Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Vzhledem k tomu ze pristi rok prijdu o praci i ja, hlasim se tez. Akorad to budu mit trochu z ruky.

Motosmane: co to je, nejaka slehackova pistole ci co?

U Pancha se jinak myjou max talire a sklenicky jak to vidim. Ty Templare, to jste nemohli poridit na ty Vanoce neco lepsi?

No  potrebujem uz ted po novem roce,plat slusnej:))

Nejsem takovej znalec na vino,ale neco lepsiho ,mam na toho 25:)a take nalozeno  5kg krkovice na gril. Prece  nebudu zrat kapra:)

Petrr jo kdyby jen skleničky. Tohle je ze včera  .74380c03fd70caeb6f6e51dca26bfd53.jpg

Upraveno od PANCHO

Rikam prijed:))

Tak to je moc rychle shanet budu pristi rok, touto dobou.

Tak ja byl dnes na preventivni prohlidce a cholesterol 6,36, jaterni testy zvysene jinak vse ok, co z toho vyplyva? Sbohem krkovicko, kolinko, tataracku atd. Nyni uz jen ten kapr. Jeste ze ryby miluji ( ne jako Radius sveho psa :D ) a zelenina a zelenina.

Pancho: peknej strudl, neodpovedel si dotaz na cenu 1x myti komplet kamion.

Motosi: zase na me chodis s tema klikyhakama, odkaz mi teda moc nepomohl. Nejakej Stalinuv instrument.

Vítej v klubu. A jaký máš TGL?

Taky musím dietu a žeru prášky. Proto teď jím hovězí a kuře z KFC. Samozřejmě bez hranolků[emoji2]

To je karlovarské nářečí.

Petrr tady to mas20f5f7acfbcbce57a7ee1fbc8a1fa861.jpg

JA mam zase tlak a cukr:))   

Ta fronta  to je  ani ne pulka  co je videt:)

Upraveno od PANCHO

Tady je to skoro samej adept invalidního důchodu. :kol-46:

Ten bych bral,ale aspon tak 20t nejmene:)

Pancho: good, ceny dobry bych rekl, co mi stryc rikal tak jsou tady obdobne, ovsem u vas Praha, zlata lod.

Motosi, kolik mas? I jatra? Ja uz to tak mam par poslednich let. TGL myslis trigliceridy? Prasky nezeru. Dle tabulek co ma doktor mam zvysene riziko vzhledem k veku, tlak ok, cukr ok, nekuraj jen 1% a to pry ty prasky maji vyssi rizika vedlejsich ucinku. Ovsem i tak to neni ideal. Jaterky pujdu znova na krev a nove sono, aby se vyloucila prodelana zloutenka pripadne. Ale souviset to spis bude s tim cholesterolem. Pancho: cukru se jinak rika byly zabijak, dle meho doktora pry nejakej cholesterol je sranda oproti cukru a ty si neberes k srdci slova lekare a jeste si nevymenil krkovici za zeleninu.

Ty  tam nevidel  ty rajcata  a okurky?:))

J.X. Doležala moc nemusím, ale v tomto článku, obávám se, je vize blízké a ne moc radostné budoucnosti Evropy.

Pancho videl, ale 5kg krkovice vs. 150g rajce + okurka. Trochu nepomer.

Pawouku: kdy tys byl naposled na preventivce, zajdi si a mozna zmenis nazor. My s Motosem a Panchem otvirame svuj novy klub "Hosi od civilizacnich chorob"

Ale tak krkovice není jen pro mne. A Klidné přijeď.

Chodím každý rok, či vlastně teď už jen každé dva roky. Cholesterol jsem měl naposledy někdy před pěti, či šesti lety na limitu (ale to bylo měřeno po Vánocích...), "zbytek" OK.

No a toto je taky dobrý...

Pancho nerikej dvakrat, nastartuji svych celych 105 koni pod kapotou a za 80min. jsem tam.

V tom pripade Pawouku nemame si spolu co rici, zdravi lidi k nam nepatri ( tem se pak rika, ze na neco se natahnout backory musi ) :D

Pawouku pekny, ale dlouhy, a od vaznych veci politickych CR a geopolitickych si chci odpocinout do konce roku.

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.