Petrrr Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Co, vy nemáte 2 auta? Ono vy Pražáci asi opravdu budete chudáci. Možná až přestaneš platit 30ti tisícové taxi v servisech za tu Tvojí šunku, mohl by si své paní koupit pořádné bezpečné auto. Já sice nemám žihadla atd., ale obě kupovaná jako nová jedno ve stáří 2 let, druhé 4 let. I když ty si zase furt vozíš kaďáček ve služebním, tak nejsou u vás 2 auta potřeba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Ozi, ještě si zapomněl dodat, že za to tam je ten průměrný plat 35tis a pokud někdo udělá nějaký ten přesčas, max. půl hodiny denně tak si přijde i na 50tis. něco na tom tvém harmonogramu bude, páč po obědě v pátek v Praze už Pražáka nepotkáš, jen turisty. Vzhledem k tomu, že nejsi Pražák (hned mi to nedošlo) ale Berouňák tak se ti dá věřit. Moje babička pocházela z Berouna, tak že ti věřím. Pak tam mám kamaráda z vojny v Chyňavě (pochází z Hýskova) a příbuzné z manželky strany ve Zdejcině (náplava z Prahy a Košic). ty jsi ovšem taky berounská náplava ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Termíny omrknu, až je budu znát, to je za pár dnů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Petre jasny, ja jsem naplava z Velesina (mestecko kousek od Ceskych Budejovic) napred od skoly Prahy a tedko od vanoc uz do Berouna. Vsak kdo by v sobotu 1 pracoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Motos třeba, ten pracuje na svých asistentkách. Proto teď musel dokázat v Lánech, že opravdu jezdí na nějaký srazy s neplacenými propagátory ŠA. Tak, že termín se mu hodil a doma zase může tvrdit, že se scházíme 2x týdně. :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 (editace) Ozi: asi nepojedu, nevím, jestli budu mít hotové auto. Uvidím v sobotu dopoledne. Jinak v servisu se už točí čísílka na kase. [emoji23] S technikem jsme se domluvili a snad to dobře dopadne....... Mám být v klidu do 30ti se určitě vejdeme.[emoji106] Editováno: 19. Březen 2015, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Ty vole Motosi, ty aby si chyběl? Toho bohdá nebude, tak jak se říká v jedné pohádce, že bez soli to nebude nikdy ono, tak čaj bez Motose také ne. Tě někdo vezme ne? Však je vás tam Pražáků plná prdel. Popř. seběhneš do garáží a přijedeš tím Lexusem, no a nebo přijdeš o kofolu, což je to nejdůležitější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Vždyť u tebe už tam musí mít poznámku - p.Motosman, cena práce + díly = 30 000 Kč včetně DPH. Na čaj tě případně někdo může naložit a odvézt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 bez tak se ještě musí na termíny podívat nejdříve Clint, jestli má spací směnu nebo ne. :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 No ja te muzu vzit i na tu bobovku kdyz budes chtit chtel jsem ti nejak vzit ty cepice, ale ty uz stejne budes potrebovat az pristi rok co? Jeste jsem nejak zapomnel na pancha jestli pojede, ale nejsem si jistej, jak to ma s praci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 No a když tě nikdo neveme, klidně pro tebe já přijedu. Možná přiletím, páč tou dobou předpokládám budu už milionář, ta sportka musí už klapnout a nebudu se drkotat z Varů autem, když můžu letět vrtulníkem, navíc bratři mi půjčí Blackhawk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Klucí klíd. Smotal se čaj o páté se srazem OC. Čaj samozřejmě nevynechám. Ozi: rád bych dorazil, ale zatím nevím. Ozvu se. Díky za nabídku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 ok, kdyby nahodou tak spis mobil nez tady 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Malá generační obměna. 600h a 600hl[emoji106] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Jo, hoši mají nějaké tajnostě, ještě že mi teploušové nějak nevadí, pokud se nějak nevolizují přede mnou. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 (editace) Tuhle na pražském srazu se drželi za ruce a koukali na Ozákův pekáč :D Možná založej vlákno v hospodě "Ozi Motorettosman" Editováno: 19. Březen 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Ten Lexus 600H tak to H znamená Lexus 600+ hasičák? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Jo, Clinte ono to asi ani s těma asistentkama nebude tak horké, teda asistentama. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 H jako hybrid + 280kw, l jako long + 15cm a 600 jako V8 5l. [emoji39] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Já vím, jen jsem Tě zkoušel. Fotkama se chlubíš ale na čaj dovést to ne. Pancho umí senza vytunit kola. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Oba vypadají stejne, tech 15 cm nikde nevidím... Petře, že se nestydíš na nás něco takového hazet, když všichni vime, že Clint měnil auto za naftu jen proto, aby dokázal uplatit dojíždění obden k tobě do varu! [emoji14] 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Ten šedej má delší dveře, ale není to moc vidět. Stejný jako A8 a A8l. Tohle raději vozit nebudu. To už by jste si nikdy nekoupili žádné auto. Kola stojí stejně jako celý Rapid. [emoji2] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 (editace) Doufám, že to nečte někdo cizí, pač bych pak mohl náš klub přejmenovat na Clintův buzz klub a místo klubových samolepek si všichni koupíme ty kožený policejní čepice s cvočkama Ozi je ten vlevo, maskuje se parukou Editováno: 19. Březen 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Twl. Já budu ten vpravo. Čepici a ty pouta mám. Dokonce bych našel i kolík na řízení křižovatek. [emoji33] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky