Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

To beru, kofolu s kolínkem ;)  :kol-147:

Upraveno od Clint

Clinte, co královna? Nestojí náhodou na polystyrenu? :kol-28:

• Autor

Dneska jsem dostal informaci, že v okolí řádí kuna a už si vybrala bráchového nového Leouše a zakousla se mu do tapecu. Za odměnu mu tam nechala kost. Tak z toho byl brácha dost otrávenej, bordel, bahno, kost, chlupy a díra v tapecu. Tak jsem pro sichr skouknul královnu a naštěstí zatím OK. Ona jak nejezdí, tak je v ní zima a to kuny neláká. Brácha přijel včera večer, auto teploučký a zimou vytuhlá kuna už koukala dírou v plotu a radostí si mnula pracky.

Tak jsem dneska akorát umyl kapotu, zesrali mi ji ptáci....jo a byl u mě Tomiikk s Audi V6, bral jsem mu taky dvě lampičky na SPZ ;) Prej auto ségry, asi ji budu muset omrknout, když jezdí v takovém fáru ;)

Upraveno od Clint

Já jdu plesat, já nemužu do Krušárny :kol-32:

mě dlužíš taky kofoly a tomíkovi za pedály. a Honzovi za to že tě navedl do obautodílu :D

Clinte, už jsem to psal. Diesel se v zimě neohřeje a tudíš je pro kuny nezajímavej.[emoji23]

A mne za info o svetylkach, za koleno ti je vymenim na aute. Ozi za dalsi koleno prizpusobi Vagem.

hmm, kolinko, neni spatnej napad, ale tentokrat se budu muset asi setrit a odbit se necim mensim jako je treba mixgrill co mel honza :-)

nebo oziho talíř řízku :D ale steak tam měli minule dobrej, sem myslel že dostanu podrážku :D

a jsme zase u jídla :D

Upraveno od kokta7

Si mel brachu varovat a pod stromek plasicka, to je povinna vybava k TSI. A cekat a setrit penizky a jako ze mne se to nestane je blahovost. Jeste si mohla pochutnat na kabilku.

Mixgril je good.

Talíř řízků tam už přece nemají, nebo jo? Všelijaké vehikly jsme už pomluvili, tak teď přišel čas žrádla. :kol-28:

maj ne? dyt si to tam furt dávali dokola :D

Nemaj už dlouho. Od doby kolínka.

Minule jsem ho tam neviděl a jak se tak dívám do jídeláku, tak tam není.

aha to mě nevadí, zrovna nějakej talíř řízku si můžeš dat uplně všude :D

• Autor

Talíř řízků už nemaj ;)   Ale kolínko maj gut, zase s ním počítám ;)

Snad nedržíš dietu?

nene, ja zeru porad stejne, ale mel jsem kolinko vcera k obedu a to se nesmi prehanet, aby se takova dobrota cloveku nezajedla ;)

jinak talir rizku bych si dal rad, ale od te doby co neni kolinko na objednavku tak nemaji talir rizku... :(

klintak taky jí dietku, v pondělí luxusní vrabec s karlovarským knedlíčky :D to sem tě vzal do pěkny hospody co ;)

• Autor

Bylo to dobrý ;)   Já se v Hradci zase časem ukážu ;)

no jo, hold si oktavia kamarád. to víš ozák se nestaví, prdí na mě. a když se staví, tak mu vylětí hadice z turba.

kdyby byl koktak co k cemu tak udela v hradci sraz...

ja bych se klidne stavil, jenze v dobe kdy tudy jedu tak pan jeste spinka...  :kol-46:

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.