Barbossa Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 A co takhle koupit zimaky a ještě to přezout ;-) já doufám že se v neděli nademnou počasí slituje a udělá se pěkně. Budu se vracet domu z práce Na letních. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 No, zimáky já nemám a tím pádem mám teď zase s oktou šlus.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Aspoň ji nebudeš mít prosolenou. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Tak on je Pawouk nakonec ajtak - Backup Area Network = (BAN) Přelož mi to do srozumitelné řeči. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Hoši, neuvěřitelná věc, od rána mi v práci nešel net. Byl jsem jak na trní, co se tady děje bez mé přítomnosti, naštěstí po dobu vaší služby se nic zvláštního nestalo. Dokonce jsem se díky nefunkčnímu netu odhodlal a udělal i nějakou práci. Tfuj. Joooo, hoši. Někteří to trochu uspěchali s tím přezutím a trofnu si tvrdit, že těch lidí je většina. Jestli mě nějakej takovej někde sestřelí autem, tak pak já ho sestřelím jiným způsobem. U nás od rána sněží a ještě nepřestalo. Už ráno jsem z auta musel ometat 6cm sněhu. Radiuse se to netýká, ten stejně přezouval 2x denně, ráno zima na zimákách odpo teplo na letňákách, tedy te´d konečně nemusí a nechal tam zimáky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Já jsem pořád na zimákách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 já taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Pancho, ty holky jsou super, co to asi muselo dát práci to natočit. No přidal bych se k nim, hlavně tom posledním sestřihu. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Ká jse na letních zimákách[emoji26] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Petrr take bych se pridal:)) a praci to muselo dat,klobouk dolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Tak jsem otevřel kapotu mého chrochtáka a zase jsem se zděsil.... Navzdory pískadlu od Deramaxu mi něco krásně chodí chrápat v noci na ten hadrovej kryt od baterie. Byl plnej chlupů a jak se tam mele, tak ten polstr kapoty byl celej vydřenej, lezou z toho chlupy. Zatím nic překousaného není, nastartovalo normálně. jen jsem to vyluxoval a večer to postříkám ještě sajrajtem proti kunám. Fakt pěkný, ta potvora chrápe 10cm od pískadla a vůbec jí to nesere 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Pokud ovšem pískadlo píská... Když to neslyšíš, jak to poznáš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 (editace) Treba je to kocka. Me tam leze sem tam taky. Nejaka dvounoha ne a ne mi do auta vlezt i pres lakadlo v podobe me osoby [emoji23] , ale ctyrnoha i pres plasicku obcas zavita, ale asi se moc nezdrzuje. Editováno: 2. Duben 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Dvounohé kočky musíš lákat na pořádnou klobásu, řekni Pančovi 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Jestli mě nějakej takovej někde sestřelí autem, tak pak já ho sestřelím jiným způsobem. Si děláš srandu ne že budeš střílet po lidech co mají legálně letní gumy na svých autech kvůli trocha zmuchlaneho plechu na tvé parodii na Octavii.:-D :-D :-D Ale jinak máš pravdu bude nás přesyla na letních já si drbu hlavu a sypu popel na hlavu v neděli to vypadá na hodně opatrnou eko jízdu po A4. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 (editace) včera sem taky jezdil v 5cm sněhu a uplně v pohodě s letnákama. po 10 hodině to stejně hned roztálo. Editováno: 2. Duben 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 (editace) Clinte :co tam dát past na medvědy ;-) Nebo nějakej jed. Editováno: 2. Duben 2015, autor: Barbossa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 včera sem taky jezdil v 5cm sněhu a uplně v pohodě s letnákama. po 10 hodině to stejně hned roztálo. Že jo:-D zimní gumy jsou pro amateri ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 (editace) Tak sem to vystříkal sajrajtem proti kunám, to je smrad, že i sousedovic vlčák hodil šavli Byl jsem chrochtáka trochu provětrat, tedy co musím ocenit je to vyhřejvání sedaček, jak to funguje. U OII jsem čekal věčnost, ale tady si do minuty myslím, že mi hoří prdel. Asi nejlepší výhřev, co jsem zatím mohl v autech s výhřevem jezdit. Editováno: 2. Duben 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 doufám, žes to nastříkal do sání vzduchu to zlepšuje spotřebu! 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 (editace) Pro jistotu jsem vystříkal kabinovej filtr Akorát jak je venku vítr a já to stříkal sprayem, šlo mi to nějak na pazouru a mě teď smrdí, ani mejdlo nezabírá. Ani ve frňáku se te´d nemůžu rejpat Editováno: 2. Duben 2015, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Barbosso, popravde Rapid sice muze byt parodie na Octavku. Octavka je ovsem parodie na auto nizsi stredni tridy. Ostatne vsechny plechovky v kterych dnes jezdime jsou jen parodie na auta. Kabanovo vozy obzvlast 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Jasný. Pořadný auto je superb. Už jsem nass..l jednoho majitele A8L i Lexusu. Prostě jsem je utloukl výbavou.[emoji23] Kterou nemá ani Rolss. A to má jen takový základ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 (editace) no protože u té premiovky nezávislé topení nestojí 20 000kč, ale 60 000kč navigace s televizi nestojí 45000kč ale 120 000kč takže si to tam rychle rozmyslí i tyhle majetný lidi dávat Editováno: 2. Duben 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 To je prd. Nemaj deštník, park pilot a chladící schránku.. [emoji23] Jsem ji řek, že Škodovka to má v základu a zkzil jsem ji celej den. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky