kokta7 Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 taky bych někdy chtěl jet na okruh a na smyky, ale počkám až budu dojíždět pneu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 Tam se stejne delaji smyky na tech kluznych plochach a na mikru tak ze si pneu moc nepokakas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 (editace) já bych chtěl jet na okruh, předtím jsem byl jednou se známým s R8 a bylo to moc zajímavé. Editováno: 8. Prosinec 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 (editace) http://www.hyperslevy.cz/cela-cr/10-10-2013-skola-smyku-se-zkusenymi-lektory/ a to je drahé? :-) lepší odkaz. kdy jedeme do Plzně? Na jaře? http://www.svezenicko.cz/cenik-a-objednavka Editováno: 8. Prosinec 2013, autor: treo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 Kokto, ty jsi snad jel už ve všech značkách aut, co děláš za práci? Jestli to není tajné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 (editace) většinu času IT, pak mám ješte dalších jiných aktivit které jsou nárazové. to víš, dobrej kamarád a jeho rodina je trošku majetnější, takže Mcstradale, R8, A8, apod a i jeden kamarád si pořidil starší R8, hold jeho sen... Editováno: 8. Prosinec 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 Tak se svezenickem jsem zrovna jel v tom F430 a husty. Bych sem dal video kdybych vedel jak. Je treba akorad pri podpisu najemni smlouvy. Pojistka je sice v cene ale spoluucast 10% hradi zakaznik coz si kazdy lehce spocita kolik to je. Jsem byl pri tom rizeni spocenej az na kadaku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 Tak to se kokta ms ja za ta svezeni musim platit a on to ma zadaco. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 jojo bylo to super... takhle si strádovat 220 po okresce, všichni ostatní stáli já bych do tohohle půjčení za prachy nešel a ještě 10% škoda... hm http://www.tipcars.com/saab-9_3/28-turbo-x-combi-xwd-14963995.html http://www.tipcars.com/saab-9_3/aero-sport-28ts-184kw-automatcrserviska-33500747.html moc pěkný autíčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 No vtip je v tom ze se to clovek dozvi az na miste a byl to darek. Zazitek peknej ale z tohoto duvodu uz bych ho nezopakoval. A to jinde treba dopredu podepisujes smenku ktera kdyz vse dopadne ok se zrusi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 Saabi me nikdy nejak nenatchli. Co s autem co uz se ani nevyrabi resp. Autombilka neexistuje, dily atd. I kdyz nyni kusove novej majitel zahajil vyrobu. Pro Rusko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 ad Saab, automobilka acina znovu vyrabet a prvni co bude obnovovat je prave benzinovej model 9-3. a jinak to auto je super, bohuzel u nas pokud je aspon trochu pekny tak stoji ranec. Jinak parada a auta jako takoveho bych se rozhodne nebal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 (editace) Máme v práci 3 SAABy 95, speciálně upravené jako Runway tester. Abych řekl pravdu, nelíbí se mi žádnej. Palubka je fakt hnus (možná ty nové mají lepší to uznávám) a je v nich málo místa pro řidiče. Co mi vadí je startování auta klíčkem na středové konzoli mezi sedačkama a ze všeho nejvíc, že je tam také stahování všech oken.... Máe všechny v automatu a v benzínu, motory hamtaj solidně, ale žerou jako prase. Editováno: 8. Prosinec 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 (editace) clinte ono zalezi, ten interier je trochu za zenitem, ale sportovni nalazeni auta to kompenzuje ja treba hodne koukal na tento model http://www.autokrs.cz/detail/?car_id=A222/13 a uprimne, treba pro me jak jsem velkej tak startovani ze stredove konzole je super, nekopu do toho kolenem a do auta se slozim stejne jako do octavky Editováno: 8. Prosinec 2013, autor: Ozi Toretto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 Ty palubky a interiér jsou ale hodně za zenitem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 Tak nějak. Já raději Volvo. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 Tady je jeden z nich (prostřední stářím)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 ale prosím tě v čem? navigaci stejně ty nemáš, MF taky ne. takže spíše tvoje oktávka je za zenithem... takovy krásný sedačky, o té si v oktě můžeme nechat jenom zdát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 (editace) To zapomeň...Kokto, není to jen o navigaci a MF volantu, jde o zpracování, použité materiály a ergonomii a to je u SAABa na hovno. Věčně nám tam vypadávají nějaké dekly a krytky...Jediné, co se Saabu povedlo, jsou ty letecké gongy při nepřipoutání a výsuvnej rozkladací držák na nápoje Editováno: 8. Prosinec 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 možná nahovno jsou jenom uživatelé, co to auto používají. je jasný, že ve firemním je to každému jedno, at je to špinavy, zasrany, rozbity apod... a oktavie má co za materialy, na 100% horší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 (editace) To rozhodně ne! Asi ti zase udělám pár fotek.... Positivum na autech je, že nejsou tak často v servisech a že ta hnusná a laciná palubka celkem funguje. Kokto: proč tedy neprodáš tu lacinou, hnusnou a nepovedenou oktávku, když ji pomlouváš každou větou? Já bych oktávku za toho Saaba neměnil Editováno: 8. Prosinec 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 no jo, já vím že si jinej. ty máš rád palubovku z ševroletu. jestli je u saaba tohle hnusny, tak pro tohle ani nexistuje slovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 kokta zase koktá, nemá rád bílou a naftu a také nemá rád Octavii. A proto si koupí bílou OII TDI... Tím se všechno vysvětluje. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 (editace) Zejtra ti blejsknu naše palubky v Saabech, jak se ti budou líbit. Ta palubka v Chevroletu nevypadá špatně, ale auto bych nechtěl. Editováno: 8. Prosinec 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 pawouku běž mazat v octavii, už si tam budeš psát jenom pro sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky