Petrrr Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Prisada je jen kvuli tomu aby mohli zakaznikovi dokazat ze ho vymenili. Kdyby to chtel zakaznik prokazat. Ta prisada po par tis.km zmizi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Jak to, že někde ta přísada svítící je a někde není? Škoda tvrdí, že origo jí mají všechny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Ja si myslim ze to je na objednavku na zakazku nekterych velkoodberatelu jako jim urcite SA je, ale to jen muj nazor. Maji to spolu urcite nasmlouvane ze SA bude od nich rocne odebirat tolik a tolik oleje s pozadavkem prisady toho fosforkujiciho srace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 (editace) castrol professinal mají prosvětlování lampou. Jiříku, jestli nechápeš co je prodej koncovym zakazníkum a velkodběratelům, tak to nikdy nepochopíš.... takhle se prostě vydělává. olej si svůj můžeš donést, autorizovaný servis proti tomu mít nic nezmůže.A pokud tě odmítnou, tak zavolat na linku Škoda, pak to půjde . Jsi přeci v EU Jenom mě napsal na protokol a na fakturu, že sem si donesl svůj olej v pořádku s normou 502.00, nic víc. Editováno: 5. Duben 2015, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Clinte, kazdy at si veri tomu cemu chce. Ja se s tebou prit nechci. Ty jsi tvrda palice [emoji1] a i kdybych ti ja nebo nekdo jiny donesl papir od Castrolu potvrzujici co tu pisem, stejne bys tomu neveril, to uz jsem davno pochopil. Co ty si vezmes do hlavy ti tezko nekdo vymluvi - dokud se o tom sam na vlastni kuzi nepresvedcis. Nechtel bych byt Tvou manzelkou. [emoji38] Jdu tedy radeji spat. Dobrou noc vsem a at vas kuny kousou celou noc. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Tak rano jako posledni odchazim a rano jako prvni jsem zde. Clinte, mel by sis to tady trochu srovnat. Ta dochazka je hrozna. Vetsina si to plete s pracovni dochazkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 To je v pořádku. Tak to má být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Tady je něco pro Clinta. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Jo Pawouku, to je podklad, doma jsem vystrachal ten kanystr 5l Edge Profesional z Auto Kelly a vse sedi. Tedy dobra prirucka ne jen pro Clinta. Ten letak ovsem poukazuje na to ze problem padelani tady tedy je a musim sluzebnicek uznat ac nerad ze jsem si myslel neco jineho. Kazdopadne kdyz clovek vi kde kupovat je to kein problem. Na druhou stranu v AS clovek nema uz zadnou kontrolu nad tim co mu tam vlastne nalejou, od kud to sami kupuji atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 (editace) Ozáku bůh Škody s tebou! Hold už přesun auto do bezpečí!!! necht se na bazoši dobře prodají! Editováno: 6. Duben 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 No ja bych mu to pustil na hlavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Dekujeme vam, ze i my ostatni vime o co go. Vsichni neprolezaji vsechna fora a diskuse o autech, vcetne FB a bazarech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 No nic. Prima love. Výměna manželek v USA. Zírám........[emoji33] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 ale to neni z fora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Hoši, já jsem na sračky :D byl jsem koledovat s mlaďasem a co barák, to paňák slivovice :D Veselé velikonoce chlapáci 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Spíš vánoce. Tady řádí sněhová vánice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Diky, tobe take. Je to na tobe videt. Kluk hodne vajec, tata hodne v hlave. To zase bude v satelitech nablito. [emoji3] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 A tady taky chumelí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Tady chumelilo celé dopoledne, ale hned to tálo. Já to mám v klídku, mám dvě cácorky, takže koledníci choděj za námi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Ty budes mit praci az jim bude 15 [emoji38] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Tak pozdě? To přijde dřív. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Jojo, začnou okolo slídit a čmuchat vlčáci a to neuhlídáš.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 kde to bydlíš pawouku, někde za prahou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Právě že v Praze. Pořád se to sype. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky