Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

kokto, tys tady přes koncovky výfuku, tak čti:

Dobrý deň pán Vlček, chcem sa informovať či nový Superb bude mať priznané koncovky výfuku iba vo vrcholnej motorizácii. Inak gratulujem, je to to krásne vozidlo a verím, že bude predajný hit . Miroslav SRMiroslav

Dobrý den Miroslave, nový model Superb má koncovky výfuku vyvedeny viditelně do nárazníku výhradně ve vrcholné verzi 2.0 TSI o výkonu 206 kW.

Vloženo (editace)

Však to je taky humel, člověk by se z toho zeblil. ale auto špatně nejezdí, jenom to nemá zvuk. a chce to alespon 19" kola, ideálně ty 20", aby to nějak vypadalo.

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

O paralelní dráze se hovoří už dvacet let. V současné době se zdá, že to zase někde usnulo, neboť díky slabému provozu není ani zapotřebí.

Vloženo

Taky dobrý. Oni nám občas hodí do schránky takový propagandistický letištní plátek, kde to vynáší až do nebes, což poslední dobou ovšem nějak utichlo.

Vloženo

Zrovna na místě, kde má stát ta dráha, jsem objevil vzácného brouka, zřejmě se jedná o nějakou kolonii a ten brouk je chráněný.....:D

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

ja bych mozna jel

tak se dohodneme, zatim to vypada, ze se mi podari prchnout z hor driv jak za tebou pojede petr, tak bychom pripadne prijeli v presilovce... ;)

Editováno: , autor: Ozi Toretto
Vloženo

Heh, příhodná poznámka.  :kol-28:  Přesunuto.

A jak to souvisí s vláknem Clintův  sraz Octávia? Tak, že z5 k tématu. :kol-98:  

Nijak, jen jsem to dal do špatného tématu. Nějak mi to po ránu nemyslí, viděl jsem v názvu Clintův a už jsem to psal. :kol-34:

Vloženo

Pawouku, to ví, měl jsem jednou příležitost si na Tobě smlsnout já. Kdy se zase poštěstí sprdnout moderátora.  :kol-28:

No dnes jsem taky vyjel naším secand car, i když na svém pneu ještě mám. 

• Pozitivní 1
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...