Publikováno Červenec 20, 201312 r Zdravím vás, chci se s váma poradit jakou dát v rámci údržby barvu na brzdiče u svého superba combi? Kola mám 18" Luxony Barva auta šedá platin Jde mi o to, že nějaký divoký barvy se mi na superbu nezdají. Třeba ta červená na RS octávkách je pěkná, ale k superbu nevím nevím, přijde mi to takové rádoby sportovní na nesportovní vůz. Asi zůstanu u stříbrné hammerite. Zelená by mi k tomu taky neseděla a modrou jsem měl na stříbrným golfu ale k té šedé platin by asi také neseděla. Černou asi také ne. Poraďtě co vy na to prosím. Díky Jirka
Červenec 20, 201312 r Autor Nebo co ta světle šedá? Taky nevypadá marně http://pemi.cz/content/file/Vzornik%20Hammerite.jpg
Červenec 20, 201312 r Taky bych se spíš klonil k té stříbrné, i když asi i ta šedá by nemusela být marná, ale to záleží na tvém vkusu.
Srpen 2, 201312 r Autor Je tam nakonec stříbrná a barva auta taky šedivá. Vypadá to dobře ;-) Díky za tipy
Srpen 10, 201312 r jak si to natíral ? Sundal jsi třmeny dolu a nechal viset na hadičkách nebo si to matlal na tom bez demontáže ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.