pjdefort Vloženo 20. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2013 Ahoj, jedná se sice o Seata ale se stejnym motorem BXW..auto se dnes po týdnu nastartovalo a při popojetí z parkovacího místa chcíplo, jde hned znovu nastartovat a už se to nestane a chová se to normálně...stalo se to už podruhé, minule to taky udělalo při delším stání..prostě po prvním startu a popojetí chcípne a hned jde nastartovat a nestane se to znova..diagnostika je čistá...nesetkal se s tím někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonin Vloženo 20. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2013 Ahoj stejny auto stejny problem.S tim že se mě to stava už teměř každy den jen rano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Vloženo 24. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2013 Ahoj, ja som mal podobny problem. Pri garancke mi nahodili zly palivovy filter (mal som mensi tlak v palivovom potrubi). Auto nastartovalo hned, potom sa chvilku dusilo (akoby na tri valce) a potom chciplo. Takto aj niekolko krat. Ak pocujes pri otvoreni dveri zavrcat palivove cerpadlo, auto chyti hned (tzn nieje problem s cerpadlom a elektrikou) skus sa zamerat na ten palivovy filter, je mozne ze je zaneseny. Inak skus co napresnejsie zistit, kedy ti to nestartuje a hladaj podobny problem na forach. Moze sa stat, ze pomenis kopu veci kym sa dostanes k chybe. PS - mne to na diagnostike vyhodilo chybu - nieco o chudobnej zmesy. Tak vela stastia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 24. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2013 Diagnostika je čistá, palivovej filtr se dával novej originál a stejný typ jako tam byl z výroby..tim to určitě neni..a ano, po otevření dveří nasaje čerpadlo a auto chytá okamžitě za každého počasí a teploty motoru tohle se stalo jen náhodně..teď auto zas tři dny stálo a nic takovýho se nestalo..určitě nezačnu kvůli tomu měnit díly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.