Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

petrrr, no zrovna potrebuju natankovat do felicie neco, tak ji asi dopreju vervicku :) akorat se budu muset zasnazi najit neco tak levneho  :kol-27:

paradox, ale ten genesis vypada na predku jak aston, vcetne toho znaku, to je jedine co se me na tom nelibi...  :kol-32:

Vloženo

souhlas, ale korejec je asiat a v jeho genech je delat kopie :) kazdopadne, trend vysoko-obsahovych V6/V8/V10 benzinaku se me libi. taky se mi libi, ze jedou tu svoji a nebudou delat dehty. holt, tam, kde je to poamerictele, tam to ma poradny naboj (Acura, Infiniti, trocha Hyundai, par Fordu, Cadillac, trocha Kia atd.)

Vloženo (editace)

"Jestli pak víte, Vy šmejdi ". Co znamená ten trojúhelníček u symbolu nádrže.

post-10015-0-98307200-1422865057_thumb.j

Editováno: , autor: Petrrr
Vloženo (editace)

prdel sem si delal, ale pokud sem si delal prdel spravnym smerem, tak to neni prdel :kol-48: koukej to vybalit

...ze je vicko na prave strane...

Editováno: , autor: Paradox.f
Vloženo

Ukazuje stranu, na které je umístěno víčko nádrže ? Teď jsem někde viděl že to měli namířeno napravo, ale tankovalo se nakonec na levé straně vozu.

Vloženo

chtěl jsem především zdůraznit tu cenu, pokud někdo najde levnější, má u mě kofolu.  :kol-28:

V melniku je levnejsi:)) pred  mesicem tam uz stala  Verva 30,90

Vloženo

No dobře, až na Motose máte pravdu, je vidět, že zde nediskutuji s žádnými blbci ale se sečtilými lidmi min. každý s jedním titulem. Ale sám se musím přiznat, že jsem nad tím měsíce přemýšlel, než jsem na to přišel. Korni, ano, viděl si to v Autosalonu u Mercedesu V. 

Pancho, nevěřím. Důkaz je v podobě účtenky, jinak se kofola nekoná. :kol-28:

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Skoda je simply clever pro arseholes :) jeste chybi senzor stavu nadrze mocoveho mechyre u ridice a senzor stavu opotrebeni vlozky pri menzesu a bude to vse :kol-44::kol-98:

Editováno: , autor: Paradox.f
  • Pozitivní 1
Vloženo

náhodou dobrá věc, když střídáš týdně x aut a musíš tankovat, protože to někdo neudělal před tebou, tak pak vždy zkoumám kde je nádrž... 

Vloženo

motosman a skoro vsechny dodavky ;)

hosi na olsanske v praze by mela byt verve levnejsi, nejezdite nekdo kolem? Dneska se me tam nejak asi nepovede utect z prace a podivat se tam... :(

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...