Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Pawouk: to vyzkouším co nejdříve. Nicméně těch situací, kdy jsem vypínal tempomat spojkou bylo i tak minimum ani si podobnou nevybavuji.

Vloženo

Jinak cumeli jste ted na zbravy na ct24 na ten motoairback ? Husty. Takova vesta ktera je spojena kablikem s motorkou a kdyz vylitnes z motorkx odjisti se a vesta se nafoukne a vytvori kolem celeho tela krunyr, na pater hrudnik ramena atd. Stoji to 15tis.

Vloženo

Záleží na profilu cesty,aktuální rychlosti a rozdílu mezi rychlostma. Klidně je schopen zařadit nejnižší rychlost a osolit to téměř k omezovači, aby co nejdříve dosáhl požadované rychlosti.

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Stejně můžeme bejr rádi, že máme jen obyčejnej tempomat, ten je zlatej. Když si vzpomenu na jízdu s adaptivním hravcomatem, je mi ještě zle.... ;)

Jdu se za dvacku najíst...mám noční ;)

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Vloženo (editace)

No ono se taky může stát, že až budu pořádat velkolepou párty - Clintův čaj o páté u nás na zahradě, spojenou s grilováním krkovičky, že Petrrr bude stát za plotem a nedostane ani vočouzenýho buřta :D :D

A to jsem ho ještě nechával zdarma parkovat kinderkár u nás na privátním místě u domu, v závětří, ve stínu, za vrátky...manželka odháněla od jeho auta celou dobu kosáky, aby mu to neposrali a mladej plácal mouchy, aby mu to nevolejzaly. A než si to odvezl, tak mu to manželka dokonce opláchla dětským šampónem a zapudrovala záseky od šutrů ;) A manželka nechala celou dobu auto napospas ulici....Takovej já jsem hodnej na kamarády z naší pirátské rodiny.

• Pozitivní 1
Vloženo

Dobra, uznavam. Politika nas nerozdeli. Uznavam ze i opakovany vtip neni vtipem. Kotex mi nevadi, pac si za to muzu sam a beru to jako srandu.

Tak ted jsem se prekonal a doufam ze dostanu vic jak ocouzenyho burta. Taky doufam ze tam bude i tocena kofola. [emoji1]

Taky kdyz to vyjde, tak tohov 17. Budu potrebovat skoleni s tempomatem, abych az pojedu vecer domu sem nezastavil az v Norinbergu , kdyz to nebudu umet vypnout. [emoji23]

Vloženo

A ted ni to doslo, jeste me Pawouk s Clintem pomlouvaji pres SZ. Hold kdyz je zavist u Pawouka, tak je zavist. Clint novy auto ja novy a co by za Rapida dal. Tak se msti alespon takhle.

Vloženo (editace)

Petrrr: naopak, Pawouk se přimlouval, abys dostal víc než buřta a abych ti už neříkal Kotexi ;)

To víš, já - Stan a Pawouk jsme vedoucí čunitelé Clintova klubu ;), z nás si nemůžeš dělat srandu, to můžeme jen my z tebe :smich:

Ještě přemejšlíme, jestli nám nezačneš vykat :D :D

Vloženo

Však já to chápu, jen jsem si musel rýpnout  :kol-29:

Jinak k tomu TMP - teoreticky ano, když budeš mít dvojku, na TMP nastaveno 130, tak se bude snažit auto na tuhle rychlost dostat, zastavíš se podle mě na omezovači otáček motoru... :kol-28:

K Corneru, jdi do toho, když už budeš měnit tu jednotku, tak ty 2 kabely natáhni k mlhovkám (na to se nemusí demontovat celá palubka, jen plasty pod ní a uvidíš že za to budeš ještě rád  :kol-47:

Vloženo

A ted ni to doslo, jeste me Pawouk s Clintem pomlouvaji pres SZ. Hold kdyz je zavist u Pawouka, tak je zavist. Clint novy auto ja novy a co by za Rapida dal. Tak se msti alespon takhle.

Já ti dám, že pomlouvají.  kol1 Rapidy si dávám ke snídani a sazomety nechávám dehtařům. lol

Vloženo

Clinte, pro vás kolenožrouty by se hodila tato vlajka:

post-32075-0-80335500-1427663050_thumb.j

A pro nás ostatní tato (s nějakou úpravou ve smyslu doplnění názvu klubu):

post-32075-0-83304100-1427663174_thumb.g

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...