Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

To souhlas. Proto s tim novym motorem u Rapida to uz z tohodle hlediska bude echt.

Hoši někde jsem tady četl, že v nějakém časáku je o TSI motorech. Můžete to někdo naskenovat a hodit to tady ? :) Díky

W ---------: Určitě myslel ten článek o TSI o EGR a karbonizaci, jak jsme se tu bavili. Já už ho mám od jednoho super piráta.

Jo přesně tohle myslel, nicméně furt bych chtěl ty nascanované stránky SM :-D

Článek je ZDE. :kol-33:

Clinte a kolik ze vazi Modeo a kolik O3 ? Bojim se to hledat abych ti nevmetl slzy do oci. :D

no oproti tvému aktuálnímu autu to bude lemra na zrychlení. :(

No čeče, té silnější variantě 120kW už asi 1,4 natrhávat prdel moc nebude..... ;)   

Noju, tak já si budu jezdit jako hrábě po dálnici, motor si bude jen tak šeptat a budu mít dobrej pocit, že to tam neteče jak do vany.... :)

Ale na druhou stranu, to si musíme přiznat, čistě emocionálně bych chtěl benzínové RS-o ;)   Na blbnutí, ale do práce by mě to fakt sežralo.

Už jsem holt starší pán a musím při koupi auta trochu ekonomicky přemýšlet.....

Aby ses nedivil, pokud jsi viděl Maverickovu tabulku, tak tam v pružnosti nestíhalo ani naftové RSo se 135 kW. Tady taky záleží, jak to bude zpřevodovaný.

• Autor

Clinte a kolik ze vazi Modeo a kolik O3 ? Bojim se to hledat abych ti nevmetl slzy do oci. :D

No samozřejmě, ale O2 ti sfoukne z dálnice bočák do pole, kdežto já pojedu dál jako pan Hrábě.....;)

Clinte, najednou. Myslim si, ze kdyby si v Ne vyral ve sportce alespon 300 papiru tak na Mondeo rychle zase zapomens a bylo by RSO. Hold clovek se nejak utesovat musi - ja to delam od dob koupe Rapida, hold kdyz clovek na vic nema :D

• Autor

Kokta: to auto nekupuju na závodění, ale na ježdění do práce s menšími náklady a větším pohodlím ;)  Jasné, že to není trhač, možná po čipu ;)

• Autor

Petrrr: asi jo :D   Ale v tomhle případě je to střední třída, levnější než O3 se slevou ;) Navíc 5 let záruka, tak bude na chvíli snad klid.

Upraveno od Clint

a maj fordáci omezení km na záruku?

A vem si xenony, moc na mondeích nejsou ;)

Upraveno od kokta7

• Autor

120tis, nebo 5 let.

• Autor

Já budu duší vždycky benzínovej hoši ;) a jednou nohou ve škodovce....

ještě že má ford ochranu proti natankování špatného paliva :D(to špatný palivo je dehet)

Upraveno od kokta7

Tož se taky přidám. Ad. 1: vždy jsem chtěl auto, které pojede 140km/h prázdné i naložené, kopec-nekopec. AD 2: kufr velikosti Avie. Po zkušenostech mohu potvrdit, že neexistuje velikost, kterou žena nedokáže zaplnit .Ad 3 o spotřebě hovoří cesta z Krušárny. Já versus Pancho. Pro mě je pohoda do 10Lt.

• Autor

Mě to vůbec do toho kopce nechtělo jet :(    Předjel mě i náklaďák.....asi jak to bylo studený.

Strejdovi brzké úpravy!(doufám že mě necháš svést, nechal sem tě taky :D)

post-78913-0-90196500-1421442048_thumb.j

Upraveno od kokta7

Clinte, mne to nevysvetluj, ja bych se asi rozhodl stejne, jen ze ja jsem clovek prakticky zamereny. Tedy davam vzdy prednost praktickym strankam veci pred vsim ostatnim. O penezich nemluve. K cemu nadupana kara kdyz ji po 4 letech muzes poslat ze skaly. Uvidime jak na tom budou nynejsi RSa, budou to sbirat na dalnicich po kouskach jak se to bude sypat.

Kokto ty mas dost. Mondeo Scaut ? :D :D

Clinte: Napsal si SA jak si rikal?

Bych jim to tam vpalil rovnou i s tim Fordem. Co Ti schvalne odepisou.

• Autor

Ještě ne.....;)

co by mu napsali, at jde doprd... :D že maj další zákazníky. třeba motosmana, ze kterýho stále mají 30000kč.

Upraveno od kokta7

Je to tak, boj s vetrnymi mlyny. Ale i tak. Motosman se muze pridat, ze byl donucen resit dozivotni rozvody s pumpou ve 100tis. Pokud si nechame vzdy srat na hlavu a to se netyka jen aut, tak se nikdy nic nezmeni. Jak vcera Rikal Tomik, jeho znamy Superb 1,8 TSI a po 250 tis treti motor. Taky problemy pri jednani s nima, proste se soudil a vyhral a SA cvakala. :D

To mělo být včera to překvapení, že Clint zarputilý odpůrce nafty a Fordů, zvažuje koupit co? Naftu a Forda. Hold časy se mění a doba je zlá a po tom všem co mu jeho milovaná ŠA O2 1,8TSI udělala se mu nedivím. Bude teď uplatňovat po O2 muslimské právo šaríja - tedy jí strčí ze skály a půjde si pro Mondeo. O třídu větší auto v plné výbavě za méně peněz než O3. Ještě nedávno se za ŠA byl jako Ruský medvěd za Putina, ale když ŠA vyrábí sračky co ti začnou odcházet po 4 letech a 100tis přes veškerou možnou péči, tak je něco špatně a dle mého udělá jen dobře že odejde hold k jiné značce, ono dle mého časem takových bude přibývat a je to jen dobře, jinak to těm automobilkám nedojde, že šetřit na nepravých místech, chrlit jeen model za druhým a přitom je pořádně netestovat není optimální. Kdo chce pořádné auto, musí dnes koupit ameriku :kol-24: z dovozu.

Jenze neni ke komu jit.

Co se stalo s autem Clinta? Rekne mi to nekdo?

Jaktoze nabizej na Forda slevu? Ja vzdy vse kupuju za plnou, nikdo mi slevu nikdy nedal :(. Az budu kupovat auto, tak vezmu Clinta s sebou.

Jinak Clinte, ochcavku bych treba odkoupil, kolik za ni chces?

Norma je snad 0.5l na 1000km a tobe to zere litr/1100 jaktoze ti to neuznali?

Upraveno od Radius

• Autor

Norma je 0,5/1000, váhovka ukázala 0,32/1000, ve finále ovšem reálná spotřeba je cca 0,9/1000. Alespoň je vidět, jak je váhovka přesná :D, resp ukáže to, co si přejí, aby ukázala :D

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.