Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Co se Lavice tyce, videl si u Rapida? Tam je to teprve zazitek ve spojeni s tvrdym podvozkem. No delsi cesty stejne jezdim jednou dvakrat do roka.

• Pozitivní 1
Vloženo

mam pocit, ze bych si mel asi jednou sednout dozadu  :kol-46:

Hm, tato zkušenost je mi také vzdálená. :kol-28:  Tam jsem snad za jízdy ještě neseděl. :kol-31:

Vloženo (editace)

Včera sem měl 6 hodinovou jízdu dodávkou, to je teprva adrenalin! Bez tempomatu, motor na dálnici řve jak..., protože to nemá 6 stupen na lepší zpřevodování...

Tak lavice je všude v těhlech autech, vzadu se pohodlně sedí tak maximálně např u Audi A6 a vejš.

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Ja vetsinou tez ne, ale kdyz se clovek ozere na rodinne oslave a ridi manzelka tak si to clovek otestuje. Pritom u Rapida v zadu je pocit vnimani rychlosti uplne jiny nez ve predu. Jede se 70 a cloveku prijde ze se jede 100, zas tolik ozralej jsem nebyl. :D Jinak v zadu neni motor uz slyset vubec.

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

jak se m tady psal, v Listopadu sem nechával přehazovat na služebáku zimáky a týpek předemnou měl yetinu 1.2 TSI starou pár let. Tak to nastartoval aby vjel na zvedák, tak se ho jdu zeptat jestli mu to nevadí, že tyhle zvuky to fakt dělat nemá(cca 3 sekundy než se napnul napínák) a že mu to může jednoho dne přeskočit. Byl s tím v  autorizovanym servise a ty mu to neuznali ani škodovka vyměnu, tak to nechal bejt... auto po záruce, bude platit pak jak mourovatej.

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Pritom ta vymenna sada pry stoji nejaky 4 tisice + prace. Tedy pokud bych se dostal do podobne situace necham to radeji za 6tis vymenit nez pak platit i s kulanci spoluucast 20tis.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...