Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Co, vy nemáte 2 auta? Ono vy Pražáci asi opravdu budete chudáci. Možná až přestaneš platit 30ti tisícové taxi v servisech za tu Tvojí šunku, mohl by si své paní koupit pořádné bezpečné auto. Já sice nemám žihadla atd., ale obě kupovaná jako nová jedno ve stáří 2 let, druhé 4 let. I když ty si zase furt vozíš kaďáček ve služebním, tak nejsou u vás 2 auta potřeba.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ozi, ještě si zapomněl dodat, že za to tam je ten průměrný plat 35tis a pokud někdo udělá nějaký ten přesčas, max. půl hodiny denně tak si přijde i na 50tis. :kol-28:  něco na tom tvém harmonogramu bude, páč po obědě v pátek v Praze už Pražáka nepotkáš, jen turisty. Vzhledem k tomu, že nejsi Pražák (hned mi to nedošlo) ale Berouňák tak se ti dá věřit. Moje babička pocházela z Berouna, tak že ti věřím. Pak tam mám kamaráda z vojny v Chyňavě (pochází z Hýskova) a příbuzné z manželky strany ve Zdejcině (náplava z Prahy a Košic). ty jsi ovšem taky berounská náplava ne?

Odkaz ke komentáři

Ozi: asi nepojedu, nevím, jestli budu mít hotové auto. Uvidím v sobotu dopoledne.

Jinak v servisu se už točí čísílka na kase. [emoji23] S technikem jsme se domluvili a snad to dobře dopadne.......

Mám být v klidu do 30ti se určitě vejdeme.[emoji106]

Editováno: , autor: motosman
Odkaz ke komentáři

Ty vole Motosi, ty aby si chyběl? Toho bohdá nebude, tak jak se říká v jedné pohádce, že bez soli to nebude nikdy ono, tak čaj bez Motose také ne. Tě někdo vezme ne? Však je vás tam Pražáků plná prdel. Popř. seběhneš do garáží a přijedeš tím Lexusem, no a nebo přijdeš o kofolu, což je to nejdůležitější.

Odkaz ke komentáři

No a když tě nikdo neveme, klidně pro tebe já přijedu.

Možná přiletím, páč tou dobou předpokládám budu už milionář, ta sportka musí už klapnout a nebudu se drkotat z Varů autem, když můžu letět vrtulníkem, navíc bratři mi půjčí Blackhawk.

Odkaz ke komentáři

Doufám, že to nečte někdo cizí, pač bych pak mohl náš klub přejmenovat na Clintův buzz klub :D a místo klubových samolepek si všichni koupíme ty kožený policejní čepice s cvočkama :D

Ozi je ten vlevo, maskuje se parukou :D

post-32269-0-11989300-1426762967_thumb.j

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...