Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Clinte, smula, ale leti jen na TSI, driv si mozna mel sanci nez si vymek  :kol-46:

ale je pravda, ze je moooc peknoucka, kdysy pozovala nejake firme v katalogu s naradim, docela me mrzi, ze se mi ho nepovedlo sehnat, bylo to moooc pekny  :kol-28:

Pancho a ja myslel, ze nepijes  :kol-32:

Vloženo (editace)

Tak chlapi, mluvil jsem teď s Pawoukem a dohodli jsme se , že Čaj o páté bude již tento pátek 13. března na Lánech v Classiku.

Od 17:00 hodin- jako vždy

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Vloženo

Bože, odpusť mi, neboť jsem zhřešil. Dnes asi po 5ti nádržích Vervičky 100, jsem o5 začal tankovat obyč N95 na Eurooilu (ve verzi adetivované N95E Optimal, tedy né uplně ten základní). Už mě nebaví jezdit tankovat nevím až kam abych měl Vervu. Trochu ze statistik. Spotřeba stejná, jízdní výkon bych řekl taky stejný, nějaký vliv na čistotu palivové soustavy atd. neumím říci.

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Mno teď sem bral pár krát u omv 100 a auto netahne tolik..ale projevilo se to až tak po vyjeti staré vervy cca 1/4 nádrže.

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Bože, odpusť mi, neboť jsem zhřešil. Dnes asi po 5ti nádržích Vervičky 100, jsem o5 začal tankovat obyč N95 na Eurooilu (ve verzi adetivované N95E Optimal, tedy né uplně ten základní). Už mě nebaví jezdit tankovat nevím až kam abych měl Vervu. Trochu ze statistik. Spotřeba stejná, jízdní výkon bych řekl taky stejný, nějaký vliv na čistotu palivové soustavy atd. neumím říci.

Taky ty vyšší oktany neumím poznat. Tankuj normální N95 a přidej do toho VIF. :kol-31:

• Pozitivní 1
Vloženo

TAK JÁ TE´D VYUŽIL JEN SITUACE A ROZDÍLU POUHÝCH 1KČ NA LITRU. JINAK ZASE BUDU PRAKTIKOVAT N95 A NĚKDY V BUDOUCNU V RÁMCI REGENERACE ZAS DÁM TŘEBA PÁR NÁDRŽÍ VERVY. JÁ SI TOTIŽ KDYŽ CHCI VERVU ZAJEDU 35KM, POKUD TAM NEMÁM CESTU A TAK I Z TOHOTO DŮVODU. kDYBYCH MĚL VERVU BLÍŽE BYLA BY TO JINÁ. PAWOUKU MÁŠ ODKAZ PŘÍMO NA TEN SAJRAJT ABYCH VIDĚL O CO GO?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...