Petrrr Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 No, ja ti mozna odpustim, ale moje zena ne. [emoji36] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 tak to nas holt nebudes moct seznamit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 kokto, tys tady přes koncovky výfuku, tak čti: Dobrý deň pán Vlček, chcem sa informovať či nový Superb bude mať priznané koncovky výfuku iba vo vrcholnej motorizácii. Inak gratulujem, je to to krásne vozidlo a verím, že bude predajný hit . Miroslav SRMiroslav Dobrý den Miroslave, nový model Superb má koncovky výfuku vyvedeny viditelně do nárazníku výhradně ve vrcholné verzi 2.0 TSI o výkonu 206 kW. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 (editace) Však to je taky humel, člověk by se z toho zeblil. ale auto špatně nejezdí, jenom to nemá zvuk. a chce to alespon 19" kola, ideálně ty 20", aby to nějak vypadalo. Editováno: 30. Březen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 kluci, chystate se nekdo? http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=27811#entry1555058 mozna budu potrebovat spolujezdce ja bych mozna jel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Clinte, tys u zdroje, jak to vypadá s paralelní ranvejí? Kdy se začne stavět? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 (editace) určitě brzo pawouku akorát to brzo může být za 20 let jako to je s dálnicemi Editováno: 30. Březen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 No to by mně právě vyhovovalo - nebudu tady mít ten kravál skoro u baráku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 O paralelní dráze se hovoří už dvacet let. V současné době se zdá, že to zase někde usnulo, neboť díky slabému provozu není ani zapotřebí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Taky dobrý. Oni nám občas hodí do schránky takový propagandistický letištní plátek, kde to vynáší až do nebes, což poslední dobou ovšem nějak utichlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Slaby provoz, proc myslis ze ma Clint cas na spani v praci. Mu postavi drahu a ma po prdeli, resp. po spani. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Aha, tak odtud vítr vane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Zrovna na místě, kde má stát ta dráha, jsem objevil vzácného brouka, zřejmě se jedná o nějakou kolonii a ten brouk je chráněný..... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Tak ať tam ten brouk dlouho přežívá. Musíš se o něj řádně starat, podstrojovat mu a chránit ho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 (editace) ja bych mozna jel tak se dohodneme, zatim to vypada, ze se mi podari prchnout z hor driv jak za tebou pojede petr, tak bychom pripadne prijeli v presilovce... Editováno: 30. Březen 2015, autor: Ozi Toretto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Juchů venku chumelí, budeme stavět sněhuláky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Tak, že kdo přezul? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 A jak to souvisí s vláknem Clintův sraz Octávia? Tak, že z5 k tématu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Heh, příhodná poznámka. Přesunuto. A jak to souvisí s vláknem Clintův sraz Octávia? Tak, že z5 k tématu. Nijak, jen jsem to dal do špatného tématu. Nějak mi to po ránu nemyslí, viděl jsem v názvu Clintův a už jsem to psal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Brecka rychle taje, nevidim s letnimi zadny problem ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 já že jo. Je to samá břečka a zítra kvůli pojištovně už zimáky mít nemusíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 ja sem vklidu, nekdo prezouva pneu, nekdo meni auta - dnes tedy cesta zimni vozem 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 V Čechách hustě sněží, dálnice D8 je zavřená. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 myslíš ozi že pežot je auto? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Pawouku, to ví, měl jsem jednou příležitost si na Tobě smlsnout já. Kdy se zase poštěstí sprdnout moderátora. No dnes jsem taky vyjel naším secand car, i když na svém pneu ještě mám. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky