Clint Vloženo 7. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 No třináctého to s učením večer už stejně nevytrhneš ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 no ale aspon se vyspim a naposled si to prectu... bohuzel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 Si to přečteš v Classiku a odjet můžeš v osm, to se vyspíš jak nemluvňátko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 uvidime, hlavne mam problem s cim bych mohl prijet, tak nejak budu na vikend bez vozu v praze asi ty jo takove krasne pocasi, premyslim nad mensi projizdkou a porusenim klidoveo rezimu Clinte co kafe v lanech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 Clinte pravda velikost Nota je jeho klad i zapor. Znam ovsem uskali i Tveho founa ze zeme vychazejiciho slunce. NOTA kam polozis, tam zustane i na sikmych plochach. Nemusis sebou nosit polystiren pod zada aby se neposkrabala a i pri vysoke zatezi vydrzi 2 dny, to ty by sis musel odpojit a nosit baterku z dehtu aby ti tak dlouho vydrzel. [emoji1] [emoji1] Japonec az na konec. [emoji12] . Ba ne mas taky dobrej, jen je hold malinkej [emoji1] . S5, ten tvuj, LG G3 byli v mem vyberu. Vyhral ten nejlepsi z nejlepsich a tim je NOTE. A mam stylus kdyz me napadnes vypichnu ti treba oci, tedy multifunkcni nastroj. [emoji2] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 Ozi... Bohužel nemohu, jsem zvaný na oslavu. Brácha má 40 let od výskytu ;-) Ale jinak bych jel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 Clinte pravda velikost Nota je jeho klad i zapor. Znam ovsem uskali i Tveho founa ze zeme vychazejiciho slunce. NOTA kam polozis, tam zustane i na sikmych plochach. Nemusis sebou nosit polystiren pod zada aby se neposkrabala a i pri vysoke zatezi vydrzi 2 dny, to ty by sis musel odpojit a nosit baterku z dehtu aby ti tak dlouho vydrzel. [emoji1] [emoji1] Japonec az na konec. [emoji12] . Ba ne mas taky dobrej, jen je hold malinkej [emoji1] . S5, ten tvuj, LG G3 byli v mem vyberu. Vyhral ten nejlepsi z nejlepsich a tim je NOTE. A mam stylus kdyz me napadnes vypichnu ti treba oci, tedy multifunkcni nastroj. [emoji2] Dva dny pod vysokou zatezi? Na nej uprene koukas, ne? :-D Ja mam pod vetsi zatezi cca ctyri a pul hodiny 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 Mě dva dny vydrží a mám ho každou chvíli v ruce (zapnutej a spuštěnou nějakou aplikaci) Petrrr myslí tou vysokou zátěží cihlu, kterou na něj pokládá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 (editace) Clinte, bohuzel to tvoje by lehlo v mych rukach jeste drive Editováno: 7. Březen 2015, autor: XJOHNNYX 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 Mám sice Note1, ale vydrží s bídou od rána do večera. A to mám 5000mA baterku. 13tého můžu a zítra do Letňan bych mohl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 Nj tak větší displej více žere :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 Motosi protoze mas sice velkou baterku ale telefon zere jako krava. Ja kdyz jsem ho koupil vse instaloval neustale na wifi + nekolik hodin videii s navody na youtube nejaky hovory a vydrzel mi 1,5 dne. Mam ho kratce na nejake zavery, ovsem i ve vsech recenzich je toto za velky klad. Vsechny obdobne founy typu S5 vydrzi sotva od rana do vecera. JOHNY, jiste kdyz budu hrat hry tak ho taky stopim za par hodin, mel jsem na mysli beznejsi pouzivani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 Tak ve Francii v BESANCON na hotelu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 S výdrží si povíme po půl roce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 Tak to chvalim, ve francii i vina stredni tridy jsou vinikajici, zejmena cervena. Jedine ty kelimky to je hnus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 Stejně to určitě míchaj s kolou. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 Clint uz nema kralovnu ale jen snehuli. Co stoji za tou degradaci? [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 Bohužel skleničky nemáme. Jinak to vino Máme za cech od známého. Italský. Flaška stoji stoji 450 . Ale dobrý moc dobrý 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 Ted slavim manzelky narozeniny, vim uz neni nejmladsi 32, ale pac jsem ji nestihl vymenit do 32 vou jak se to doporucuje, zustala mi na krku, tak si ji asi uz necham. No a co jsem chtel rict, mam tady jedno bile Veltlinske cervene, privlastkove od vinarstvi U dvou lip asi za 120 a raky good, na takove to domaci zvykani staci. Clint taky slavi, tak prejeme brachovi k tem kulatinam jen to nej a Spanel at mu ctvrdlika jedna basen a at se zase nekdy stavi na caj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 Ta barva je boží [emoji106] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 jojo, ta by se k tobě hodila co za ten krám chtěj? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 Ani nevím, ale pod 300 nešla. Tohle není můj šálek kávy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 To bys neuřídil Motosi, tvoje parketa je Sifon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 Nene. Když vše klapne v létě bude toto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 cekal bych vic cestovni enduro, ale suza vypada moc pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky