Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jo, taky jsem slyšel - jeden kolega v práci byl řidičem a jeden bývalý kolega střelcem na tomto stroji. :kol-28:  Ovšem po zásahu z tankového kanónu z toho většinou zbudou tak kola z podvozku. :kol-34:

Vloženo

Rád bych připoměl, že ti kluci jedou z blbýho cvičení domů. Jako už nespočítaně ostatní a z ostatních armád, které jsou momentálně spřátelené. Nic víc v tom není. Howg

Vloženo

Rád bych připoměl, že ti kluci jedou z blbýho cvičení domů. Jako už nespočítaně ostatní a z ostatních armád, které jsou momentálně spřátelené. Nic víc v tom není. Howg

Jo, ale kdo tady rozpoutal kampaň proti průjezdu kolony a nakonec se skoro žádní odpůrci ani neukázali? Lidi tímto jen veřejně (nejen na internetu, kde si kdejaký otrapa otevírá hubu) vyjádřili podporu a odpor proti těmto hlasům. Čest odpůrcům průjezdu, kteří se nebáli dostavit a slušně protestovat, tak jako mají právo vyjádřit svůj názor v každé demokratické zemi. Na rozdíl od těch nedemokratických postbolševických, kde by je za jiný názor, než je ten "správný" zavřeli.

Vloženo

Howg.....

Na fcb je další článek o výdrži moderních motorů.

Po přechroupání jsem se dostal k názoru, že Clint si ho popravil sám.

No a co přesně tedy Clint dělal špatně? Olej měnil včas, neloudal se...?

Vloženo

Mno. Vzal jsem v úvahu všechny posty z fór a tak nějak. Mě to vyšlo. Prosím berte to jako mojí myšlenku. Clintovi cesty jsou vesměs stàle stejné. Z vesnice k dálnici, dálnice na tempomat pak 100 metrů a parkinng. Kilometrově na dnešní dobu žádný zázrak. Pak se vyspí a z5.[emoji2]

Z těch všech článků a babských rad se přikláním k názoru, že: měnit olej dle jízd ( město/ mimo město/ full low trotlle atd) dále jezdit a střídat jízdní režimy ( na sraz jako obvykle, do muzea full a pak jako K. BLOCK)

Jsem z toho rozpolcen, nicméně můj tchán jezdí ....... a auto přežilo to co bych ani ve snu nrčekal. Citroen Piccaso chrocht 2.0 .....

Vloženo

Hm, já jezdím taky pořád stejným stylem, přizpůsobeným konkrétnímu motoru. Trasy jsou dálnice/silnice I. tříd a okresky, město naprosto minimálně. Tak nevím.  :kol-32:  Asi tedy budu muset občas jet pár desítek km na vytočenou trojku, aby se to vypálilo. :kol-34:     

Vloženo

jestli chceš, tak di dám lekci vysokých otáček ;)

Neboj, já vím, kde omezovač zasahuje - u mně je to 6500 ot. Taky to občas protáhnu, třeba při předjíždění, nebo minule v Buchlovských kopcích. Ale nedělám to každý den, či týden. Ovšem Ozi na to má vhodnější nářadí. :kol-28:

• Pozitivní 1
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...