Clint Vloženo 22. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 To je sněhu pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 a porad bokem?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 blázníš na těch mejch 15" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 chci se zeptat,poradi mi nekdo jad dostat odkaz na clintuv sraz pod popis,sem to zkousel a nejak mi to nejde:( asi na to nemam bunky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 i na 15 to jde:)) mam vyzkouseno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Abych se přiznal, já takovéto věci nedělám - asi jsem na to už moc starej anebo se moc bojím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 nebo mas rozum:) coz to bych obcas potreboval:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Pancho: s odkazem ti pomůže Pawouk. Nikomu to normálně nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 aha,tak to sem rad ze nejsem tak b...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 No ty tam máš jen dva řádky, to by mělo jít i tobě. Co ti to dělá? Vyhodí to nějakou hlášku, že jsi překročil povolené množství řádků? Jako člen ŠH klubu bys měl mít šest řádků k dispozici. Jinak ten odkaz ti tam můžu vložit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Tak jestli bys byl tak hodnej? pozadam o vlozeni. Ja sem tu zase ted vetsinou na mobilu:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Panchovi to normálně musí jít, nemá v podpisu jiný odkaz, já tam mám dokonce 2 ani nevím jak se mi to podařilo, nikdy to nešlo, najednou je tam mám Stačí Pancho napsat text, ten potom označit a kliknout na ikonku řetezu se zelenou tečkou v druhém řádku editoru no a tam se ti ukáže okno a do něho musíš vložit odkaz na tu stránku kam chceš odkazovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 jinak co sem zkousel ,no spism to nemumim,tak mi to pojebe celej podpis potom,asi neco delam blbe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Tak si tam zkopíruj a vlož tohle: VII. Clintův sraz Octavia Lány 16.5.2015; INFO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 No možná že z mobilu to zlobí, já sem chodím jenom z PC. Zkus to od Stringa a když to nebude fungovat, udělám to já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Panchovi to normálně musí jít, nemá v podpisu jiný odkaz, já tam mám dokonce 2 ani nevím jak se mi to podařilo, nikdy to nešlo, najednou je tam mám To je taky divný, ty bys měl mít nárok jen na jeden link. Alespoň to tak dříve bývalo. Asi si forum žije nějakým svým životem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Tak asi uz ok,spis sem neco delal blbe:) Diky za pomoc kluci 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Půjdu chrápat, dneska jsem unaven a vyčerpán Zítra moudřejší večera.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Takhle uz by to mohlo bejt ok:) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Jo, je to OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 To je taky divný, ty bys měl mít nárok jen na jeden link. Alespoň to tak dříve bývalo. Asi si forum žije nějakým svým životem. Vždyť říkám, že to nešlo a najednou je tam mám oba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Raději se v tom moc nešťourat, než na to někdo přijde a zarazí to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 ja se to jeste naucim nakonec:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Nešťourám, jen konstatuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Tak tomu Pancho změň barvu, ať to nevypadá, že jsi to obšlehl od Pawouka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky