PANCHO Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 Tak dneska autosalon. Ženeva. Ted Itálie a zítra možná rodiště aut s konem ve znaku a jeden vysokéj kopec 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 Jinak Ženeva super. Bud tech lidi. To neslo. To si snad přistě pořídit průkaz novináře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 Vino na hotelu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 Clinte, smula, ale leti jen na TSI, driv si mozna mel sanci nez si vymek ale je pravda, ze je moooc peknoucka, kdysy pozovala nejake firme v katalogu s naradim, docela me mrzi, ze se mi ho nepovedlo sehnat, bylo to moooc pekny Pancho a ja myslel, ze nepijes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 Ne to nepiju. Vino není chlast. Ale požitek 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 Ale stejné nejlepší je si dát v práci tři flašky vina přes noc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 NEJAKA ochutnavka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 NEJAKA ochutnavka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 zas mi to vlozilo dvakrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 NeFot superba ale fot gt4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 (editace) Tak chlapi, mluvil jsem teď s Pawoukem a dohodli jsme se , že Čaj o páté bude již tento pátek 13. března na Lánech v Classiku. Od 17:00 hodin- jako vždy Editováno: 9. Březen 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Tady to nějak chrápe. V pátek přijedu. A možná nám do toho trošku zasněží. A tady něco málo demagogie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Teda ty mi dáváš. Nejdřív seznam, co mám v autě rozbyté a teď takovou snůšku nesmyslů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 To víš, já umím potěšit - buď "dobré" zprávy v článcích, nebo BAN na foru. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 Bože, odpusť mi, neboť jsem zhřešil. Dnes asi po 5ti nádržích Vervičky 100, jsem o5 začal tankovat obyč N95 na Eurooilu (ve verzi adetivované N95E Optimal, tedy né uplně ten základní). Už mě nebaví jezdit tankovat nevím až kam abych měl Vervu. Trochu ze statistik. Spotřeba stejná, jízdní výkon bych řekl taky stejný, nějaký vliv na čistotu palivové soustavy atd. neumím říci. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 (editace) Mno teď sem bral pár krát u omv 100 a auto netahne tolik..ale projevilo se to až tak po vyjeti staré vervy cca 1/4 nádrže. Editováno: 10. Březen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 (editace) To už začíná turbo klepat na dveře Editováno: 10. Březen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 Na dveře ne, ale na peněženku. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 Bože, odpusť mi, neboť jsem zhřešil. Dnes asi po 5ti nádržích Vervičky 100, jsem o5 začal tankovat obyč N95 na Eurooilu (ve verzi adetivované N95E Optimal, tedy né uplně ten základní). Už mě nebaví jezdit tankovat nevím až kam abych měl Vervu. Trochu ze statistik. Spotřeba stejná, jízdní výkon bych řekl taky stejný, nějaký vliv na čistotu palivové soustavy atd. neumím říci. Taky ty vyšší oktany neumím poznat. Tankuj normální N95 a přidej do toho VIF. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 tankuj Vervu a poznas to, aspon u meho je to znat, ale stejne nakonec beru jen kvalitni 95, kdo y daval o ty 3-5 kc na litru vic... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 TAK JÁ TE´D VYUŽIL JEN SITUACE A ROZDÍLU POUHÝCH 1KČ NA LITRU. JINAK ZASE BUDU PRAKTIKOVAT N95 A NĚKDY V BUDOUCNU V RÁMCI REGENERACE ZAS DÁM TŘEBA PÁR NÁDRŽÍ VERVY. JÁ SI TOTIŽ KDYŽ CHCI VERVU ZAJEDU 35KM, POKUD TAM NEMÁM CESTU A TAK I Z TOHOTO DŮVODU. kDYBYCH MĚL VERVU BLÍŽE BYLA BY TO JINÁ. PAWOUKU MÁŠ ODKAZ PŘÍMO NA TEN SAJRAJT ABYCH VIDĚL O CO GO? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 (editace) Ten benzín je drahý zas... Jak 3.6 zmetci A ojetej bude levnější než nafta http://www.auto.cz/skoda-superb-iii-ma-kompletni-cenik-nejlevnejsi-diesel-1-6-tdi-stoji-600-900-kc-86195 Editováno: 10. Březen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 VIF aditivum do benzínu Mám právě v autě jednu plechovku, tak to zkusím. e že bych si myslel, že to nějak zvedne výkon, spíš kvůli mazivosti. Do teď jsem tankoval OMV MaxxMotion N95, který má podle testů právě zvýšenou mazivost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 (editace) Kompletní S3 ceník je zde: http://forum.skodahome.cz/topic/120336-superb-iii/page-14#entry2020834 No zadarmo ty auta nejsou a ani skoro zadarmo Editováno: 10. Březen 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 kokto, ale jen o litra pri stejnym vykonu - jestli dobre koukam, to je podle me vpoho... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky