Přejít na obsah

Napájecí kabel z kabiny k baterce

verys

Doporučené příspěvky

Ahoj, hledám tady na foru, a co potřebuji jsem nenašla nebo blbě hledám.

Každopádně našel by se někdo kdo by poradil kudy vést červený „tlustý“ (napájecí) kabel ze zesilovače k baterce.

Mám rok 2000, jestli někdo neví, kde se najde průchodka v karoserii.

Hledala jsem dneska ráno a nemohla jsem nic kloudného najít. Kdyby někdo měl popřípadě foto, kde asi se nachází tak by to bylo fajn. Mám vše už připraveno kabel nataženej a připřavenej pod řidičem pod plastem, kostru a ostatní kabely natažený taky. Jen nevím kudy ho mám prostě vést ten posdlení kabel k baterce aniž bych musela vrtat díru. Z interiéru k baterce.

Děkuji za rady

(Omlouvám se, hodila jsem do špatného vlákna téma, překřikla jsem se...když mi to admin přehodí do vlákna 1 fabky budu ráda)

Editováno: , autor: verys
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahoj já jsem to tahal za tím černým plechem pod stěračema.. průchodka co jsem použil já (jak je kroužek a na druhý fotce už zapatlaná silikonem), vede za kastlík spolujezdce.. po sundání kastlíku zevnitř krásně přístupná.. možná bych ještě vyhrabal fotku za kastlíkem.

a ta samá průchodka by měla bejt na stejným místě i na straně řidiče, ale nevim jak je to s přístupností k ní zevnitř..

záleží jak máš dlouhej kabel, a kterou stranou to budeš chtít kabely tahat

P1000941

P1000942

Odkaz ke komentáři

nevim jak je to na straně řidiče s tou průchodkou přímo pod stěračem, jestli je to stejný jako u spolujezdce.. možná pokud ji zevnitř najdeš že by jí šel kabel prostrčit ven a pak bys ho už nasměrovala z průchodky zespod stěrače na tu průchodku co je nad tlumičem (viz foto)

Bez názvu

takhle by to teoreticky šlo aniž bys musela sundávat ten plech co je pod plastem u stěračů.. ale prakticky netuším jak to na tý straně vypadá

jinak ten plech drží na 8 torxech a pak 3 plastovej záslepkách který odcvakneš a koupíš nový (cca 20 kč dohromady) a pak by tam byl lepší přístup

ale chtělo by to ještě potvrzení od někoho kdo to tahal na straně u řidiče.. třeba se to tahá někde se svazkem dole pod řídící jednotkou, vevnitř by to bylo na úrovni pedálů.. ale to už hádám.. nevim jak to je :)

Editováno: , autor: karpi
Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...

Zdravím, mám problém protáhnout kabel od motorového prostoru do kabiny. Zkoušel jsem průchod co tu popisuje karpi ( díra za pantem kapoty ale dostal jsem se jen do podběhu a nevím jak dál). Na netu všichni píšou sundat kryt stěračů a u motorku stěračů, že by měla být průchodka cp vede pod kastlík spolujezdce. Průchodku jsem našel, ale potřeboval bych foto sundaného kastlíku spolujezdce, abych měl představu kudy ten kabel na mě vykoukne. Díky

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...