Přejít na obsah

Cukání 1,4 TDI

Doporučené příspěvky

zdravim vas kolegove. mam takovy mensi problem s moji fabii. mam ji 4 mesice, kupoval sem ji s 173000, ted ma 189000 a objevil se prvni problem. dnes sem mel dojezd na nadrzi asi 120km, tak sem si rekl ze natankuji. tankoval sem u slovnaftu, a po nastartovani ejhle...problem. fabka proste nejede. nebo jede, ale je pridusena. a jak se dostanete nad 2000tis otacek a date plnej plyn,tak auto cuka. zrychluje,ale malo a cuka. a trochu vic kouri, nez kourilo predtim. myslite, ze je to proste spatnou naftou? nebo je nekde problem?(vstriky, turbo, vaha vzduchu,...), auto sem si dnes napichl na diagnostiku a diagnostika vyhodila hlasku P1570 - vim ze to je neco s imobilizerem. chybu sem smazal a uz se neobjevila, ale auto proste cuka.

budu rad za kazdou radu. Dekuju mnohokrat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

Zdravim,presne takovy problem jsem mel taky,kazdej mi rikal ze si mam nechat repasovat Vstriky,ale bohuzel zalezi co tankujes a jak menis naftovy filtr,problem jsem vyresil,ze sundas ventilovy viko,a vyndas konektory od trysek a peclive je vycistis od oleje.....tohle jsem udelal a zatim ok.

Odkaz ke komentáři

No ja vymenil naftovej filtr a natankoval vervu na benzine. najel sem s tim cca 1000km od te doby a ani jeden cuk. byl spis problem v nafte...je to des ta ceska nafta...kdyby tam nemusely bejt ty bioslozky,tak si vsechny auta vesele chrochtaj a neni s tim tolik problemu...kazdopadne diky za radu. :palec2:

Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...

Zdravim,mám takový problém.Mám Fabii I 1,4 TDI 51 kw a stává se mi,že v rozmezí 2000-2500 při prudším sešlápnutí plynu motor zaškube,potom jede zase normálně.Už byl vyměněnej palivák,přetěsněny vstřiky v bloku 013 hodnoty taky v pořádku.Ještě jsem změřil tlak paliva v nádrži kde jsou asi 4 bary tuším,poté ještě jak uvádí výrobce tlak paliva za tandemovým čerpadlem kde na volnoběh jsou předepsaný 4 bary a na 4000 ot. by mělo být minimálně 7,5 baru jenže já mám cca 2 bary.Už jste se někdo setkal s poroblémy s tandemovým čerpadlem nebo se stejnými projevy?Díky za rady

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...