Pawouk Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Hm, aha, tak to je asi smůla. Na to zdejší úřady nestačí. Proto jsem psal, že by úplně stačil VIN... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 (editace) Hned neber za slovo Editováno: 4. leden 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Tak mám věrohodnou informaci (od zdroje), že ty fotky Supa na předchozí stránce odpovídají z 95% skutečnému vzhledu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 (editace) Ze by Clint misto RS sel o kategorii vyse? A tentokrat pro sicher s 1,6 TDI. Aby soused koukal? Jinak informaci mas of Mava jo? Editováno: 4. leden 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 aneb jak jde dělat pořádnej bussiness s pořádnou marží... nechápu jak to mohli převzít. http://www.ceskatelevize.cz/ct24/regiony/297068-podle-toka-hrozi-mostum-v-ostrave-zriceni-eurovii-da-14-dni-na-reseni/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Hehe já už tam raději nejezdím. Jestli někdo znáte ten úsek D1 od Třebovic tak je to vážně peklo. Poláci hned za hranici postavili taky špatný most, který pak sice celý předělávali. Ale alespoň jim tam ty mosty teď drží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Jj, poláci vyrábí jenom samé šmejdy, to platilo od jakživa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 V tom máš víceméně pravdu. Poměrně hodně jezdím služebně do Polska a co tak vím tak strašně velebí ŠA. Což mě poměrně překvapuje, ale budiž :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Clint taky velebil, uz ho to preslo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Tak mám věrohodnou informaci (od zdroje), že ty fotky Supa na předchozí stránce odpovídají z 95% skutečnému vzhledu Mam stejne informace, bohuzel... Me se moc nelibi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Musim souhlasit, krizenec Forda s Hjundaem. Jak by rekla moje dcerka 10ti mesicni "E, E". To jak ae mi moc nelibil Pasik, tak ten je zlatej v porovnani s timto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2015 (editace) Mě se to líbí, (tedy na ty přední světla si budeme muset zvyknout) počkejme, jak bude vypadat v reálu naživo. Koupím ho a pak se budete moct podívat Když se mi nebude líbit, tak ho do 14-ti dnů vrátím bez udání důvodu Editováno: 4. leden 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 No nekdy by sis to mohl pujcit na sraz a ne se vozit jenom sam. By sme to projeli vsichni na tvuj ucet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 No klint musí dělat děsnýho bussiness mana, aby mu taky půjčili passata v tom silnym dislu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 To Clint umi. Vytahne vzdycky svuj oblek co ma jeste ze svatby, na kompu si udela vizitku managerskou firmy Mc Donald, bez tak nikam na jidlo v praci nechodi a jde na to. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Na takovýto Hyundai se koncern hned tak nezmůže. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Hmmm, tak to opravdu "soused z Boleslavi bude takhle malej " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Odvézt to do šrotu by nebylo marné, bylo by možná i na Citigo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Hmmm, tak to opravdu "soused z Boleslavi bude takhle malej " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 tak koukám že fakt chce občas počkat klidně x let. Prý jsou nějaké vadné turba v těch 2.0 TSI co pokrývaj o3 RS, S3 atd. S3 dostane uplně nové osazení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 (editace) Proč myslíš? zdají se být hodně na kraji, tak blízko tlumiče výfuku určitě nebudou, ale vzhledem k tomu, že je teď trend dávat pouze imitace do nárazníku, tak mi to nepřipadá nijak nereálné navíc čím je dají víc od sebe, tím opticky rozšiřujou auto... Editováno: 4. leden 2015, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 tak koukám že fakt chce občas počkat klidně x let. Prý jsou nějaké vadné turba v těch 2.0 TSI co pokrývaj o3 RS, S3 atd. S3 dostane uplně nové osazení.A ty si myslis Kokto, ze se nenajde jeste neco jinyho u O3 nebo S3, vyresi se tohle a podelaji uplne neco jineho. Vse je jen otazka casu. U tehle polotovaru co tomu SA rika auta, jak vsichni vime, bezna vec. Clint a jini by mohli vypravet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 no je pravda, že ta levá vypadá trošku divně... že by byla úplně oválná bych neřekl, ale je fakt, že je oproti té pravé divná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 (editace) v tom photoshopu se todle dělá opravdu špatně!! Počkejte až jí vypustí na světlo....tydle předělávky v PS jsou hrozný a z realitou neodpovídají ani na 95%. Fake koncovky asi budou. Ale ty světla vypadaj jak přední tak zadní zatím hrozně, kéž by vypadaly stejně dobře jako na CC nebo passatu aspoň! Ani ten zadní nárazník z OIII mi tam nejde, je to zpatlanina prostě.. Editováno: 5. leden 2015, autor: Hurikan88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2015 Psal mi jeden účastník z našeho srazu, má O3 RS v TDI, že mu tam blbne DPF (pevnej filtr), často se mu rozsvicí a to má najeto jen pár tis.km a jezdí dálky, takže vypalování není problém. Bude to prej reklamovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky