motosman Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Ještě vyměním ten odlučovač oleje a kašlu na to. Myslím, že to může být zdroj problému s kroužkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 To je zajímavý postřeh, můžeš to trochu rozepsat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Dyt motos nic neměnil zatím nestandardního.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Vařím oběd a nestíhám. Myšlenku rozvedu později. Tak zatím rozvody, ložiskovou stěnu a teď odlučovač oleje a hadice. Mě to přijde hodně nadstandartní v 94000km. A to jsem při rozvodech nenechal zkontrolovat tu hřídel na přenastavování vaček. Jsem ten problém neznal. :-( 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Kokta je mimo, standardní je při tomto nájezdu měnit olej a ne skoro půlku motoru. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Kokta ma prevenci prostrednictvim otacek motoru v cervenem s chipem. Funguje to i jako diagnostika s tim, ze pokud tam bude zavada, tak se urcite projevi. [emoji33] [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 (editace) v čem sem mimo? rozvody je uplná věc, když člověk není prase tak je prostě vymění při 100 000 - 120 000km. že audina chtěla udělat doživotní řetěz, njn hold to nevyšlo to že ted bude měnit další věci njn... já to vidím u scouta, tam zatím nic neodešlo na motoru, ale odešli tam zase jiné věci, které taky stáli cca 15 000 kč + rozvody atd... ono 1.6 TDI u O2 taky není žádnej vejvar... kyselinka taky měnil při 110 000km EGR, které stálo cca 10000 kč, co naděláš nic... Editováno: 15. Březen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Jinak co ze to bude k obedu? Kdyz jsme u toho zradla, tak v Lanech nic moc jo to zradlo? Hold ceny byly tady pred tim pochvalovany. Mohli jsme tam do kasaren i kdyz dnes je to straznice, tam varili dobre, vsak jsem tam pribral 10 Kg. No jeste lepe vari v zamecke kuchyni pokud by to umel Clint zaridit. V hospodarskem dvore je senza misto k parkovani a navic je to tam vsude hlidane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Pečená krkovice s bramborovým knedlíkem a červeným zelím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 [emoji106] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 http://video.aktualne.cz/dvtv/do-blanky-zateka-budou-nutne-neustale-opravy-rika-expertka/r~91ece33cc44811e498be002590604f2e/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Jaktože tam stále teče, když byl tunel projektován jako suchý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Protože pořád prší. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 A jó, to mě nenapadlo, že někdo pomine takovou běžnou věc, že ve střední Evropě kupodivu i prší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 No kdyz bude nekdo chtit projed tak pouze offroad nebo SUV s povolenou brodivosti 1,0 metru. TO plati v bezdestnych dnech cervenec-srpen. V jinych mesicich se bude pronajimat ponorka. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Dotaz na phonemaniaky. Mam Nota3 s instalovanym Androidem 4.4 Kitkat. Od noveho roku vim ze je 5.0 Lolipop, jak to ze mi to nenabizi upgrade a pri pokusu o manual pise ze mam aktualni. Pritom znamy ma ten samej aparat asi 4 mesice a pred 14 dny se mu to spustilo samo a uz tam ma 5.0. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 protože máš asi brandovaný a tam většinou vychází o dost později, musel bych provést flashnutí stock ROM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Taky to tak mám s kolegou. Já t-mobile on Vodafone on android 5 já 4.4. Asi podle operátora. On s aktualizací není spokojený... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Stringo pis cesky, co je brandovany. Oba je mame z 1U mobile, on italskej, ja nemeckej. Poznat to je jen diky navodu tistenemu a nastavenem jazyku pri prvnim spusteni. Tedy jsou z ofic distribuce jinych zemi. Ne ovsem pres operatora. Je pravda ze on ma O2 ja T-mobile ale to s tim asi nebude souviset. Jo vim ze rade lidem ten 5.0 nevyhovuje, hlavne diky svetlemu prostredi, zmene ticheho vyzvaneni apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Já nerozumět. Jakou řečí to mluvíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Pawouku, ja prave taky ne. Jen jsem se chtel optat jak to chodi, o nic nejde. Vim ze bez toho 5.0 zas o tolik neprichazim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Já takové problémy nemám, protože můj obstarožní foun je poněkud mimo současné dění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Brandovaný = dotovaný, od nějakého operátora, mají tam svou ROM (je to verze Androida upravená přímo operátorem), proto někdo aktualizuje dříve, někdo později někdo vůbec Flashnout = nahrát Stock ROM = čistá ROM od výrobce telefonu, je bez všech nadstaveb operátorů, řekněme skoro čistý Android už to chápeš? Jestli máš Německýho founa, je nejlepší si stáhnout výrobcovu stock ROM a přehrát ji, potom to budeš aktualizovat okamžitě po vydání upgrade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Tak par vecem jsem rozumnel. No dotovany bych mit nemel. Zadne aplikace ci funkce spojovane s jakymkoliv operatorem tam nemam. Byl normal zabaleny ofigo s plombama. Eu distribuce. To flashovani to jde tez mimo me, zase bych rad nejakou tu chvili ten foun mel. Diky za vysvetlivky. [emoji1] [emoji106] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Pawouku co to mas? Si vykradl Muzeum nekde ne? [emoji1] [emoji1] [emoji1] Ty takovej ITak a moderator a nosis muzejni kousky. Jako by vyrobni reditel SA jezdil ve felicii. [emoji2] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky