Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mladou jako mladou, nebo mladou jako mladou. Mi nabízíš svojí starou? Co za ní chceš? taky záleží v jakém je stavu. Může být sice mladá, ale hodně nalítáno. Vem ji na čaj. Já ti dám tu kofolu a ty mě tvojí starou.

Vloženo

S těma tlačítkama...moc to nechápu to loupání. Pokud si pamatuju, šahal jsem na ně za ty 4 roky jen párkrát, nic jsem nepozoroval, stále jako nové.

Jinak pokud byste chtěli mladý kočky do pelechu, na to je Pancho expert. Šéfuje nejmenovanému nightclubu v Praze a dohodí samice podle vašeho výběru až domů svým RS-em. Jízdou je nadráždí a jsou pak prej jako tygřice ;)

Vloženo

Já ta tlačítka používám pořád a po 150t km byla taky ošoupaná takhle na té hraně, kvalita asi dobrá, možná má

kokta s tím potem pravdu... :kol-32:

Vloženo

Škoda, že zmizely příspěvky, čáry máry fuk.  Možná bude lepší vymazat celé vlákno ne? Když stejně lidi co se tam podívají nyní, zdaleka neví proč se vlákno uzamklo, vymazány i příspěvky slušné. Hold te´d už se diskutovat nemůže, páč by se to někomu nehodilo do krámu. Nedávám za vinu to, že admin si založil vlákno s tímto tématem, ostatně proč ne, pro někoho je to zajímavá informace a říkali ji i v rádiu. To že někdo s AAA nesouhlasí je věc druhá, je řada lidí co jsou spokojeni. Možná i admin chtěl o tomto rozjed debatu, kdyby ne, vlákno by si zamknul rovnou sám. Tedy postup v tomto směru se mi zdá poněkud nešťastný, ač s Tebou Pawouku ve většině věcí souhlasím, nezlob se, ale toto bude vyjímka. Pravda, následnou debatu po naší výměně názorů jsem tam již nesledoval. Tedy budu v duchu doufat, že diskuse se zvrhla tak, že byla mimo pravidla fóra aby se tento krok dal obhájit. děkuji a k tomuto tématu též končím. 

Vloženo

Když smažeš jen "závadné" příspěvky, tak tam zůstanou prakticky jen reakce na ně. A to je naprosto k ničemu. Není povinností moderátorů zdůvodňovat, proč někde něco mažou, pravidla jsou jasně daná a závadné příspěvky se mažou bez předchozího upozornění. Pokud ti zdejší pravidla nevoní, nechápu tedy, jak jsi je mohl svojí registrací odsouhlasit a vesel tady fungovat. Někdy si hoši nevidíte ani na špičku vlastního nosu. A navíc různých témat, kde se řeší AAA, je tady na foru víc, tak neskuhrej. Já se tady s každým nemůžu a nebudu mazlit. Mám docela velkou trpělivost, ale co je moc, to je moc. A pokud to ještě někdo nepochopil, tak toto forum je vlastně jen "přívažek" webu skodahome.cz, jehož články tam admin (majitel) anoncuje. Tečka.

• Pozitivní 1
Vloženo

No napsal jsem dloooouhý odstavec, smazal jsem ho. Povíme si to Pawouku face to face, neber to jako nějakou krytiku, napsal jsem jen svůj názor na věc. A jako moderátor mi ovšem nemusíš nic odůvodňovat, ani jsem o to nežádal, tady ovšem tě beru víc jako Pawouka a známého než moderátora a tvůj názor mě zajímá a ten si povíme Live, (umíš chytat střely do zubů ? ) Nemusíš se hned čertit, však jde o hovno. 

S tím, že když třeba nesouhlasím s pravidly (což jsem neřekl - já je totiž nikdy nečetl :-) :-) :-) ), že tady nemám co dělat. Ty nesouhlasíš s trendem downsizingu, proč sis koupil downsizingový motor? Někdo nesouhlasí s jadernou energií - proč doma svítí? Někdo nesouhlasí s úvěrovou smlouvou na byt, auto apod. přesto jí podepíše atd. Proč? No protože mu nic jiného nezbývá.

Vloženo (editace)

Tedy nebudeme zas tak vážný, to sem k pirátům nepatří. Tedy MÍR a slunce v duši, na důkaz našeho přátelství si navzájem plivneme na monitory. no i když to se blbě udělá, tedy každej si plivne na ten svůj. 

Editováno: , autor: Petrrr
Vloženo

No napsal jsem dloooouhý odstavec, smazal jsem ho. Povíme si to Pawouku face to face, neber to jako nějakou krytiku, napsal jsem jen svůj názor na věc. A jako moderátor mi ovšem nemusíš nic odůvodňovat, ani jsem o to nežádal, tady ovšem tě beru víc jako Pawouka a známého než moderátora a tvůj názor mě zajímá a ten si povíme Live, (umíš chytat střely do zubů ? ) Nemusíš se hned čertit, však jde o hovno. 

S tím, že když třeba nesouhlasím s pravidly (což jsem neřekl - já je totiž nikdy nečetl :-) :-) :-) ), že tady nemám co dělat. Ty nesouhlasíš s trendem downsizingu, proč sis koupil downsizingový motor? Někdo nesouhlasí s jadernou energií - proč doma svítí? Někdo nesouhlasí s úvěrovou smlouvou na byt, auto apod. přesto jí podepíše atd. Proč? No protože mu nic jiného nezbývá.

Nee, s downsizingem jsi trošku mimo.  :kol-28:  Jenže ani on není stejný. A o pravidlech ani nemluvím, protože ty nečte asi nikdo a pak se diví.  :kol-32:  Jakej kanón si na mě přivezeš do krušárny? :kol-143::kol-48:  Abych začal dělat protiopatření. :p   post-32075-0-62435300-1423068275_thumb.j

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Jo na Petrrra se nesmíš zlobit Pawouku, on je hodnej a je s ním sranda, ale někdy je mimo, to má z toho, že je zblblej Obamou :D :D

Kdybys ho viděl na střelnici, v cíli viděl rudý a běhal a střílel jako vyšinutej :D   Když mu došly náboje, cvakal naprázdno, musel jsem mu to říct, že už ostrý došly ;) Kdybych si bejval vzal na sebe masku svého oblíbeného Putina, tak by mě snad vodkrágloval :D

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 3
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...