Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Hmmm, tak vzhledem k tomu, že je čepro jeden z největších odběratelů, tak odhaduji, že ta adetiva už jsou v tom vylepšeném benzínu na Eurooilu (tedy čepru) co od nich tankuji. Rozdíl v ceně na litru je 40-50ha oproti standart N95. Tedy cena tohoto přípravku by musela být méně jak 200 kč aby se mi to vyplatilo kupovat a dolévat zvlášť. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hmmm, tak vzhledem k tomu, že je čepro jeden z největších odběratelů, tak odhaduji, že ta adetiva už jsou v tom vylepšeném benzínu na Eurooilu (tedy čepru) co od nich tankuji. Rozdíl v ceně na litru je 40-50ha oproti standart N95. Tedy cena tohoto přípravku by musela být méně jak 200 kč aby se mi to vyplatilo kupovat a dolévat zvlášť. 

Jo, tak nějak. Já ho v zimě koupil asi za 160 v Kelly, bylo to v nějaké akci. No a v zimě se mně s tím nechtělo manipulovat, tak s tím začnu až teď. Otázka zní - jaká aditiva a kolik jich tam mají. V tom testu benzínů prakticky vyhrál obyčejný N95 od Benziny, jenže ta ho v tichosti před nedávnem přestala aditivovat. :kol-32:  Na to se totiž nějak nevztahují žádné normy, takže se to prakticky nedá kontrolovat.

Odkaz ke komentáři

Vif ti akorát asi bude lépe mazat, možná ti přidá oktanové číslo těžko říct....

Pawoučku když ten motor šudláš, tak to fakt nepoznáš, musíš to vytočit alespon u mě a toho OMV benzínu cítím, že to opravdu méně táhne, ale až po cca 150km se to změnilo. Otázka jak to je u té tvé 1.4, s tou sem snad nikdy v životě nejel. Ale poznat by si to snad měl, osobně sem vervu poznal i u 1.6 MPI 75kw BSE ale opět když to točíš do 6000 otáček.. a opravdu to není placebo.

naměřit nějaké reálné hodnoty... to by chtělo natankovat obyč N95, natankovat N98 třeba tu vervu, odjed s tou vervou třeba 250km či aspon 1/4 nádrže a pak to změřit...ale ve stejnej den, aby byla +- stejná teplota.

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

Mno 3 bodíky :-) ano kaju se jsem pirát :-D ale spěchal jsem k doktorovi :-D ani to mi nepomohlo a pak sem měl tlak 200/100 ......  ale měli volavku borec v 50 jel 30 tak jsme ho dal mno a pak na volnoběh z takového brutus kopce se to rozkoulelo :-) a byli krááásně zašití že jsem si jich vůbec ale vůbec nevšim až když na mě blikalo hodně modrého :-D

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

ale houby o papíry, o papíry by to bylo za 90km/h či mimo obec za 140km/h

překročení nejvyšší dovolené rychlosti v obci o 40 km/h a více nebo mimo obec o 50 km/h a více

no jo, to sou ty kungpání v laurinách :D

Editováno: , autor: kokta7
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Je to tak, že pokud bys jel jen o 2km/h jsi hned na půl roku bez řidičáku a 5-10tis lehčí. Takhle tě může jen uklidnit, že si mohl dostat až 2500 a že jsi o řidičák nepřišel, ovšem nyní musíš jezdit jako beránek, páč máš na 12 měsíců podmínku se strašákem o5 1/2roku bez řidičáku pokud ten samý přestupek spácháš znova během 12ti měsíců.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Jo toho jsem si vědom, proto teď zpomalím, a na služebkách bude řídit kolega  a když já tak pomalu :-)

Mno co je to pro každého :-) šéf má stejnou podmínku jako já :-D tak si můžeme plácnou, ale jezdit snad spolu nebudem.

Odkaz ke komentáři

Koukám na bloček a je tam 50/89/86 ..... tzn :-) 89 naměřili a 86 po korekci asi platí. Mno jak sem viděl majáky tak mě huklo pač sem nevěděl kolik jsem jel a  modlil jsem se aby ne přes 90

Editováno: , autor: Korni
Odkaz ke komentáři

Tak co, kdo dorazí na Čaj do Lán?

1/ Clint

2/ Pawouk

3/ Stanmar?  (krouží Ikarusem a neví, kdy bude mít dost)

4/ Pancho

5/ Motosman

6/ Petrrr

7/ Kokta? (má to štreku a po okreskách mu to moc nejde)

8/Radius

9/ Ozák?  (učí se rovnice o dvou neznámých a v sobotu půjde k tabuli)

10/Tomiikk (na chvíli, pak pořádá dětskou diskotéku v klubu Dády a její housenky)

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...