Clint Vloženo 30. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 Po pravdě, sedan u supa se mi nikdy nelíbil, jedině combi. Motor by byl gut, to neříkám Jinak sedany se mi vždycky líbily více jak combi, ale u supa se to fakt nepovedlo. Jako jinak nějaká 530 od BMW by se mi líbila, ale u těchto aut prostě neutáhnu pozáruční opravy a servis. Je to nějak mimo můj měsíční příjem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 (editace) Tak jsme s Motosmanem nainstalovali ten vypínač světel, teď už jen Ozáka s jeho čarovným notesem Supák měl LEDky vzadu jen v nevyšší výbavě LaK Editováno: 30. Červenec 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 To sice ano, ale 1.stejně měl na víku kufru jen imitační paskvil - odrazku a 2.není LED jako LED. To je také vidět na LED v předních světlech např. u new Audi A6 a u new Octavia III - LED které se nedají ani srovnat, o zádi už ani nemluvím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 asi máš Jirko pravdu.. ale jde to celkem za slušný peníze dokoupit http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-superb-i-ii/svetla-blikace-mlhovky/skoda-superb-08-zadni-led-svetlo-original-prave-id:5960.eshop tak ani oktávku nemusíme utáhnout, když se začne kazit.... každej taky asi není spokojen s funkčností oktávek logicky... sedan vs kombi, řešit už nebudu, prostě v Evropě vede kombi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 Spíš je to o tom, že nemáme na to si koupit každé 4 roky nové auto a že na všem šetříme. Němec si nechá všechno dovést, odvést, prostě sám nic nemusí, vše si může zaplatit... Já když stěhoval byt do druhého, jezdil jsem jak pako sem tam, abych ušetřil stěhováky za 10000,- Kdybych měl možnost auto měnit a vzít si podle vkusu, combi bych asi neměl, jelikož ale vše řeším svým autem, je to to nejlepší co může člověk koupit. Osobně si teď nedokážu představit mít sedan, nebo hatchback, za pár let asi budu mluvit jinak, protože budu mít jiné rodinné podmínky Jinak se mi hrooooozně líbí Jaguar FX Sportbrake, to je autíčko dle mého gusta, jen ca cena je nebeská Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 Ono je aut pěknejch mraky, jen chybí ty peníze. Problém je, že my máme v rodině auta dvě, pač manželka také jezdí a prostě vlastnit a udržovat dvě trochu solidní auta něco stojí...Mít jen jedno, asi by člověk auto řešil častěji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 (editace) Docela bych se bal tu 3,6tku zivit , nehlede na povinny ruceni, take se mi vic libi sedan nez kombi, ale kombi ma hezci svetla (to je jedina pekna vec). Me prijde Superb v kombiku jako oktavka s karavanem . Policajti: tak tenhle modrej Passat mne zkousel na D8 hned za Prahou (za mekacem), prijel z prava, tak jsem ho nepoustel, jelikoz jsem predpokladal ze to je nejaky ocas, dupne na to a bude pryc... kdyz vedle me ten pasat jel nejakou chvilku (kousek predemnou, aby nebylo videt dovnitr), tak si rikam, jezis to je huli*k, tak jsem mu uhnul, on se zaradil a ja se vratil pred nej. Koukam dovnitr a tam 2 manici. Uniforma nebyla poznat. Zasvitilo slunicko a hned bylo jasno, rozsvitil se jim radar, ledky a kamera... Na predni masce ale napis VR36 nemeli. Tak jsem zpomalil z 85 na presnych 80 tachometrovejch a vydrzeli za mnou az k Luk Oilu, tam me prelitavalo uz dost aut, tak to proslapli, koukli se na mne, zda-li mam pasy a byli pryc. edit: Stringo: a kolik si projezdil? Ja byl ted ve stejne situaci a kdyz jsem si vzpomnel, jak jsem vse odrel ja sam s tatou a pote s pritelkyni a kolik jsem projezdil nafty (a to nepocitam jak naskakovaly km), tak jsem se na to proste pip a zavolal stehovaky. Jedina moje starost byla zabalit, pak 2,5h tahali z panelaku kramy (jedno patro se muselo peso) a za 30 min meli vylozino v baraku. Cena 2700Kc. Ja jsem nosil jen lehci veci, abych se nepredrel a nelituju tech prachu! KDyz bych si vzpomnel, kolikrat bych se musel oktou otocit a kolik by to zabralo casu, tak jen na benu bych ty prachy projel a kdybych si mel jeste uctovat km a pote muj cas... tak jsme nekde na min 10tis... a to by mne ani kombi nezachranilo. Kdyztak volat firmu Tavočer - pro Prazaky. Byla mi doporucena od jednich lidi, kteri je vyuzili jiz 2x a vzdy maximalni spokojenost. Editováno: 30. Červenec 2013, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 V Plzni stěhováci od 7000,- za vystěhování bytu 3+1 bez výtahu z 3.patra a převést věci 10km do bytu v přízemí... Já jel s károu 4x a plný kufr jsem měl 6x což mě vyšlo na pár stokorun, sice práce hrozná, ztahanej sem byl s bráchou jak prase, ale prostě někdo nemá na to dát jen tak 7000,- navíc z platu... PS: to je ta cena fakt krásná, navíc v Praze bych to vůbec nečekal, to jsi chytil moc dobře! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 kdyby jste náhodou naložili kombíka, i když je jenom pro parádu http://www.autembezpecne.cz/cz/s40/c1438-Testy/n2948-Test-nalozene-octavie-Jak-se-meni-jizdni-vlastnosti-cestou-na-dovolenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2013 Zase jsme v něčem napřed... 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 31. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2013 (editace) Tak u nas to bylo 2+KK, nabytku moc ne - pocitali jsme se stehovanim do vetsiho do 3 let, takze jsem to nechtel vybavovat, ale samy krabice a igelitky, 3 patra vytahem a pote jedno peso, pak zhruba 23km na misto urceni (dokonce ne Praha, ale uz stredocesky kraj). Postel by se nevesla ani do kombiku, prkna jsou moc dlouhy, musely by cumet a tohle bych u sveho "reprezentativniho" auta nesnesl a matrace nebyla pulena, takze jedine vozejk (a sem se uz prkna vejdou vpoho). Jenze premlouvej nekoho, aby ti pujcil vozejk i s autem. Tuhle proceduru jsem uz nechtel znova podstoupit a navic uplatek k tomu + opotrebeni auta + pohonny hmoty + prace min 2 osob atd, tak jsem proste setril dopredu a pocital jsem krajne s 10tis... kdyby to bylo vic, tak at odvezou veci za tyhle prachy a zbytek bych hold odtahal. Nabidka nam prisla zhruba na 4tis, tak jsem cucel a pocital radeji s 5tis. A nakonec to bylo míň - 2700Kc, nebyl nikde zadrhel, cesta prujezdna, vse OK zabaleny (pritelkyne nezklamala). Objednali jsme mensi Iveco + 1 osobu (+ ridic - ten je v cene auta vzdy) a kupodivu bylo uplne plny: http://wallpapersus.com/wp-content/uploads/2012/11/Iveco-Truck-Car-Drag-Car-Truck.jpg Spatnej obrazek Zhruba neco takoveho prijelo: http://www.motorstown.com/images/iveco-daily-3.0-01.jpg PS: neprijeli zadni rumuni, rusaci, ci tak neco podobneho (toho jsem se bal), prijel jeden slovak a jeden cech - mozna ale jen stesti na partu. Editováno: 31. Červenec 2013, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2013 To jsi opravdu sehnal levně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2013 Klucííí dneska si jedu do Prahy pro new Columbuse Vyzvedávat si ho budu mezi 17:00-18:00 a pak pojedu kouknout na letadla Pawouku - dneska k večeru budu na OC6 Ozi - jen tak náhodou dneska k večeru v Praze nejsi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2013 já zase dostal konečně firemní vozítko, takže už nebudu trápit oktávku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2013 http://www.resenipokut.cz/ máte s tím někdo zkušenost chlapy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2013 Copak,došlo na tebe? Máš jezdit tak,abys to nepotřeboval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2013 Podle mě to je zase jenom nějaká finta. Já měl kdysi připojištění pokut a nakonec z toho vypadlo to, že ti pomůžou v případě, že se nejedná o přestupek ve správním řízení (ty jsou skoro všechny) takže asi tak no... Vždyť by to nemohlo být ani legální, kdyby to fungovalo tak jak se to tváří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2013 Podvod to není,nicméně využívají pohodlnost a neznalost lidí. Ve zkratce, snaží se aby bylo vše dle zákona a využívají systém,aby se věc odložila. Toť vše. Některé firmy v rámci pojištění proplatí pokutu a v případě odebrání ŘP zajistí auto s řidičem. Otázka je, zda se to vyplatí - nic není zadarmo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2013 (editace) nedošlo, kromě pásů, za ktery mě asi vzali 3 body nic jiného nemám. to říká človfěk co to valí 220 po dálnici :-D, já se právě ptám, tak nevím... spíše mě zajímá princip jinak sedačky mě nesehnal, tak si je nechám čalounit, jaké má Jakub, tak se těším, že konečně nebudu mít ty látkové a zapraseny od všeho... Editováno: 2. Srpen 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2013 Heh,musíš vědet kdy,kde a co si můžeš dovolit. Samozřejmě takto běžně nejezdím. Za těch asi dvacet let,co řídím, jsem platil jednu pokutu za rychlost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2013 spíše kdy porušuješ, tak jde o to taky jak kdo má kliku.... i když si třeba testoval těch 230(já se svou takhle ještě rychle nejel), tak by tě mohli teoreteticky změřit a taky bys měl bohužel konec... mě třeba vytáčí D11 HK - Před prahou je až kolona aut, ale do té doby, by tam klidně mohli povolit 160... to samé HK pardubice rychlodráha, prý až rok 2015 chtějí zvýšit rychlost, jak trapák tam jezdím 90km/h, protože rádi tam B7 čumí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2013 Rychlost a já, to je na celou knihu Když pokuta, tak jedině za rychlost. Platím většinou na úsekových měřeních, když zapomenu, zakecám se, telefonuju, nebo myslím na něco jiného.... Když to šlo na osobu blízkou bez pokuty, bylo to fajn. Teď už je to špatné....Někdy mi přijdou tyhle rychlostní omezení jako buzerace a omezování svobody. Poslední dobou se ale začínám v obcích krotit a jezdím do 60 km/h, papíry potřebuju pro práci a bez práce nejsou koláče...bez koláčů není na splátky hypotéky a bez splátky hypotéky není dům. V Německu je to fajn, dálnice bez poplatků, bez omezení, mimo kilčo a silnice bez jediného výtluku. Naprostej luxus.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2013 spíše kdy porušuješ, tak jde o to taky jak kdo má kliku.... i když si třeba testoval těch 230(já se svou takhle ještě rychle nejel), tak by tě mohli teoreteticky změřit a taky bys měl bohužel konec... Když nic za tebou a před tebou nejede,tak skutečně jen teoreticky. Jinak bych to ani u nás netestoval - navíc,nehodlám ohrozit jiné,či sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2013 no ty úsekové měření v Praze, tam si preventivně dávám pozor a jezdím podle předpisů, jinde se to moc nevyskytuje, respektive nejvíce jezdím Prahu... každopádně buzerace to je... já se krotím i v okolí, protože ty blázni tady občas lítaj helikoptérou, přivezli si sem asi 2 nebo 3 B7 a 3 oktávky tu mají a ještě civilní... tak papíry asi tady potřebujeme všichni, bez papírů asi těžko se dá něco dnes dělat, všichni po tobě chtějí B... no nějak navrhují, že Němci nebudou platit ale ostatní jo, popřípadě začnou platit všichni apod, je více variant. @pawouk, no jasně chápu, ale oni jsou schopni být všude... policajty nezajímá, jestli jedeš sám po silnici a je 3 ráno :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2013 To já měl už taky na mále, jel jsem z Plzně na dálnici a do Nýřan to je jen k dalšímu sjezdu (cca 8km). Za mnou jel už z města passat, měl krásnej spoiler, zatmavený skla a nízko seděl jak sviňa, za Plzní jsme dali 110 a on se pořád držel. Jelikož jeli auta, víc sem nejel a čekal jsem že mě předjede. Pořád jel za mnou, tak jsem najel na dálnici a on taky... v připojováku jsem viděl ve zpětným kamion, tak jsem na to šlápl a ještě se před něj nacpal, passat už to nestihl. Tak sem nasadil 150 a vidím toho hazlíka, jak se cpe před auta a přibližuje se a nalepil se mi na prdel, tak jsem chtěl vědět co v něm je, no a když jsme jeli 200 tak se to za mnou krásně rozblikalo a ještě než jsem sjel do Nýřan, už byl přede mnou... (musí to bejt nehorázně silný, když ve 200 vyjel zpoza mě a najednou byl přede mnou) No prostě jsme si pokecali, oni mi dali "jen" 3000,- a 3 body (prej "nemají záznam" asi se dobře vyspali) já jim okoukl R36ku pochválil motorek, dokonce sem viděl i jak to vypadá pod kapotou (ani myš by tam nikde neprolezla jak je to plný) a bylo to... Takže záleží opravdu na koho člověk narazí, kdyby to byl blbec tak jsem šel od dálnice domů pěšky. Ale je fakt, že už od té doby tolik nejezdím, držím se do 150 a ať si mě předjede kdo chce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky