Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

já bych chtěl jet na okruh, předtím jsem byl jednou se známým s R8 a bylo to moc zajímavé.

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo (editace)

většinu času IT, pak mám ješte dalších jiných aktivit které jsou nárazové.

to víš, dobrej kamarád a jeho rodina je trošku majetnější, takže Mcstradale, R8, A8, apod ;) a i jeden kamarád si pořidil starší R8, hold jeho sen... 

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Tak se svezenickem jsem zrovna jel v tom F430 a husty. Bych sem dal video kdybych vedel jak. Je treba akorad pri podpisu najemni smlouvy. Pojistka je sice v cene ale spoluucast 10% hradi zakaznik coz si kazdy lehce spocita kolik to je. Jsem byl pri tom rizeni spocenej az na kadaku.

Vloženo

No vtip je v tom ze se to clovek dozvi az na miste a byl to darek. Zazitek peknej ale z tohoto duvodu uz bych ho nezopakoval. A to jinde treba dopredu podepisujes smenku ktera kdyz vse dopadne ok se zrusi.

Vloženo

Saabi me nikdy nejak nenatchli. Co s autem co uz se ani nevyrabi resp. Autombilka neexistuje, dily atd. I kdyz nyni kusove novej majitel zahajil vyrobu. Pro Rusko.

Vloženo

ad Saab, automobilka acina znovu vyrabet a prvni co bude obnovovat je prave benzinovej model 9-3. a jinak to auto je super, bohuzel u nas pokud je aspon trochu pekny tak stoji ranec. Jinak parada a auta jako takoveho bych se rozhodne nebal... ;)

Vloženo (editace)

Máme v práci 3 SAABy 95, speciálně upravené jako Runway tester. Abych řekl pravdu, nelíbí se mi žádnej. Palubka je fakt hnus (možná ty nové mají lepší to uznávám) a  je v nich málo místa pro řidiče. Co mi vadí je startování auta klíčkem na středové konzoli mezi sedačkama a ze všeho nejvíc, že je tam také stahování všech oken....

Máe všechny v automatu a v benzínu, motory hamtaj solidně, ale žerou jako prase.

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

ale prosím tě v čem? navigaci stejně ty nemáš, MF taky ne. takže spíše tvoje oktávka je za zenithem... takovy krásný sedačky, o té si v oktě můžeme nechat jenom zdát.

Vloženo (editace)

To zapomeň...Kokto, není to jen o navigaci a MF volantu, jde o zpracování, použité materiály a ergonomii a to je u SAABa na hovno. Věčně nám tam vypadávají nějaké dekly a krytky...Jediné, co se Saabu povedlo, jsou ty letecké gongy při nepřipoutání a výsuvnej rozkladací držák na nápoje :)

Vloženo

možná nahovno jsou jenom uživatelé, co to auto používají. je jasný, že ve firemním je to každému jedno, at je to špinavy, zasrany, rozbity apod...

a oktavie má co za materialy, na 100% horší.

Vloženo (editace)

To rozhodně ne!  Asi ti zase udělám pár fotek....

Positivum na autech je, že nejsou tak často v servisech a že ta hnusná a laciná palubka celkem funguje.

Kokto: proč tedy neprodáš tu lacinou, hnusnou a nepovedenou oktávku, když ji pomlouváš každou větou? Já bych oktávku za toho Saaba neměnil

Vloženo (editace)

Zejtra ti blejsknu naše palubky v Saabech, jak se ti budou líbit.

Ta palubka v Chevroletu nevypadá špatně, ale auto bych nechtěl.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...