Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak jsem byl ve skodovce.Bylo mi receno ze nemam zadnou servisni akci.tak nevim .

Já taky netvrdil, že se to nutně musí týkat i tebe. A závěr o tom sítku nějaký máš?

post-32075-0-20943400-1424359071_thumb.j

Vloženo

Takže v tom případě nejsem, čili neexistuji a zde řádí jen můj duch. :kol-48: Tudíž nemusím zítra ráno vstávat do kolbenky, když nejsem. :kol-48:

Vloženo

Tak to se pleteš - duch, jakožto nadpřirozená bytost z jiné dimenze, NIKDY nespí a nezná slitování. To bude teprve pořádný režim. :kol-46:

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Zeman uz si vozi sunky v S3 ted jsem to videl ve zpravach. Vedle tech Audin co jezdi doprovod to stejne vypada jako chudej pribuznej takovek chudacek, i kdyz jsem ho videl jen ze zadu.

TZV. S3 ZEMAK :D

Editováno: , autor: Petrrr
Vloženo

Ve akodovce mi rekli,ze meho auta se to netyka.ze to byly spiS mozity CDAA A CDA ja mam BZB.Ale dobre,i kdyby to bylo v poradku,nedovedu si predstavit jinou pricinu tech otacek atd po vymene oleje

Vloženo (editace)

Aha, tak uz mam vymytej mozek, vidim ho vsude i tam kde neni. No co nejlevnejsi predelavka Rapida na S3, staci kdyz si to budu myslet a usetril jsem kolik? Min. 200 tis a to na ulici nenajdes. :D A nerusit koukam na Peugeota na Autosalonu.

Pro Radiuse: Bude tam Kia Sorento, muzes onanovat. Korejec jako Korejec :D

Editováno: , autor: Petrrr
Vloženo

Hmm. Myslím, že tlak oleje, nebo přestavení vaček s tím nemá nic společného. A jestli nebyla chyba v diag, tak bych to neřešil a dal 3x zdrávas.[emoji6]

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...