Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

No, ja ti mozna odpustim, ale moje zena ne. [emoji36]

tak to nas holt nebudes moct seznamit  :kol-32:

kokto, tys tady přes koncovky výfuku, tak čti:

Dobrý deň pán Vlček, chcem sa informovať či nový Superb bude mať priznané koncovky výfuku iba vo vrcholnej motorizácii. Inak gratulujem, je to to krásne vozidlo a verím, že bude predajný hit . Miroslav SRMiroslav

Dobrý den Miroslave, nový model Superb má koncovky výfuku vyvedeny viditelně do nárazníku výhradně ve vrcholné verzi 2.0 TSI o výkonu 206 kW.

Však to je taky humel, člověk by se z toho zeblil. ale auto špatně nejezdí, jenom to nemá zvuk. a chce to alespon 19" kola, ideálně ty 20", aby to nějak vypadalo.

Upraveno od kokta7

Clinte, tys u zdroje, jak to vypadá s paralelní ranvejí? Kdy se začne stavět?

určitě brzo pawouku :D akorát to brzo může být za 20 let jako to je s dálnicemi :D

Upraveno od kokta7

No to by mně právě vyhovovalo - nebudu tady mít ten kravál skoro u baráku. :kol-28:

• Autor

O paralelní dráze se hovoří už dvacet let. V současné době se zdá, že to zase někde usnulo, neboť díky slabému provozu není ani zapotřebí.

Taky dobrý. Oni nám občas hodí do schránky takový propagandistický letištní plátek, kde to vynáší až do nebes, což poslední dobou ovšem nějak utichlo.

Slaby provoz, proc myslis ze ma Clint cas na spani v praci. Mu postavi drahu a ma po prdeli, resp. po spani. [emoji1]

• Autor

Zrovna na místě, kde má stát ta dráha, jsem objevil vzácného brouka, zřejmě se jedná o nějakou kolonii a ten brouk je chráněný.....:D

Tak ať tam ten brouk dlouho přežívá. Musíš se o něj řádně starat, podstrojovat mu a chránit ho. :kol-28:

ja bych mozna jel

tak se dohodneme, zatim to vypada, ze se mi podari prchnout z hor driv jak za tebou pojede petr, tak bychom pripadne prijeli v presilovce... ;)

Upraveno od Ozi Toretto

Juchů venku chumelí, budeme stavět sněhuláky.  :gunners3:

Tak, že kdo přezul?  :kol-98:  :kol-98:  :kol-98:

A jak to souvisí s vláknem Clintův  sraz Octávia? Tak, že z5 k tématu. :kol-98:  

Heh, příhodná poznámka.  :kol-28:  Přesunuto.

A jak to souvisí s vláknem Clintův  sraz Octávia? Tak, že z5 k tématu. :kol-98:  

Nijak, jen jsem to dal do špatného tématu. Nějak mi to po ránu nemyslí, viděl jsem v názvu Clintův a už jsem to psal. :kol-34:

Brecka rychle taje, nevidim s letnimi zadny problem ;-)

já že jo. Je to samá břečka a zítra kvůli pojištovně už zimáky mít nemusíš ;)

ja sem vklidu, nekdo prezouva pneu, nekdo meni auta - dnes tedy cesta zimni vozem  :kol-46:

myslíš ozi že pežot je auto? :D

Pawouku, to ví, měl jsem jednou příležitost si na Tobě smlsnout já. Kdy se zase poštěstí sprdnout moderátora.  :kol-28:

No dnes jsem taky vyjel naším secand car, i když na svém pneu ještě mám. 

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.