Petrrr Vloženo 20. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2014 Co se Lavice tyce, videl si u Rapida? Tam je to teprve zazitek ve spojeni s tvrdym podvozkem. No delsi cesty stejne jezdim jednou dvakrat do roka. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2014 mam pocit, ze bych si mel asi jednou sednout dozadu Hm, tato zkušenost je mi také vzdálená. Tam jsem snad za jízdy ještě neseděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2014 (editace) Včera sem měl 6 hodinovou jízdu dodávkou, to je teprva adrenalin! Bez tempomatu, motor na dálnici řve jak..., protože to nemá 6 stupen na lepší zpřevodování... Tak lavice je všude v těhlech autech, vzadu se pohodlně sedí tak maximálně např u Audi A6 a vejš. Editováno: 20. Prosinec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2014 Ja vetsinou tez ne, ale kdyz se clovek ozere na rodinne oslave a ridi manzelka tak si to clovek otestuje. Pritom u Rapida v zadu je pocit vnimani rychlosti uplne jiny nez ve predu. Jede se 70 a cloveku prijde ze se jede 100, zas tolik ozralej jsem nebyl. Jinak v zadu neni motor uz slyset vubec. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2014 jojo Petře, to sem seděl pitomec jednou v superbu vzadu když jsme někam jeli a brácha za to lehce vzal a vzadu sem myslel že mě vyletí hlava.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2014 Včera sem měl 6 hodinovou jízdu dodávkou, to je teprva adrenalin! Bez tempomatu, motor na dálnici řve jak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 20. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2014 tak jsem se ptal lidi co takhle vozim vzadu v OIII a nikdo nema problem se sezenim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2014 (editace) protože tam seděli 5 minut... Editováno: 20. Prosinec 2014, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2014 Ne. Byli rádi, že nejdou pěšky. [emoji2] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 20. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2014 Se mnou jezdej lidi radi :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2014 (editace) Zprávy z Ruska. Jinak divný avtomobil..... Zprávy jsou takové, že padnul dovoz. Editováno: 20. Prosinec 2014, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 20. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2014 Dovoz padnul uplne. Vsechny velke modni retezce tam do ledna nebudou dodavat. Pak se uvidi, jestli se rubl podari stabilizovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2014 Clinte tady mas cerstvy pripad preskoceni rovodu u 1,2 TSI reseny kulanci a 20% spoluucasti pri vymene motoru. http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/122543-Porucha-motoru-pri-startu-1.2-TSI---preskocene-rozvody#entry1985728 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2014 Hm, taky paráda. Jen by mě zajímalo, co to tam chce vymýšlet za teorie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2014 Asi teorie relativity, nevi, ze to uz je vymysleno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2014 (editace) jak se m tady psal, v Listopadu sem nechával přehazovat na služebáku zimáky a týpek předemnou měl yetinu 1.2 TSI starou pár let. Tak to nastartoval aby vjel na zvedák, tak se ho jdu zeptat jestli mu to nevadí, že tyhle zvuky to fakt dělat nemá(cca 3 sekundy než se napnul napínák) a že mu to může jednoho dne přeskočit. Byl s tím v autorizovanym servise a ty mu to neuznali ani škodovka vyměnu, tak to nechal bejt... auto po záruce, bude platit pak jak mourovatej. Editováno: 20. Prosinec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2014 To je nekonečný příběh. Toto je taky dobrý... http://www.auto.cz/ford-mondeo-ma-silnou-nadvahu-muze-byt-nelegalni-ridit-84737 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2014 Pritom ta vymenna sada pry stoji nejaky 4 tisice + prace. Tedy pokud bych se dostal do podobne situace necham to radeji za 6tis vymenit nez pak platit i s kulanci spoluucast 20tis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2014 do vy pawouku kolik váží některé koncernové vozy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2014 No právě. Chtělo by to zajet někam na váhu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2014 U prace v betonarce maji novou drahou, ale zkrachovali tak me nikdo nezvazi. Musel bych stejne vsechno vyndat coz se mi nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2014 Tady něco o tom dreku 1.8 TSI. Odkaz z OC na ruské stránky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2014 prostě na tom začli šetřit, já si nemůžu pomoci. pak to takhle dopadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2014 Když si vemu, co píšou o té poslední generaci v OIII, jak se tam různě ubírá materiál... Co to pak vydrží? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2014 (editace) no asi větší hovno, mě stačí plastový šroub u olejový vany, když sem to viděl, tak mě bylo špatně. Pak ještě nějaký servisák ani ten plastovej šroub nevymění a průser bude třeba na světě... zlatej starej šroub popřípadě ten druhej s imbusem. http://www.cc-autodily.cz/sroub-na-vyp-oleje-m14 Editováno: 20. Prosinec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky