Clint Vloženo 13. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 A já taky spal.... (u mě je jedno, jestli doma nebo na noční) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Tak jsem to přesunul, ale je to trošku rozházené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 To máš fuk. Hlavně aby dojel do Lán. Jinak budu v Lánech + 1. Domácí chce jet taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Jasně, je zvědavá, kam to furt jezdíš a co tam děláš. Ono sice čaje jsou jednou za měsíc, ale ty doma asi jezdíš na ty čaje 1x za týden. A místo Clinta na čaji je z toho prsatá bloncka asistenční :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Tak to má dneska Motosman po kolínku, nemůže ukázat jak je prožranej ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 To ani ne. Akorát se mi to prodraží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Tak jsem byl v servisu: nakonec KO zadní ložisko vč.čidla ABS a do nouzáku mě hodily 3 ze 4 žhavících svíček, takže příští týden tradá 8000-9000kč a bylo mi řečeno že v dohledné době mám přemýšlet o výměně tlumičů a to asi taky nebude žádná levnota... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 (editace) tak ložisko poznáš tak, že si zvedneš auto na zvedák a točíš kolem a které dělá bordel, tak je to ono.... jinak bráchovi v podobných km taky odešlo zadní pravý ložisko mno dej si pozor, aby ti neodešla kabeláž nebo jednotka k ABS, to by bylo horší. žhavící svíčka mu odešla taky jedna, ale už při cca 150 000km. drahý to nebylo. vyměn ale všechny, je to lepší.... tlumič stojí cca 2000kč jde o to jestli přední nebo zadní a jestli origoš neorigoš atd atd.... Editováno: 13. Březen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Jo jo svíčky budu měnit komplet, vyjde bez DPH na 520kč x 4ks. ložisko 4000kč a čidlo cca 1000kč, nějaká práce. prej je to u mého motoru opruz s těma svíčkama, jsou někde vzadu za víkem, nebo pod víkem dokonce, jsem tomu nějak nerozuměl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 to máš nějaký ložisko ze zlata ne? http://www.skoda-dily.cz/eshop/1t0598611-lozisko-zadniho-kola.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Origo loziska jsou draha. Vim ze uz na O1 stalo 3tis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 to je cena originálu, samozřejmě že mu řeknu, jestli nemají jiné. Nevím o těchto značkách nic extra, asi v tom ale rozdíl bude, když originál stojí necelých 5000,- FEBI, které hodně prodávají v Kelly pro servisy stojí 3000,- a tyhle ložiska stojí 1700,- tak asi v tom rozdíl ve kvalitě bude ne? Nechci tam dát něco levného a řešit ložisko za 2 roky znovu, možná je to blbost, nevím...máte někdo zkušenosti? Navíc na tom Skoda-dily mají že to je pro všechny motorizace, ale jak jim dáš VINko už ti vyberou jiné, takže tohle třeba vůbec na mého dvoulitra nebude moc být použito (už několikrát jsem to s nimi řešil), takže cena nakonec mlže být jiná. Uvidím na čem se domluvím v servisu, v pondělí mám přijít a uvidí kdy mě vezmou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Tak hoši, já jsem doma. Auto špinavé, co nedělám. Motor zahřátej, kuny si už mnou pracky radostí :-) Super večer, škoda že Kokta opět zklamal a Petrrr tentokrát také. Stringo byl omluven pro neschopnost pohybu své kárky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 Tak já už taky. Spojka nehoukla, prostě to udělá jen po delším stání a prvních rozjezdech. Spotřeba 7,2 při 105km/h na tempomat. Jinak pokec super. Pancho: asi ti nesvítí střed Cčka - pravá zadní obrysovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 to se na to musim podivat az to zetra umeju,teda vlastne uz dnes:) Jinak diky za pokec a za mesic urcite znovu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Jo no, škoda, sem se těšil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Clinte ja narozdil od kokty psal ze neprijedu s vice nez nejvyssi pravdepodobnosti. Kokta ovsem i kdyz to mel blize narozdil ode mne, o5 zradil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Jojo, je to zrádce a padouch ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Něco pro motosmana (sice BZB, ale po včerejším ohledání na parkovišti mi to přijde stejné): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 :-) Ano je to téměř stejné. Vzhledově ta trubka z odlučovače vede u mě do hadice sání a tady do hrdla turba. Nechám to vyměnit, umejt motor a uvidíme. Snad se vejdu do mé konstanty. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 (editace) Nástřel: Editováno: 14. Březen 2015, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Strc to ze skaly, to bude asi nejlevnejsi. Nebo udelej tzv. Konecne Clintovo reseni - kup so dehet. [emoji3] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Toho bohdá nebude, abych měl chrochtáka. To si raději vemu něco starého s V8. Toyota Sienna, Honda Odyssey, Lexus 600h, RX 350H. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Do tvého cenového standardu to má daleko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Neboj, něco přihodím a bude to akorát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky