kokta7 Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 to tady petr bude za chvíli sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Já ti nějak nerozumím. Kam jsem emigroval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Co mas s autem? Si ho zboril? bylo odreny, byla tady i fotka... stalo se to den pred Stedrym dnem a kupodivu jsem to neprovedl ja... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Jak zemigroval? Taky tomu nerozumím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2015 (editace) za 600k toho kouipíš mraky lehce jetého. Když jeté, tak roční, max do dvou let, ještě v záruce.....Problém je, to už jsem tu říkal stokrát, že mám možnost 15% slevy na nové a roční vůz stojí skoro stejně a když ne, tak s min. rozdílem a v tom případě raději nové. Více jak dvouleté bych se bál koupit. Navíc je tu otázka výbavy a ne vždy se shodne s mými požadavky. Další věc, nechci auto s více jak 20-30tis km. Prošel jsem celej tipcars a prostě když už to auto nějakou výbavu a motor má, stojí skoro stejně jako nové se slevou.... Ale to všechno je stejně jedno, prachy beztak nejsou.... Editováno: 13. leden 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 (editace) Mno všichni mají členství na OC, tak to tady končí Pawouk se tam už aktivně zapojil Klinte já ti to vysvětlovat už nebudu, ozák ti to psal taky, že si musíš vybírat a ne že vidíš na škodaplus první a je nevyhodny, jako včerejší O3 RS kombi v té stříbrné, cena je nesmysl. třeba na laurinu sem měl oproti ceníkovce rozdíl cca 35%. Editováno: 13. leden 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Jo ták, jenže na OC jsem už od května 2011... Takže žádná novinka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Asi tě Kokta identifikoval až teď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Mno všichni mají členství na OC, tak to tady končí Pawouk se tam už aktivně zapojil Klinte já ti to vysvětlovat už nebudu, ozák ti to psal taky, že si musíš vybírat a ne že vidíš na škodaplus první a je nevyhodny, jako včerejší O3 RS kombi v té stříbrné, cena je nesmysl. třeba na laurinu sem měl oproti ceníkovce rozdíl cca 35%. To nemusíš, vím své Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 (editace) Zaplatil si VIP členství No jo, 15% vs 35% je kurna rozdíl : Editováno: 13. leden 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Kluci jsou u lifta a combi stejné sedačky nebo jsou jiné??? Přední budou stejné, ale co zadek, když se podívám na fotky lifta a combi z boční strany, tak mají jiné dveře, ty sedáky jsou stejné s bočníma opěrkama, nebo je tam rozdíl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 sedačky jsou stejný, akorát tapece zadní sou jiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Asi tě Kokta identifikoval až teď Asi, ale tam je hodně lidí ze ŠH a obráceně. Zaplatil si VIP členství No jo, 15% vs 35% je kurna rozdíl : Tak to máš říct hned. Ale to mám i tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 sedačky jsou stejný, akorát tapece zadní sou jiny. Jo tak ono se to zdá jiné, jak jsou jinak dělané hrany dveří... tapec jasný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 na forech se to určitě řešilo, zkus pohledat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Je to stejné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Sedačky Teda myslím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Jo jde mi o sedačky vzadu, resp o ty boční díly co jsou na hranách dveří, tam se mi to zdálo jiné, ale asi to dělá ten tvar pro dveře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Tak ty úplné ty boky to nevím. . Ale myslím že je to stejné. To dela jen ten tvar dveří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Dnes jsem tu plechovku asi po dvou měsících umyl. Takže počítám, že ve čtvrtek bude určitě pršet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Radiusy: spatne si to pochopil, mel jsem 2002 a urcite ne Tourku. Jinak mela urcite dvouhmotu a na tom si trvam. Kotex ti sedne tecka. Clinte: Ten Ram 1500 narozdil od toho posranyho Forda Rangera mel pneumaticky podvozek, zadne listy jako u R. 8st. automat, 3litr 6ti valec od V-Motori. 5,8 Hemi co pise Stringo je sice parada, ale spotrebu si nedovolim ani odhadovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 my jsme Pawouku sladěni, dnes jsem to opláchl za pár minut také Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Přijedeš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Kokta pry uvidi, tedy neprijede. Uz jsem psal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. leden 2015 Sdílet Vloženo 13. leden 2015 (editace) Jak to mám vědět, dyt je teprve půlka utery. čtvrtek je daleko. hlavně to je z prahy štreka . Editováno: 13. leden 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky