Publikováno Červenec 18, 201312 r Dobrý den, dne 18.7.2013 v Praze na Černém Mostě mi byla ukradena Škoda Octavia 1.9TDI r.v.2007 šedé metalízi, najeto 97tis.km, spz:4E72330, VIN:TMBCS61Z688020502. Výbava vozu:Automatická dvouzonová klimatizace,tempomat,parkovací senzory na zadním nárazníku. Poznávací znamení vozu:litá kola od škodovky, poškrábaný přední nárazník na pravé straně,trochu odřený zadní nárazník,držák SPZ nese popis : WWW.AUTO77BRNO.CZ. Za nález a nahlášení na POLICII Čr. dám 20tis.Kč. Můj kontakt :724945477, petr.castek@email.cz Upraveno Srpen 4, 201312 r od Petr 1.9 TDi
Červenec 19, 201312 r Tak to je mi líto.... Jáke bylo zabezpečení? Jak se k tomu stáví Policie ČR mají alespoň snahu? projít kamery atd?
Červenec 19, 201312 r Autor Zabezpečení pouze z výroby. Na policii hrozný ,čekal jsem asi hodinu a další hodinu to se mnou sepisovali. Kamery tam asi nikde nejsou,bylo to na nehlídanem parkovišti u metra stanice- rajská zahrada.Auto ukradli za bílého dne a nebyl jsem sám přišel tam ještě jeden pán kterýmu ukradli stejný model Octavie na tomtéž místě.
Červenec 19, 201312 r ještě bych projel okolí, parkoviště u makra, ikea, globus, a kolem panelaku.... je tam toho hodne. budou podle mě čekat jestli tam nebyla neaka gps.
Srpen 20, 201312 r Autor Přišla mi SMS od čísla z předvolačkou Bosna-Hercegovina že auto je v Chorvatsku,číslo je už ,ale nedostupný. Jsou to kurvy, obyčejnej člověk šetří aby si mohl koupit jetou octávku protože na novou nemá a pak mu ji ukradnou. A krade se čím dál víc auta ,motorky a kupa dalších věcí a naše slavná policie jen přihlíží.
Srpen 20, 201312 r policie se k sms a tel niak nestaví? nedokážou to dohledat? když to dokáže 112 dohledat hned proč policie v takových případech nic nedělá?
Srpen 21, 201312 r Ty vo*e, tak to je opravdu neuvěřitelné!!! Jak píše Tomas, sakra, vždyť nemůže být těžké zjistit, kde byl telefon naposledy přihlášen.. Jenže to by se u nich musel někdo snažit a ne čekat až to rozeberou, aby už najít nešlo a měli to pak bez práce... Měl si alespoň nějakou lepší pojistku?
Srpen 21, 201312 r ideální by bylo kdyby PČR předala informace chorvatské policii, kteří by si na oktávky posvítili...to by snad neměl bejt problém;) jenže jsou to lamy líný u nás...moc dobře to vím, když mi ukradli v Praze oktu...říkám...na každý křižovatce a dálnici máte kamery...aspoň by bylo vidět jakým jela směrem...... nenen to není tak jednoduché blablabla
Srpen 21, 201312 r Autor Policajti mi řekli že je to blbost že prý podle nich není možný aby se auto dostalo do Chorvatska když jsou s tom jejich slavnym schengenský prostoru. Neměl jsem to vůbec pojištěný a měl jsem ji jen rok.
Srpen 22, 201312 r Škoda mluvit, jak říkáte, protstě když se nikomu nechce tak to hledat nebude.....jo to kdyby to bylo policisty známého tak to už je to jiná a kamery projížděj do aleluja.
Srpen 25, 201312 r Já se k tomu stavím tak, že se mi zdá více než podivné, aby takováto informace přišla z bosńáckoho čísla. Ptám se, proč ta informace přišla? kdo na tom má zájem? a hlavně kde vzal tvoje tel číslo(i když to není nemožné, ale komplikované)? Je to prostě více než podivné a málo důvěryhodné i když né nemožné! Upraveno Srpen 25, 201312 r od dick
Září 30, 201311 r takhle to v byvalé juguslávii nefunguje , jedině zajet tam , nejlip z najkým známy co je puvodem z jugoslavie , at se domluvý , počítat z uplatky pro tamní fizloně , nic nenormálního klasika , a snad budou mít štěstí a auto najdu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.