Clint Vloženo 18. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 Pátek není nutný, můžeme udělat i jiný den. Tomiikk navíc v pátek hraje na dětské diskotéce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 Proč? Protože tam většina může být do pozdních hodin. Ale klidně to může být i v jiný den. Pondělky a čtvrtky jsou také zasekané. Ve středu s bráchou nemůžeme, a ostatní dny jsem dost limitován pohotovostmi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 Jinak ja taky neprijedu, musel bych Motosovi koupit kofolu a to mi za to nestoji. [emoji2] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 to byl vtip na Radiusovo konto jak chcete, pátek ve finále špatný není. stejně po 12 hodině na to už házím bobek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 Pravda, pátek má výhodu, že v sobotu někteří nemusí vstávat do práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 Je pravda ze i mne vzdy patky vyhovuji nejvice. Ale s terminy se vam do toho nikdy nes.ru, pac si to stejne udelate kdy chcete a ja pak bud muzu nebo ne. Tedy zadnej stres. Radius spis nema prezuto a na zimacich jd to sebevrazda. [emoji2] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 tak v létě ti právě moc zimáky neubývají ale nahouby se s tím jezdí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 to byl vtip na Radiusovo konto jak chcete, pátek ve finále špatný není. stejně po 12 hodině na to už házím bobek. Tak to jó, jen jsem to poněkud nepochopil. Ale z toho si nic nedělej, po dnešním debaklu v matice jsem intelektuálně na mizině (ono to spíš bylo hlavně před tou matikou). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 to byl vtip na Radiusovo konto jak chcete, pátek ve finále špatný není. stejně po 12 hodině na to už házím bobek.To se divim, to je domenou hlavne Prazaku, patek = mala sobota. Hold uz te nakazili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 jo u mne to tak neni:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 Kokta: jako že zimní gumy v létě moc neubývají? Snad naopak ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 (editace) jak který ovšem... ale rozhodně ty zimní v létě ubývají méně, než měkké "sportovní" směsy co berete v matice? zlomky? dnes debakl nebyl, Pardubky konečně vyhrály! Editováno: 18. Březen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 Kombinatorika. No za pět to nebylo, ale v poslední době jsem si navyknul na jedničky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 no ja tam asi uz hodim letnaky,dneska tady bylo 19:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 Clinte, tak nahoď nějaký termíny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 17.4 snad mi do té doby opraví car.[emoji2] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 Tak vemeš sviště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 Ten je od loňska na pravdě bóží. Napadla ho rakovina kastle a místy i malomocenství.[emoji22] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 Ajaj, a čím jezdí paní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 no čím, oktávkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 Aha, já mám za to, že ta stojí v garáži (pokud tedy není zrovna v servisu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 na co oktávka v garáži, ta musí polykat kilometry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 do toho bych sel http://www.autoforum.cz/zajimavosti/delorean-dmc-12-na-prodej-je-krasny-kus-jeho-cena-jen-poroste/?utm_source=rss&utm_medium=direct&utm_campaign=rss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 Paní chodí pěšky, nebo jede sockou. Bohužel, jestli se zadaří motorka, bude muset jezdit Octou. Samozřejmě platit benzín a servis. Ještě přemýšlím nad koulí a vlekem na motorku.[emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 To je Rádiusův návrh, já to jen parafrázoval. Ale 100% s ním souhlasím. Takže kdy bude další čaj? Ať vím, s čím mám počítat. 10.4. nebo 17.4.? Nebo nějaký jiný pátek? ja jsem taky pro to takhle nakombinovat a termin bych bral 10., protoze 17. nemuzu, jsem cely tyden pryc To se divim, to je domenou hlavne Prazaku, patek = mala sobota. Hold uz te nakazili. to se pletes kamarade, je videt, ze k vam jeste nedorazil novy pragotrend a dni v tydnu, proto te poucim puvodni den / nový den pondeli / nedele 2 - jeste se nemusi pracovat, max precist maily a na par odpovedet. prichod na 11:30 (obed) a odchod v 16:00 utery / utery - prvni pracovni den tydnu, prichod na 7:00 a odchod 19:00 streda / streda - den kdy se odpociva po tezkem pracovnim vykonu v utery - prichod na 9 odchod v 16 ctvrtek / patek - den pred vikendem, pracuje se na 50% dohaneji resty a pije kavicka, prichod na 9 odchod 12:30 (nebo driv kdyz se da rychlej obed) patek / sobota 1 - prvni den vikend, jiz se nepracuje, imituje se prace z domova sobota / sobota - druhy den vikendu, ktery slouzi k vystrizliveni po alkoholovem dychanku v sobotu 1 nedele / nedele - treti den vikendu, ktery se venuje navsteve farmarskych trhu, kostela a v pripade pokracujici bolesti hlavy ze soboty i lekarny a proto se v praze zije dobre motosman - jedes v sobotu na bobovku s OC? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky