Clint Vloženo 22. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 (editace) To se hodně pleteš, právě naopak, TDI v dnešní době už nevypouští saze, dnes je vypouštějí nejvíce TSI. (absence DPF). A to mohu potvrdit, protože u TSI jsem měl po jedné jízdě černé vejfuky a prdel od sazí a to ještě v době, kdy nežrala olej Je na toto téma spousta článků, že TSI patří k nejhorším motorům z hlediska ekologie, přímé spalování a saze. Proto se chystají filtry i do benzínů. Editováno: 22. Únor 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 kecy,nafta je furt horsi a to pres vyvoj blbosti a ted brusel chce davat picovinky i do benzinu,kazdy druh spalovani ma emise,ale benzin nebo naftu bych neresil,to je prkotina proti lodim co spaluji olej atd.a kdyz sme u te naft tak cim vetsi homba za emisema tak vetsi spotreba,viz kamion scanie,stara umela jed za 25 a nove se pod SE POD 30 nedostane,takze min koure ale vice spalene nafty ,je ji potreba vice vytetit dopravit a to delaji stroje co maji take emise,takze prd min zplodin,ale vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Ty jsi se nějak rozpovidal chlapče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 a kdyz bych si mel vybrat jestli dejchat emise benzinu nebo nafty,tak urcite benzin,lepsi umrit s vuni benzinu v plicich nez smradem z nafty:) 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Jasný. A olovnatej, to byla vůně. Současnej bio benzin už takovej není. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 protoze mne to stve tohle vsechno sou jen kecy,to same globalni oteplovani,ale to bych uz zasel daleko:) ale diky zkurvenejm EURO neco jdou motory do kopru,a to myslim charakterem,radosti zvuku motoru,jizda a i kvalita 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 vis jak smrdi bio nafta,to je hnus:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 na to mobilu to se nenecha psat,nez to clovek natuka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 (editace) Třeba namátkově....zde: http://www.autorevue.cz/studie-primovstrikove-turbobenziny-coudi-10x-vic-nez-moderni-diesely Já tomu věřím, ty filtry v ropákách nejsou pro nic za nic.Ale Pancho má zřejmě svojí výzkumnou laboratoř a tak má uplně jiné závěry, zřejmě je oficiálně slavnostně zveřejní na budoucím Frankfurtském autosalónu :D Jojo, pancho, příští kárka bude s filtrem :D a RS-o bude mít 1,0 TSI jak jsem psal, mohl sem to dokázat, moje nerez koncovky na TSI nevydržely dvě hodiny čisté a ropáci je měly jak z alabastru. (fotky mám doma a dodám) Tak mi tu nikdo netvrďte, že TSI nepouští saze víc než TDI, to je čistá demagogie a benzínomilství. Já měl už z fabriky celej zadek plnej mastných skvrn. Musel jsem se s tím i jako majitel benzínového TSI smířit, nic jiného mi nezbylo. Editováno: 22. Únor 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 (editace) protože tys měl celou dobu v prdeli motor, čemu nerozumíš, hold si na to nepřišel a nevěděl si o tom.... co to tobě plivalo olej nebo špinilo koncovky, to nedělá ani VR6 3.6 FSI... jinak ten motor co máš ty, to je strašná ucpávka oproti EURO5.... Editováno: 22. Únor 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Clinte v tomhle máš naprostou pravdu. Ale vše je úplně jinak. Začalo to bezolovnatým benzínem a pokračuje to nesmyslnýma emisema. V rámci ekoterorismu mám v autě čím dál menší a ekologičtější motor s čím dál větší spotřebou, který vypouští čím dál větší sračky. Ale ty se pro jistotu neměří. 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 nebo zde: http://www.auto.cz/filtr-pevnych-castic-benzinovy-motor-78088 Kokta: co je to za kecy pitomý??? To jako myslíš vážně? Začínáím přemýšlet o tvém rozumu chlapče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Clinte, Clinte, demagogie ti je koukám vlastní. Až si příště koupíš hybrid, tak zde budeš na něj pět ódy (jako to právě děláš s dieselem) a všechny svoje tvrdě hájené předchozí názory hodíš do koše. Na tvém místě bych spíš četl toto, abys věděl, co tě čeká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 (editace) tak já nevím kdo prodal auto, protože měl v prdeli motor já rozhodně špinavy koncovky ze sazí nemám a rozhodně ne po 2 hodinách. špinavy je mám z bordelu ze silnice, ze soli atd atd... jo mluvím nesmysly, vůbec nevím jak čudí VR6 a rozhodně neplive benzín ani olej z vejfuku asi jako tobě. Editováno: 22. Únor 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Motosi: s tím souhlasím. Všichni víme, jak TDI čmoudily, ovšem jen do doby, než jim dali právě DPF. Naopak u benzínu se díky přímému vstřiku (TSI) emise podstatně zhoršily a situace je taková, jaká je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 (editace) Pawouku: já tu nepěji žádné ódy na naftu, ale tohle je prostě fakt a vy jako majitelé čoudících benzínů se s tím nechcete smířit, ačkoliv já jako majitel TSI se s tím smířil a bral sem to jako fakt. Kdo tu tedy opěvuje svoje auta? Já snad? To nemyslíš vážně. Nechceš si nasrat do vlastních bot že? Ukaž mi jediný příspěvek, kde pěji jak ty říkáš ódy na diesel....prosím ukaž mi ho. Naopak já jako majitel dieslu s ním nijak zvlášť spokojený nejsem, jak jsem ti říkal OSOBNĚ na srazu. Málo pružné, hlučnější a vibrace do volantu. Snad jen ta spotřeba je nižší. A hybrid mi nic neříká. Koktu nebudu ani komentovat. Editováno: 22. Únor 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Právě zde pěješ ódy, jaký ekologický motor máš, na rozdíl od TSI. Je to lež, podívej se do tabulky emisních limitů. Ani s EURO 6 nemá diesel tak nízké emise jedovatých prvků, jako benzínové motory. Jedině CO mají diesely o něco lepší, jinak sračky jako NOx a HC jsou na tom stále hůř než benzíny. Tak tady nemel kraviny. A pevná částice z benzínu není totožná dieselem. A ani EURO6 nepřikazuje filtry pro benzínové motory. 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Až budu na ministerstvu pro čistý vzduch, nařídím měřit skutečné emise při regeneraci DPF. [emoji6] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Pawouk to napsal presne jak sem to myslel:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 (editace) a předpokládám, že ty ministři z celý EU tam jezdí s šesti a více válci Editováno: 22. Únor 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 (editace) Ježiši kriste pawouku, prober se, vyčisti si brejle, kde jsem psal, že mám ekologický motor???? Kde???? Máš moderátorskou mlhu před očima. A na co nějaké tabulky? Já jen psal, že nemám vočouzený zadek jako jsem měl na TSI, TO je (edit) všechno! A to je pro mě směrodatné. Já to pak musím umejvat a čistit. Tak to asi něco už napovídá ne? K čemu mě, jako obyčejnému uživateli auta jsou nějaké tabulky o emisích? Mě zajímá, jestli mám nebo nemám vočouzenej zadek, to je jediné. A na TDI nemám. A netvařte se tady, že nemáte saze na zadku vašich TSI a vočouzené vejfuky. Tak se prober. Navážel jsem se do tebe snad? začal jsi ty tentokrát a absolutně bezmyšlenkovitě. Projdi si mé příspěvky laskavě a napiš mi, kde opjevuji svoji naftu. Když se do mě navážíš, tak chci vidět, kde jsem to psal. A jestli je emise u benzínu jiná než u dieslu je mi u prdele. (sorry za sprostá slova, ale nemohu jinak. Jak jednoduše může nějakej brejlatej cvrček s mikádem na hlavě někoho rozčílit...to je fakt hrůza) Zde rovněž editováno pro uklidnění situace. Sprostá slova z článku vymazána. Hravec nebyl a není špatnej člověk, rád si s ním volám a pokecám a rád ho uvidím osobně. Jenže vy dva jste tu vyvolali válku mezi sebou a já mám tušení proč k tomu docházelo. K tomu se přidalo pár tvých místních posluhovačů a hravcovi nezbylo nic jiného, než to vzdát a odejít, aby se nemusel věčne dohadovat. udělal jsem si čas a prošel pár tvých a hravcových témat a přípsěvků a ne vždy jsi byl uplně tolerantní a ne vždy byl hravec všeho vinnen. To jen tak, abys věděl, že kritika musí bejt i mezi přáteli. Editováno: 22. Únor 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Tys něco pil ?? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 (editace) Nepil, jen mě to dožralo. Takový je můj názor. Já se do nikoho nenavážel a nezačínal. Začal Petrrr, že mám začouzené auto vzadu, což není pravda. Přece nebudu psát že ano, když je to nesmysl. Editováno: 22. Únor 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Dej si mokrej hadr na palici a prober se. Skutečně ti tam haraší a to dost slušně a to od té doby, co sis pořídil jiné auto. Za tu dobu jsi tady popřel vše, co jsi hlásal předtím. A to jsem si nevymysel, to snad vidíš i z reakcí ostatních.Jo a nevím, proč se taháš nějakého Hravce. Jestli spolu máte nějaké techtle mechtle je váš problém, tak to nezanášej sem. Kritiku já snesu, ale konstruktivní, o tomto problému stále víš houno, tak se do něj nemotej. Nebo tady budeš za šaška. Nebo se chceš dostat na jeho primitivní úroveň reakcí? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 (editace) Už jsme u toho znovu a znovu, já nic nepopřel a nepopírám. Udělal jsem jen jednu věc, že jsem si pořídil diesel a to vy nemůžete skousnout. I nadále trvám na to všem, co jsem před tím psal. ...tedy znovu pro málo chápavé viz. pawouk: I nadále trvám na tom, že benzín je lepší volba co do jízdních vlastností, tichosti, pružnosti a zábavnosti. I nadále a to jsem vždy tvrdil, jedinou devizou TDI je nižší spotřeba. Teď si můžete honit brka. Stačí to konečně, nebo to mám stokrát zopakovat?? A trvám na omluvě za to dnešní bezdůvodné osočení. Jestli nevezmete už konečně v potaz fakt, že mám vámi nenáviděné TDI, tak to tady můžeme hned zabalit, protože to nemá smysl. Co se týče problému Hravec - pawouk, vím hodně, divil by ses. Editováno: 22. Únor 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky