Clint Vloženo 29. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Pawouk: to vyzkouším co nejdříve. Nicméně těch situací, kdy jsem vypínal tempomat spojkou bylo i tak minimum ani si podobnou nevybavuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Jinak cumeli jste ted na zbravy na ct24 na ten motoairback ? Husty. Takova vesta ktera je spojena kablikem s motorkou a kdyz vylitnes z motorkx odjisti se a vesta se nafoukne a vytvori kolem celeho tela krunyr, na pater hrudnik ramena atd. Stoji to 15tis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Jojo, je to gut, ale nesmíš zapomenout ten kablík při opuštění motorky vycvaknout, jinak se nafoukneš jak baloooon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Pfůůůůů.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Záleží na profilu cesty,aktuální rychlosti a rozdílu mezi rychlostma. Klidně je schopen zařadit nejnižší rychlost a osolit to téměř k omezovači, aby co nejdříve dosáhl požadované rychlosti. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 (editace) Stejně můžeme bejr rádi, že máme jen obyčejnej tempomat, ten je zlatej. Když si vzpomenu na jízdu s adaptivním hravcomatem, je mi ještě zle.... Jdu se za dvacku najíst...mám noční Editováno: 29. Březen 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Petře, zanecháme (všichni) politických sporů a narážek, s Clintem jsem mluvil o tom, aby zase vynechal Kotexe ze svého slovníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 (editace) No ono se taky může stát, že až budu pořádat velkolepou párty - Clintův čaj o páté u nás na zahradě, spojenou s grilováním krkovičky, že Petrrr bude stát za plotem a nedostane ani vočouzenýho buřta :D A to jsem ho ještě nechával zdarma parkovat kinderkár u nás na privátním místě u domu, v závětří, ve stínu, za vrátky...manželka odháněla od jeho auta celou dobu kosáky, aby mu to neposrali a mladej plácal mouchy, aby mu to nevolejzaly. A než si to odvezl, tak mu to manželka dokonce opláchla dětským šampónem a zapudrovala záseky od šutrů A manželka nechala celou dobu auto napospas ulici....Takovej já jsem hodnej na kamarády z naší pirátské rodiny. Editováno: 29. Březen 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Dobra, uznavam. Politika nas nerozdeli. Uznavam ze i opakovany vtip neni vtipem. Kotex mi nevadi, pac si za to muzu sam a beru to jako srandu. Tak ted jsem se prekonal a doufam ze dostanu vic jak ocouzenyho burta. Taky doufam ze tam bude i tocena kofola. [emoji1] Taky kdyz to vyjde, tak tohov 17. Budu potrebovat skoleni s tempomatem, abych az pojedu vecer domu sem nezastavil az v Norinbergu , kdyz to nebudu umet vypnout. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 A ted ni to doslo, jeste me Pawouk s Clintem pomlouvaji pres SZ. Hold kdyz je zavist u Pawouka, tak je zavist. Clint novy auto ja novy a co by za Rapida dal. Tak se msti alespon takhle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Co chceš učit na tempomatu. Dáš za 1 , plnej kotel a až budeš v červeným, stiskneš set. Před barákem to chcípneš a je.[emoji23] 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 (editace) Petrrr: naopak, Pawouk se přimlouval, abys dostal víc než buřta a abych ti už neříkal Kotexi To víš, já - Stan a Pawouk jsme vedoucí čunitelé Clintova klubu , z nás si nemůžeš dělat srandu, to můžeme jen my z tebe Ještě přemejšlíme, jestli nám nezačneš vykat :D Editováno: 29. Březen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Něco pro Clinta: http://www.cybertronic-labs.cz/start-stop-blocker-i192c2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Tak to bych do Pawouka nerekl. [emoji106] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Motosi nejaka china, diky ktere ti vyhori pul elektroniky auta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Všechno je China. Pirelli, tvůj mobil...... Jinak firma šikovná..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 přesně tak, co není čína a vůbec v elektronice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 No nic, jdu hajat a nechám si zdát, jak mi na tachometru skáče první mil. km... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Koukám, že Petrovi nestačilo zaspamovat jeho vlastní vlákno 2-ma stránkami o Corneru, on musí jít zaspamovat ještě klubové vlákno tempomatem 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Coze ti skace? Retez? [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Stringo zde to beru z hlediska informaci nezaujatych vseobecne. U sebe z hlediska informaci vztazene primo k Rapidu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Však já to chápu, jen jsem si musel rýpnout Jinak k tomu TMP - teoreticky ano, když budeš mít dvojku, na TMP nastaveno 130, tak se bude snažit auto na tuhle rychlost dostat, zastavíš se podle mě na omezovači otáček motoru... K Corneru, jdi do toho, když už budeš měnit tu jednotku, tak ty 2 kabely natáhni k mlhovkám (na to se nemusí demontovat celá palubka, jen plasty pod ní a uvidíš že za to budeš ještě rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 A ted ni to doslo, jeste me Pawouk s Clintem pomlouvaji pres SZ. Hold kdyz je zavist u Pawouka, tak je zavist. Clint novy auto ja novy a co by za Rapida dal. Tak se msti alespon takhle. Já ti dám, že pomlouvají. Rapidy si dávám ke snídani a sazomety nechávám dehtařům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Clinte, pro vás kolenožrouty by se hodila tato vlajka: A pro nás ostatní tato (s nějakou úpravou ve smyslu doplnění názvu klubu): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Stringo, jasny uz je rozhodnuto. Metodika dle Pawouka pomohla a tak asi budou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky