Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

hlavně jestli tam vrzneš ještě větší kola, tak ti to logicky nebude tolik zrychlovat už... hlavně na česko s profilem 35, hodně štěstí.

nevím jestli se to musí řezat, ale tak jde to pak zatřít a nic reznout nebude,popřípadě tam dáš ještě silikon nebo mamuta :D tímhle stylem co tady psali, bys nemohl ani chytnout kámen do karoserie atd, že já jich tam mám požehnaně na kapotě a na střeše.

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Koukám, sobota nikdy nezklame, pusto, prázdno. :kol-31:

to ze tu nejses ty neznamena, ze je tady pusto a prazdno...  :kol-46: 

ted jsme prijeli z Zittau z nakupu a cesta hrozna. vsude kyda ten nesmysl. jedinej, kdo se neboji, jsou kamikaze polaci... hruza des :kol-25:

Já jsem si udělal výlet a všude sucho. :-(

to neni fer, tady nesnezi, ale je tady porad mokro a hnusne... :(
Vloženo

Tak v tech vasich nizinach, no ja uz nalepil New dalnicni znamku, tak zas mohu litat nadzvukovou rychlosti po kvalitnich ceskych dalnicich. :D

Vloženo

Hm, kolegové z práce mají soukromě různé Fordy již léta a...a nic. Zatímco já se z vozy značky Škoda potýkám neustále. Tyhle průpovídky jsou už poněkud vyčichlé a trapné.

Vloženo

pawouk: ja reagoval na hurikana ;)

petrrr, no jo co nadelas, z varu se mi dojizdet nechtelo, i kdyz za tu cenu co mam tady byt bych tam mel vilu :-P

a na dalnicni znamku 2015 jezdim uz od 26.12 lonskeho roku

Vloženo

Nema, druhy nase auto ji nema a kupodivu to auto po dalnici jede, nevypne se motor nebo tak. Nejezdim jen unor kdy po tom jdou a pak zadnej stres. Je ovsem pravdou ze nejezdim dlouhe useky, max 10km po dalnici.

Vloženo

Až tě jednou lapnou celníci...  Fascinuje mě, že máte auta za stovky tisíc a řešíte nějakou známku za 1500 káčé.  :kol-32: 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...