Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Jenze ja pouzivam kombinaci kartace + zelva to nevim jak se s tim predstavenstvo klubu vyporada.

Microskrabance pak zatahnu Tempem :D

My s metlou zadny stres.

Editováno: , autor: Petrrr
Vloženo

No já to měl teď v autorizáku a říkám hlavně to nemejte myčkou a když sem pro to šel tak samozřejmě umyto:-/ Ještě, že mám navoskováno a ta myčka se na tom snad nepodepsala. Ignoranti..

Vloženo

No a tem co si nenosi na servis svuj olej, firemni auta pravidelni zakaznici tak tem auto umyji pri servisu automaticky. Na me se samozrejme vysrali. Schvalne jsem auto pred servisem nemyl.

Vloženo

Jinak Nathalka po 4 letech u neautorizovaneho nezavisleho servisu toho meho znameho. Vymena oleje (castrol Magnatec 5W40) filtru, vzduchace, brzdove kapaliny, chladici kapaliny a to vse za 2200, az jsem se stydel mu dat takhle malo, tak jsem mu dal 2500. Hold clovek z autorizaku zvykly na jine sumy, pravda i kdyz mi dal olej za nakupku, kupuje v sudech.

Vloženo

Kdybys to sem nenapsal, tak ani nevím, že je má na autě nainstalované... za mě je to jen dobře, chrání to lak, tak proč ne, na autě je soustu jiných věcí, co jsou funkčně k ničemu a jsou tam, tak proč ne něco, co k něčemu alespoň je dobré  :kol-47:

Vloženo

Noju, překonal sem hranici 1 litr oleje na 1000km ;) směrem k lepšímu...resp. čím víc km najedu na ten litr, tím menší spotřeba oleje.

Vloženo (editace)

Dneska jsem se dostal k faktuře za supa. Oprava brzd + prohlídka 90tis. Cena 17.000,- Kč. Asi se na něco vykašlali, nebo zlevnili. [emoji3]

Editováno: , autor: motosman
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...