Petrrr Vloženo 16. leden 2015 Sdílet Vloženo 16. leden 2015 To souhlas. Proto s tim novym motorem u Rapida to uz z tohodle hlediska bude echt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. leden 2015 Sdílet Vloženo 16. leden 2015 Hoši někde jsem tady četl, že v nějakém časáku je o TSI motorech. Můžete to někdo naskenovat a hodit to tady ? Díky W ---------: Určitě myslel ten článek o TSI o EGR a karbonizaci, jak jsme se tu bavili. Já už ho mám od jednoho super piráta. Jo přesně tohle myslel, nicméně furt bych chtěl ty nascanované stránky SM :-D Článek je ZDE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. leden 2015 Sdílet Vloženo 16. leden 2015 Clinte a kolik ze vazi Modeo a kolik O3 ? Bojim se to hledat abych ti nevmetl slzy do oci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. leden 2015 Sdílet Vloženo 16. leden 2015 no oproti tvému aktuálnímu autu to bude lemra na zrychlení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. leden 2015 Sdílet Vloženo 16. leden 2015 No čeče, té silnější variantě 120kW už asi 1,4 natrhávat prdel moc nebude..... Noju, tak já si budu jezdit jako hrábě po dálnici, motor si bude jen tak šeptat a budu mít dobrej pocit, že to tam neteče jak do vany.... Ale na druhou stranu, to si musíme přiznat, čistě emocionálně bych chtěl benzínové RS-o Na blbnutí, ale do práce by mě to fakt sežralo. Už jsem holt starší pán a musím při koupi auta trochu ekonomicky přemýšlet..... Aby ses nedivil, pokud jsi viděl Maverickovu tabulku, tak tam v pružnosti nestíhalo ani naftové RSo se 135 kW. Tady taky záleží, jak to bude zpřevodovaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2015 Clinte a kolik ze vazi Modeo a kolik O3 ? Bojim se to hledat abych ti nevmetl slzy do oci. No samozřejmě, ale O2 ti sfoukne z dálnice bočák do pole, kdežto já pojedu dál jako pan Hrábě..... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. leden 2015 Sdílet Vloženo 16. leden 2015 Clinte, najednou. Myslim si, ze kdyby si v Ne vyral ve sportce alespon 300 papiru tak na Mondeo rychle zase zapomens a bylo by RSO. Hold clovek se nejak utesovat musi - ja to delam od dob koupe Rapida, hold kdyz clovek na vic nema 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. leden 2015 Sdílet Vloženo 16. leden 2015 Bude to okolo 1500 kg. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2015 Kokta: to auto nekupuju na závodění, ale na ježdění do práce s menšími náklady a větším pohodlím Jasné, že to není trhač, možná po čipu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2015 (editace) Petrrr: asi jo Ale v tomhle případě je to střední třída, levnější než O3 se slevou Navíc 5 let záruka, tak bude na chvíli snad klid. Editováno: 16. leden 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. leden 2015 Sdílet Vloženo 16. leden 2015 (editace) a maj fordáci omezení km na záruku? A vem si xenony, moc na mondeích nejsou Editováno: 16. leden 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2015 120tis, nebo 5 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2015 Já budu duší vždycky benzínovej hoši a jednou nohou ve škodovce.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. leden 2015 Sdílet Vloženo 16. leden 2015 (editace) ještě že má ford ochranu proti natankování špatného paliva (to špatný palivo je dehet) Editováno: 16. leden 2015, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. leden 2015 Sdílet Vloženo 16. leden 2015 Tož se taky přidám. Ad. 1: vždy jsem chtěl auto, které pojede 140km/h prázdné i naložené, kopec-nekopec. AD 2: kufr velikosti Avie. Po zkušenostech mohu potvrdit, že neexistuje velikost, kterou žena nedokáže zaplnit .Ad 3 o spotřebě hovoří cesta z Krušárny. Já versus Pancho. Pro mě je pohoda do 10Lt. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2015 Mě to vůbec do toho kopce nechtělo jet Předjel mě i náklaďák.....asi jak to bylo studený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. leden 2015 Sdílet Vloženo 16. leden 2015 (editace) Strejdovi brzké úpravy!(doufám že mě necháš svést, nechal sem tě taky ) Editováno: 16. leden 2015, autor: kokta7 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. leden 2015 Sdílet Vloženo 16. leden 2015 Clinte, mne to nevysvetluj, ja bych se asi rozhodl stejne, jen ze ja jsem clovek prakticky zamereny. Tedy davam vzdy prednost praktickym strankam veci pred vsim ostatnim. O penezich nemluve. K cemu nadupana kara kdyz ji po 4 letech muzes poslat ze skaly. Uvidime jak na tom budou nynejsi RSa, budou to sbirat na dalnicich po kouskach jak se to bude sypat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. leden 2015 Sdílet Vloženo 16. leden 2015 Kokto ty mas dost. Mondeo Scaut ? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. leden 2015 Sdílet Vloženo 16. leden 2015 Clinte: Napsal si SA jak si rikal? Bych jim to tam vpalil rovnou i s tim Fordem. Co Ti schvalne odepisou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2015 Ještě ne..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. leden 2015 Sdílet Vloženo 16. leden 2015 (editace) co by mu napsali, at jde doprd... že maj další zákazníky. třeba motosmana, ze kterýho stále mají 30000kč. Editováno: 16. leden 2015, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. leden 2015 Sdílet Vloženo 16. leden 2015 Je to tak, boj s vetrnymi mlyny. Ale i tak. Motosman se muze pridat, ze byl donucen resit dozivotni rozvody s pumpou ve 100tis. Pokud si nechame vzdy srat na hlavu a to se netyka jen aut, tak se nikdy nic nezmeni. Jak vcera Rikal Tomik, jeho znamy Superb 1,8 TSI a po 250 tis treti motor. Taky problemy pri jednani s nima, proste se soudil a vyhral a SA cvakala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 (editace) To mělo být včera to překvapení, že Clint zarputilý odpůrce nafty a Fordů, zvažuje koupit co? Naftu a Forda. Hold časy se mění a doba je zlá a po tom všem co mu jeho milovaná ŠA O2 1,8TSI udělala se mu nedivím. Bude teď uplatňovat po O2 muslimské právo šaríja - tedy jí strčí ze skály a půjde si pro Mondeo. O třídu větší auto v plné výbavě za méně peněz než O3. Ještě nedávno se za ŠA byl jako Ruský medvěd za Putina, ale když ŠA vyrábí sračky co ti začnou odcházet po 4 letech a 100tis přes veškerou možnou péči, tak je něco špatně a dle mého udělá jen dobře že odejde hold k jiné značce, ono dle mého časem takových bude přibývat a je to jen dobře, jinak to těm automobilkám nedojde, že šetřit na nepravých místech, chrlit jeen model za druhým a přitom je pořádně netestovat není optimální. Kdo chce pořádné auto, musí dnes koupit ameriku z dovozu.Jenze neni ke komu jit.Co se stalo s autem Clinta? Rekne mi to nekdo? Jaktoze nabizej na Forda slevu? Ja vzdy vse kupuju za plnou, nikdo mi slevu nikdy nedal . Az budu kupovat auto, tak vezmu Clinta s sebou. Jinak Clinte, ochcavku bych treba odkoupil, kolik za ni chces? Norma je snad 0.5l na 1000km a tobe to zere litr/1100 jaktoze ti to neuznali? Editováno: 17. leden 2015, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2015 Norma je 0,5/1000, váhovka ukázala 0,32/1000, ve finále ovšem reálná spotřeba je cca 0,9/1000. Alespoň je vidět, jak je váhovka přesná , resp ukáže to, co si přejí, aby ukázala 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky