec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 (editace) Jenze ja pouzivam kombinaci kartace + zelva to nevim jak se s tim predstavenstvo klubu vyporada. Microskrabance pak zatahnu Tempem My s metlou zadny stres. Editováno: 14. Prosinec 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 No jo, ale to si Kokto musim tu knizku koupit, tak jaka sranda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 No já to měl teď v autorizáku a říkám hlavně to nemejte myčkou a když sem pro to šel tak samozřejmě umyto:-/ Ještě, že mám navoskováno a ta myčka se na tom snad nepodepsala. Ignoranti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 U me v autorizaku myji rucne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 Ručně dratenkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 Nojo, většinou se s tim neserou a projedou myčkou a pak ti řeknou, jak to myli ručně.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 Muj autorizak ani mycku nema, myje to tam nejakej z vychodu a pry je sikovnej, meli tyden plno dopredu kdyz jsem chtel umyt pri jedne reklamaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 No a tem co si nenosi na servis svuj olej, firemni auta pravidelni zakaznici tak tem auto umyji pri servisu automaticky. Na me se samozrejme vysrali. Schvalne jsem auto pred servisem nemyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 Jinak Nathalka po 4 letech u neautorizovaneho nezavisleho servisu toho meho znameho. Vymena oleje (castrol Magnatec 5W40) filtru, vzduchace, brzdove kapaliny, chladici kapaliny a to vse za 2200, az jsem se stydel mu dat takhle malo, tak jsem mu dal 2500. Hold clovek z autorizaku zvykly na jine sumy, pravda i kdyz mi dal olej za nakupku, kupuje v sudech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 to víš no, nemá normu hodinu skoro 700kč otázka jestli vše daní taky.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 (editace) johnák je slavnej! http://www.auto-mania.cz/srovnavaci-test-tri-generace-skoda-octavia-rs-combi/ (ty zástěrky fakt nešli přehlédnout) Editováno: 15. Prosinec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 Kdybys to sem nenapsal, tak ani nevím, že je má na autě nainstalované... za mě je to jen dobře, chrání to lak, tak proč ne, na autě je soustu jiných věcí, co jsou funkčně k ničemu a jsou tam, tak proč ne něco, co k něčemu alespoň je dobré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 start stop zase chrání naši přírodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 A motor od spolehlivosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 Zdar chlapi, co se to děje? Dneska žádný příspěvek? To se snad ještě nestalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 celkove to tady umira, kde sou ty casy, kdy sem nestihal cist a vzdy musel nekolik stranek zpatky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 držíme smutek za tvůj vergl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 Noju, překonal sem hranici 1 litr oleje na 1000km směrem k lepšímu...resp. čím víc km najedu na ten litr, tím menší spotřeba oleje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 a Motosman má podezření že lžeš, protože si sem nedal fakturu za váhovou zkoušku'! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 Na druhou teprve pojedu....uvidíme. Faktury dodám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 (editace) Dneska jsem se dostal k faktuře za supa. Oprava brzd + prohlídka 90tis. Cena 17.000,- Kč. Asi se na něco vykašlali, nebo zlevnili. [emoji3] Editováno: 16. Prosinec 2014, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky